Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Shibuya myślę że lepiej jak dziewczynka bedzie miała niebieskie rzeczy niż gdyby chłopczyk miałby mieć różowe
Zreszta dziewczynke jak ubierzesz na niebiesko to wtedy ludzie mogą ją mylić z chłopcem, bo po niemowlaku czasem ciężko poznać płeć. Ale ty dostałaś rzeczy typu nocnik, przewijak wiec mysle że to akurat nie przeszkadza.
Bylam wczoraj na wizycie. Jak siedzialam w poczekalni to jedna dziewczyna mówiła ze lekarz jej powiedział ze będzie chłopak i podtrzymywal to do konca ciazy. Dopiero na porodowce okazało sie ze jednak urodzila dziewczynke. To musial byc szok dla wszystkich. Jednak jak uslyszalam nazwisko lekarza który ją prowadził to mnie to nie zdziwiło - nie ma za dobrej opinii w naszym miescie.
-
nick nieaktualnyJa też będę dziecię ubierać różnie
Może nie w jaskrawy róż (córeczki też bym tak nie ubierała) ale w łososiowy czy czerwony, fioletowy, lila itp czemu nie
Choć mnie głównie podobają się beże i szarości to jednak dziecko fajnie w kolorowych stylizacjach wygląda
-
Galaretka wrote:Izzy a "C" jest ok? moja koleżanka miała takiego długiego węża po prostu i nie wiem czy to lepiej czy nie a w tym linku który wysłałaś milion rodzajów do wyboru też było
cały alfabet
A te wałki długie co piszesz są spoko później do karmienia bo ta C jest taka sztywna.
Co do ciuszków, dostałam ich już troche, wszystko po chłopcach. Ale każda jedna rzecz nadaje się też na dziewczynkę - zielone, żółte, pomarańczowe, cytrynowe, turkusowe. No cudne ciuszki. I mam ich już tak dużo, że masakra.. Chyba nie będzie mi dane kupić nic nowego na początku. Wanienke, wózek i łóżeczko też dostałam. I laktatory.. dwa. No czad -
nick nieaktualnyByła dziś moja koleżanka, pyta czy mam coś dla dzidzi ja ,ze tak prezent od brata no i rozmiar na ubrankach 50/52 i wypaliła z tekstem "schowaj albo daj komuś bo i tak się w to nie zmieści" No racja jak urodzę dziecko 4kg 60 cm to będzie ciężko...czyli mam od brata komplet nowych ubranek do wsadzenia sobie w d...;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 20:11
-
Ooo, Maleńka mi się chyba w brzuszku wierci
Co do kolorów, to też raczej jakoś nie zwracam na to większej uwagi. Nie mam zamiaru jednak co prawda ubierać dziewczynki tylko i wyłącznie na różowoNie wiem dlaczego i skąd we mnie taki mały bunt
Dzisiaj znowu poszła mi krew z nosa -
Sajgonara najpierw musisz wysłać zaproszenie do tej osoby. Dopiero jak przyjmie to można wysłać wiadomość. I wtedy dogadujesz się z nią co i jak. Przynajmniej tak mi się wydaje bo sama nigdy nic tutaj nie kupowałam;)
Sajgonara lubi tę wiadomość
-
Spędziłam cały dzień na dworze (najpierw ogródek mojej babci później nasz) i powiem ze mam receptę na nasze zmartwienia- przebywanie miedzy ludźmi. Porozmawialam, posmialam się, pospiewalam i do głowy mi nie przyszedł bol brzucha czy czegoś. A groszek chyba też zadowolony, bo fikal dziś intensywnie
muszę się jeszcze pochwalić, ze mój m powiedział mi ze jestem bardzo fajna w tej ciążyw sensie uśmiechnięta i nie czepiam się jak kiedyś
zatkało mnie bo myślałam ze jestem nie do zniesienia, milo było to usłyszeć
Kolorowych snów :*Izzy, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Wczoraj chyba każda z nas miała aktywny dzień
tak mało naskrobałyśmy tutaj
Mała Czarna, ja też zauważyłam, że gdy tylko wyjdę z domu do ludzi, to moje samopoczucie zdecydowanie się poprawia, nie myślę wtedy, że może coś stać się złego, a wręcz przeciwnie - wtedy same pozytywne myśli tworzą się w mojej głowieDlatego w miarę możliwości musimy wychodzić jak najczęściej
-
Dziewczyny nie wiem co lepsze!
Wiadomo, że kiedy nie siedzisz sama w domu nie myślisz nie główkujesz itd. Ale kiedy jeszcze pracujesz - fakt jesteś wśród ludzi i nie myślisz- ale często wracasz do domku na nerwie i wyładowujesz to na swoim M, wiec nie wiem co gorsze ;/
A miło by było usłyszeć, że się nie czepiam, że nie jestem zgryźliwa itd...
Ale niestety burza hormonów robi swoje, ... czekam na słońce bo zawsze przychodzi po burzy! -
Malo sie odzywam bo sily nie.mam senna jestem to pospie troche ,pogadam z dziewczynami rowiaze sudoku i tak leci dzien.. Mam okropne mdlosci .. A tak wgl to dopiero wczoraj wyszly wyniki posiewu mam az 4 rodzaje bakterii ginka sie pospieszyla z tym pessarem , ale w sumie na jedno wychodzi bo lecza mnie tu antybiotykami nie szkodliwymi dla
dzidzi i wyjde dopiero kiedy wylecza mi infekcje czyli szybko nie wyjde A po tych abtybiotykach to mam smiglo w glowie wiec malo co ogarniam .