Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala_Czarna_89, natali101, justa1234, majeczka8, Kitaja, ~~Ania~~, perelka89, haen, Molcia, moodliszka, Micia, Sajgonara, Rozmarzona, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja już po wizycie. Synuś ma aż 5,7 cm - chłop jak dąb
trafiłam na super lekarza, pokazał wszystko, omówił dokładnie, kazał liczyć paluszki u rąk
Młody spał i dał ładnie wszystko pomierzyc. Próbowaliśmy go rozbudzić ale ewidentnie nie pora była na fikanie. Jednak przeczucie i pierwsza myśl po zobaczeniu dwóch kresek okazała się przepowiednia.
Czekam na wieści od Skarb i Mała CzarnaShibuya, Mala_Czarna_89, justa1234, Aga_502, Kitaja, ~~Ania~~, perelka89, Nala85, haen, ewulek, Micia, Nuffeq lubią tę wiadomość
-
Hihi mamy szaleją
Skarb jakim cudem twoja koleżanka nie zauważyła że jesteś w ciąży?
Powoli się zbieram i lecimy na badanie. Tylko się potem szybko odezwij!
Shibuya powoli zarażasz mnie ochotą na kupowanie
Natali daj znać jak po usg
edit:
widzę, że już posuper wieści, co do płci mąż będzie zawiedziony
Ja też chcę znać płećWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 12:24
-
Cześć kobietki
powiem szczerze że rzadko cokolwiek i gdziekolwiek pisze ale ciągle was podczytuję
poprostu ja nie umiem przelewać myśli na wirtualny papaier
w kzadym bądź razie kilka razu dziennie tu zaglądam
Shibuya ja zaraz też ruszam po leginnsy ciążowe do lidla
a co do ubranek to powiem szczerze że już parę bodów mam pomimo że nie znam płci, ale są uniwersalne
a w sobotę na rynku kupiłam dwie czapusie z napisem i love mamusie i i love tatusia
Shibuya lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny takie pytanko: jak często macie badanie ginekologiczne?
Bo tak sobie pomyślałam, że nie musi mnie dziś badać na koźleMiałam tydzień temu w szpitalu, co prawda inna lekarka, ale jednak. Chyba ,że będzie chcial sprawdzić, czy z szyjką wszystko ok? Pytam bo spektakularnie się zacięłam i chwilowo czekam, aż przestanie krwawić wrr aż wstyd się tak pokazać przed ginekologiem
ewulek lubi tę wiadomość
-
My jutro zaczynamy 13t i mamy usg genetyczne - trochę się stresuję, ale wierzę, że wszystko będzie dobrze. Wizyta dopiero o 19.40 także dłuuuugi dzień, dopołudnia jadę do siostry, później obiadek i posprzątam to jakoś zleci.
ailatan mnie tak głowa bolała cały tydzień, winowajca: mało wody. Spróbuj pić więcej, rób chłodne okłady, leż, drzemkuj. Ciśnienie mi też nie pomagało, ale jest znacznie lepiej - pilnuję nawodnienia, 2-3l i jakoś ulżyło... -
ehh a ja sie wkurzyłam w lidlu. pojechałam byłam tam o 9 a tam już nic z ciążowych ciuchów. byłam tam drugi i ostatni raz jakiś wybrakowany ten nasz lidl:/ wkurzyłam się i poszłam do pepco tam kupiłam młodemu bodziaka i koszulkę. resztę rzeczy będę pomału kupować po połówkowym które mam 25.06. a i w auchan kupiłam proszki dla niemowalaków bo data długa a drugi był za 1zł. wrzuce potem fotkę moich zakupów:)
Mała Czarna ja mam badanie na każdej wizycie czyli co 3/4 tyg. Ostatnio miałam czesciej bo wyszlam e szpitala w sobote wiec bylo badanie a potem w srode u mojego gina.
skarb śliczny brzusio:)
dziewczyny kciuki za wszystkie nadchodzące wizyty:)skarb15 lubi tę wiadomość
-
Moja dzisiejsza wizyta nic specjalnego nie wniosła. Ani badania mnie, ani usg, ale fakt faktem miałam być u niego dopiero po 18 czerwca, tylko po ost wizycie na SORze kazali mi iść do gina po tygodniu.
Anemia jak zwykle, zwiększona dawka żelaza + witaminy, mocz ok.
Możemy próbować się kochać, to się mąż ucieszy
Mają szczęście, że mam do gina trzy kroki (przychodnia po drugiej stronie ulicy od mojego domu) i że mam detektor tętna. Sama sobie posłucham maluszkaShibuya, majeczka8, maia1991, skarb15 lubią tę wiadomość
-
Mała Czarna my też dostaliśy zielone światełko od gina co do seksu wiadomo bez wariactw. Ale ja jakoś się strasznie boję. I chyba jednak sobie darujemy. Dla mnie to żadna przyjemność tak się stresować podczas a poza tym nadal mam twardnienie i bóle brzucha. Na szczęście mąż wyrozumiały choć chodzi już biedny cały nerwowy.