Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A nie myślicie, że dostaniecie jakieś ciuszki od znajomych ? Ja się w nic nie zaopatrzam, bo wiem, że tu i tam się coś znajdzie dla nas od różnego kuzynostwa i innych. Poza tym zostawię sobie chyba takie przyjemności na końcówkę. Może oglądanie rzeczy do mieszkania nowego na razie zajmuje mi czas wolny, stąd ten brak zainteresowania na razie
Jako, że postanowiliśmy, że przewrowadzka musi udać się do września a ja już wtedy będę wielorybem ( bo podobno od 25tc wygląda się jak w pojedynczej w 9mcu;) nie będę pracować, to będę przeglądać worki z ciuszkami i zapisywać potrzebne rzeczy do dokupienia, prać i prasowaćI tak zamierzam spędzić ostatnie 2 miesiące, ach
Jedyną palącą dla mnie rzeczą, choć nie wiem dlaczego jest wózek! Nie kupić, ale chciałabym już postanowić, zobaczyć. Bo mamy dość małe autko. Jutro jedziemy z mężem, żeby wiedzieć co i jak bo te bliźniacze to się różnią wieloma rzeczami. Może jak się zdecyduję to uda mi się później polować na olx i allegro na jakąś używkę.
-
Pierwsza rzecz jaką zmieniliśmy po urodzeniu Nati, to zmiana auta
C3 było malutkie na jakikolwiekwwózek. Ja wtedy bez prawka podróżowałam komunikacja. Obecnie nie wyobrażam sobie nie mieć auta i prawka. Nati ma tyle zajęć, że podróże komunikacją by uniemożliwiały chodzić na połowę. I tak zapadła decyzja, że rezygnuje z muzyki, a idzie na plastykę. Młody będzie jeździł z siostrą na zajęcia
-
Jednak kurier zdarzyl i juz mam pessar przy sobie ja juz zrobilam co do mnie nalezy teraz ich kolej
To juz jeden wielki krok w sumie
A mamuska byla milutka jak nigdy dalo sie z nia pogadac nawet ze mna siedziala z godz i owoce soczki buleczi nakupowalaech jak tylko wyjde sielanka sie skonczy ale co zrobic
haen, Micia lubią tę wiadomość
-
Olcia ja właśnie ciuchów nie kupuje bo część mam po Patryku a część dostane od koleżanek
Czy wy też czujecie taki ucisk między spojeniem łonowym a pępkiem? Podejrzewa ze to rosnącą macica bo wyczuwam ja ręką ale jakoś tak nisko mi się wydaje bo to ucisk zaraz nad spojeniem i czuje taki dyskomfort. -
Olcia zapomniałam, że dostaniemy część ubranek i część mam
Jak będzie synuś to wbrew pozorom będę miała więcej. No to rzeczywiście wstrzymuję się na razie.
Jeszcze pożyczałam jednej spodnie i kombinezony, bo urodziła w grudniu i na razie nie kwapi się, żeby oddać. Poczekam jeszcze trochę i najwyżej pod koniec wakacji się upomnę, bo wolałabym wiedzieć na czym stoję.
Moj m wydał na mnie 130zł w aptece. Groszka jeszcze nie ma, a już kosztuje. W końcu mam krem na rozstępy
Skarb, w tym szpitalu to ci się chyba mniej nudzi niż w domu co? I zjesz ciepły obiad codziennieWspaniale, że się udało.
Ginger mnie brzuch ciągnie niżej, tak jakby na dole macicy. Choć dziś odpukać bólu nie odnotowałam -
Ja jeszcze ani jednej rzeczy dla maluszka nie kupiłam..Myślę że się odważę gdzieś tak po 20 tyg dopiero na jakieś zakupy..Ale odkładamy pieniążki dla maluszka żeby potem mieć za co wszystko kupić
No i dziewczyny zaszalałam i kupiłam detektor od koleżankiMam nadzieję że nie spanikuję przy pierwszym razie ..
Micia, olcia88 lubią tę wiadomość
-
Dziekuje kochane
Ginger : no na prawde kto niby? nie ma kto o mnie zadbac .. Moj za granica ..
Dziwnie te pytanie zabrzmialo w karzdym razie nie bede sie nikomu zwalac na leb bo mojego nie ma. Mam lezec ale cos kolo siebie dam rade ogarnac nie jest tragicznieCale zycie sama dawalam rade a teraz nie dam
Czekam co powiedza lekarze sama nie wiem kiedy - pisze Wam wszystko na bierzaco;)
Mala czarna : ha sudoko rozwiazuje i mnie wkurza juz to zajecieszybko sie znudzilam
w sumie to samo co w domu tylko ze w szpitalu, jedzonko do lozeczka i wgl hehe ale szczerze ? tu nic mojego nie ma lazienki lozka pokoju
To kup nowe bateryjki
Natali : mam taka nadzieje bo jak mi zaloza to bede juz spokojniejsza a nie czekam i czekam
Leze dwoma kobietami ktore maja martwa ciaze az mi przykro sie zrobiloAz glupio mowic co kolwiek, chodz pytaja
Szczesciara gratuluje synusia :*
ps : stawiam 4 raz postaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 19:41
szczesciara25, mikado lubią tę wiadomość