Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Skarb chyba źle mnie zrozumiałas. Chodziło mi o jakąś rodzinę. Tak wiem ze brat ci pomaga z mama widzę chyba masz nie najlepsze relacje. Nie ważne nie było pytania nie chciałam cie urazić. W każdym razie jak wrócisz do domu to dbaj o siebie.
-
Skarb niestety takie rzeczy się zdarzają ja jak leżałam po zabiegu to przywieźli babeczkę i położna słuchała tętna dziecka -myślałam że się rozwyję ale na szczęście zaraz wyszłam do domku..Takie sytuacje są trudne bo nie wiesz jak się zachować żeby nie sprawić przykrości..
-
Hej dziewczynki powiedzcie jakie witaminy bierzecie w ciąży ja na razie cały czas ciągnę folik i zastanawiam się żeby zacząć brać jakieś inne. Lekarze nic nie sugerują ale jakoś widzę potrzebę.
A poza tym czy wy tez tak nabieracie i zatrzymujecie wode jak ja;-( mam dośc w ciągu dwóch dni potrafi nawet trzy kilo tej wody nacignąć;-( na szczescie po kilku dniach spada choć czuje ze teraz tak szybko nie spadnie
4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
Cześć dziewczyny. Ja dzis po wizycie. Wszystko jest ok. Słyszałam pierwszy raz serduszko. Pani polozna powiedziała że jak bede miec obawy to zawsze mogę podejsc i posluchac.
Co do witamin to folika juz nie biore ze 3 tygodnie. A teraz lekarz kazał mi brac Mama dha, czyli chyba to samo co Mala_czarna.
Muszę pochwalić mojego męża. Ostatnio poprosiłam go zeby mi ogolil bikini i nóżki i wyszło mu to idealnie, nawet mnie ani razu nie zaciął.
A tak w ogóle to czuje już ruchy malucha!!! A to moja pierwsza ciaza.Kitaja, Micia, Mala_Czarna_89, haen lubią tę wiadomość
-
Ginger : pytaj kochana faktycznie zle to zabrzmialo ale ja malo mysle wlasnie. :* przepraszam to buziak ode mnie dla cb i malenstwa w ramach mojej glupoty :o
Nie mam pojecia o to nie pytalam
Aaa musze Wam sie pochwalic
wlasnie zalozyli mi pesaar Bolalo
nie co i wgl , wiec plakalam do
pielegniarki obok a ona mnie
pocieszala - szkoda ze tego nie
widzialyscie, trwalo to doslownie
chwilke Iii zyje piecze mnie ale
juz jestem spokojna . Jezeli bede sie
dobrze czuc wyjde jutro lub w
niedziele jojojShibuya, Mala_Czarna_89, Micia lubią tę wiadomość
-
Skarb cudnie kochana! To takie chyba mniej inwazyjne niż szewek? Bo rozumiem bez znieczulenia a przynajmniej narkozy? No i szybko cię wypuszcza choć to w twoim przypadku chyba nie najlepsza wiadomość. Mam na myśli ze będziesz skazana na siebie a pewnie trochę musisz poleżeć.
Też dziś myślałam o Izzy. Na fb się nie odzywa? W szpitalu to chyba trochę za długo by juz było.
Najpierw zjadłam banany z nutella potem ogórki konserwowe- jakiej plci dziecko urodzę? Będę się toczyć jak piłka na własne zyczenieskarb15 lubi tę wiadomość
-
Shubauy tez ostatnio o niej myslalam,pisala z nia na facebooku,wszystko dobrze,odpoczwa,zamknela na tydzien biuro
Ona,adzia gratulacje dzisjejszych wizyt
ja mam za 10dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 22:15
Ona_89' lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Dla mnie słodycze mogły nie istnieć na początku ciąży, a teraz wcinam sobie już regularnie
zrobiłam jabłka z brzoskwinkami w cieście francuskim, miałam smaka na słodkie a tu kwaśnie wyszło od jabłek i nie chciało mi się zjeść. Może jednak parka
Coś miałam napisać i zapomniałam...
Aaa, co do witamin... moim zdaniem lepiej łykać niż nie łykać te witaminy prenatalne. Ja łykam od początku, tak mi ginka zleciła. Z tabletek wchłania się niewiele, poza tym organizm weźmie ile potrzebuje. Skoro łykamy jedną tab foliku, to można łykać trochę większą tabletkę całego kompleksu witamin w którym też jest k.foliowy. I magnez i b6 jest i żelazo. Trzeba sobie wybrać dobry skład. Od 2 trymestru zaleca się DHA bo w produktach tego za bardzo nie ma. Poczytajcie co to DHA i jak wpływa na mózg dziecka. Na warsztatach Mama i ja było o tym dużo.
Dobranoc, idę się obudzić w 15 tygodniu! Wow ! -
Ginger84: Dokladnie kochana to najwazniejsze
Teraz ochlone sobie
Mala_Czarna_89: Wlasnie troche bolalo ale dalo sie przezyc wystarczylo zacisnac zebymnie boli troche teraz nawet jak usg dopochwowo robi wiec wiesz
W sumie nie pomyslalam o tymjoj faktycznie mi tu lepiej
wszystko do lozka leze mam towarzystwo fajne i leze sobie ile wlezie
Nie no zobaczymy jutro rano upominac sie nie upomne
- nie wierze co pisze
Co do witamin w pierwszej ciazy bralam femibion natal 2 ale po nich bylo mi masakrycznie nie dobrze . - ale kazda reaguje inaczejW 1 trymestrze bralam terdyfenor fol a w 2 trymestrze dobralam do siebie po ktorych czuje sie nawet lepiej prenalen multiwit + DHA
oczywiscie pokazalam mojej co i mowila ze bardzo dobre
O nie jestem spokojna
-
Skarb a ten krążek to taki pierścionek założony na szyjkę mający zapobiec rozwieraniu jej dobrze to sobie wyobrażam? No to teraz jesteś najlepiej z nas wszystkich zabezpieczona
Ja mam podwojona teraz dawkę żelaza ze wzgl na pogłębiająca się anemię a teraz czytam ze na tych witaminach też jest żelazo 200% dziennej dawki. Juz zaczynam mieć problemy ze skorzystaniem z toalety a chyba dopiero się zacznie. -
martus o jejku wyobrazm sb co wtedy czulas bidulka
lece spac bo mi oczeta sie kleja - jeszcze sa juwenalia w jaroslawiu nie ma to jak sluchac muzyki z koncertu i krzyki tlumow... ech
Dobrej nocki :* -
Aniu bardzo dobrze sb to wyobrazasz - jest do wielokrotnego uzytku dla jednej osoby hoho
zapytaj sie gina czy mozesz odstawic zelazo bo w swoich witaminach tez go masz
Jeszcze raz kolorowasnych buziaczki dla was i malenstw :* !Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
Super, extra świetnie ! Taka byłam zmęczona, cieszyłam się, że sobota, że się wyśpię i co ?! I Gówno ! Zimne poty znów mnie dopadły, kołdra cała mokra o 3 w nocy a o 5.40 podbudka z głodu, wstałam zjadłam i dalej spać nie mogę a za 2 h trzeba wstać. I jeszcze mąż śpi jak byk i chucha mi, zabję go !!!
-
nick nieaktualny