Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny nie wiem czy tu na forum była o tym mowa ale jest możliwe zrobienie badania na konflikt płytkowy kobiet w ciąży do 20 tyg bezpłatnie Ja robiłam w diagnostyce. Dziś otrzymałam wyniki na meila. Podaję stronkę gdyby któraś była zainteresowana.
http://www.konfliktplytkowy.ihit.waw.pl -
Ginger to ja muszę się przyznać, że sama nie mogę się doczekać. Już miesiąc bez seksu, ostatni raz taką abstynencję mieliśmy w połogu
Wczoraj widziałam, że mój chodzi cały nabuzowany, zresztą ja też. Mam nadzieję, że mnie nie wkurzy dzisiaj niczym i sobie delikatnie odbijemy -
Mala_Czarna_89 wrote:Ginger to ja muszę się przyznać, że sama nie mogę się doczekać. Już miesiąc bez seksu, ostatni raz taką abstynencję mieliśmy w połogu
Wczoraj widziałam, że mój chodzi cały nabuzowany, zresztą ja też. Mam nadzieję, że mnie nie wkurzy dzisiaj niczym i sobie delikatnie odbijemy
Mnie jakoś specjalnie nie brakuje seksu:( przy patryku kochaliśmy się normalnie po porodzie też dosyć szybko zaczęliśmy. A teraz od lutego nic ze względu że to ciąża z ivf mieliśmy zakaz a potem bóle i wiecznie coś. A teraz po prostu strach mnie ogarnia poza tym moje libido zakopało się kurna chyba głęboko pod ziemiąa wszędzie pisze ze w II trym niby ma wrócić to moje chyba konkretnie zabłądziło cholera:/
-
haen wrote:Pytanie do osob, ktore maja detektory: czy obe dzialaja jak usg, ze wysylane sa fale? Orientuje sie ktos:)?
Ginger pewnie jeszcze wróciAle fakt, pójść do łóżka z musu to i po przyjemności dla męża.
Dla mnie niesamowite jest to, jak całkiem inna jest druga ciąża od pierwszej. Ale myślę, że już teraz jest bezpiecznie i będzie tylko lepiej
Musiałabym zrobić porządek w swoich ciuchach i córki, posegregować co na teraz, co po ciąży, a z młodą znów trzeba się wybrać na zakupy bo śmigła mi do góry tak, że wszystkie spodnie przykrótkie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 14:14
-
Ginger84 wrote:Dziewczyny nie wiem czy tu na forum była o tym mowa ale jest możliwe zrobienie badania na konflikt płytkowy kobiet w ciąży do 20 tyg bezpłatnie Ja robiłam w diagnostyce. Dziś otrzymałam wyniki na meila. Podaję stronkę gdyby któraś była zainteresowana.
http://www.konfliktplytkowy.ihit.waw.pl -
Mała Czarna no ja mam nadzieję że nie zakopała się gdzieś bezpowrotnie heh:)
Ja już zrobiłam porządek w szafach ciuchy robocze (czyt. białe eleganckie koszule sukienki spódnicę) spakowane do worka próźniowego i schowane w łóżku:p szafa złożona bo ciuchy do pracy miałam w osobnek materiałowej szafie a w to miejsce pójdzie komoda a w miejsce komody łóżeczko młodego:)
Patryk już obkupiony. Jednynie zostało przed wrześniem wyprawka do szkoły ale za to się wezmę po spotkaniu w czerwcu jak już będę wiedziała jakie wymagania mają. U nas najczęściej kupuję spodnie dresowe bo moje dziecię jeździ chyba na tych kolanach bo wiecznie dziury. Babcia je potem przerabia na krótkie spodenki więc letnich spodenek to mam zapas że hoho.. -
Molcia wrote:dla dziewczyn z krakowa - mam też informację, iż można się poddać darmowemu badaniu HCV - w falck medycyna na mazowieckiej - tylko na wyniki czeka się 6 tyg.
szkoda że tylko kraków:( bo akurat mam to badanie do zrobienia.. -
Hej dziewczynki starałam się Was podczytywać ale zwyczajnie nie dałam rady przez ten tragiczny katar
Dopiero dziś czuję poprawę i niesamowitą ulgę że wracam do świata żywych
Tym bardziej że jutro mam wizytę u Gina bo zwolnienie mi się kończy to muszę się wyszykować i wyjść z domu może też pójdę do rodzinnej żeby mnie osłuchała dla spokojności..
Ugotowałam sobie rosołek na wzmocnienie z makaronem któraś ma ochotę -
Mala_Czarna_89 wrote:Ginger to ja się cieszyłam rok temu, że podręczniki za darmo, przyoszczędzimy, a w sumie wyprawka (przybory szkolne, plecak, ubrania) kosztowała nas 1000 zł
No co ty aż tyle wyszło? A ja sobie myślę że skoro podręczniki bezpłatne to nie będzie tak źle a tu widzę że i tak sporo wydatków nam się szykuje.
W takim razie młodego zaczynam obkupować od lipca pomału wszystkie kosmetyczne rzeczy. Bo jak wszystko zostawię na wrzesień to będzie kiepsko. Jeszcze we wrześniu Patryk idzie na zabieg do szpitala mąż będzie przy nim więc też parę dni nam odpadnie. Muszę to jakoś wszystko zorganizować. -
Rosołek bym zjadła
Dlatego doceniam to, że książki są za darmo.
Ale sam porządny plecak sporo kosztuje, poza tym w pierwszej klasie potrzebują wszystkiego (bibuła, blok rysunkowy, techniczny, z kolorowymi kartkami, plastelina, farby takie i śmakie i duuuuużo więcej), potem coś do ubrania na rozpoczęcie roku + ubrania na jesień/ zimę, nie wiem jak radzą sobie osoby, które mają kilkoro dzieci.
Ginger a co to za zabieg was czeka?
My z Laurką po obiadku, córka poszła do ogródka, a ja poleżę trochę, żeby odpocząć po weekendzieJednak wolę tak, niż się stresować, że z dzidzią coś nie tak.
Skarb czekam na ciebie!natali101, Marta1986, skarb15 lubią tę wiadomość
-
.Jesteśmy po lekarzu
wszystko dobrze, dzidzia ma się świetnie
ma już prawie 10 cm i..nasza pani dr do końca nie była pewna dziewczynki
..z poprzedniego usg prenatalnego,dziś wyjątkowo bobas nie chciał współpracować,więc musimy czekać na 8 czerwca by mieć pewność 100%
..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 15:13
Mala_Czarna_89, Shibuya, moremi, Ginger84, Kitaja, moodliszka, Molcia, ewulek, Marta1986, skarb15, majeczka8, justa1234, Ona_89' lubią tę wiadomość