Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja!
Dzisiaj robiłam przyrost bety 72h po pierwszym i jest ok. Ale TSH i FT4 podskoczyło a progesteron mam kiepski - 21ng/ml (4 tyg. i 3 dni). Więc mam pierwszą wizytę w przyszły czwartek i może już cokolwiek będzie widać
A terminu porodu określić nie umiem, bo 3 aplikacje w telefonie pokazują co innego . BBF pokazuje 19 listopada! )Galaretka lubi tę wiadomość
-
Ona_89' wrote:Dziewczyny! Jestem w 6t+3d. Wczoraj pierwszy raz wieczorem pojawiło mi się dużo śluzu żółto-brązowego z jakimiś trzema malutkimi skrzepami krwi. Dzisiaj cały dzień czysto a przed chwilą krew bladoczerwona. Zaznaczam, że podbrzusze nic mnie nie boli, czasem miewałam kilkusekundowe bóle jak na miesiaczkę, ale już ustąpiły. Czy mam się bać? Ma któraś z was brudzenie? Pierwszą wizytę mam w środę. To moja pierwsza ciąża.
-
nick nieaktualny
-
Witajcie w sobotni poranek,ja niestety spedze ten dzien w pracy a taaaak mie sie niechce Jeszcze pogoda nie nastraja. Wczoraj polecialam na usg i okazalo sie ze mam mega torbiel po stymulacji. Oby sie wchłonęła. czy któras z Was tez moze tak ma? a co jak sie nie wchłonie?hmmm zobaczymy.MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Ja poszłam specjalnie w piątek 13tego na usg i jest pęcherzyk dobrze umiejscowiony !! 5mm. Co za ulga !!
Na usg też było widać torbielke, ale dr powiedziała, żeby się nie martwić.
Miłej sobotki ))Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 08:45
Betty Boop, Izzy, celine89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
olcia ; gratuluje .
Witam Was bardzo serdecznie w ten sobotni pochmurny poranek . :*
co do samopoczucia to serce mi tak wali jak by mialo zaraz wyskoczyc , przez to szybko sie mecze , masakra jakas . w 1 ciazy takie kolatania mialam nie co pozniej. Dlatego dzis to ja zamierzam lezec bo przez to gorzej sie czuje .
A co do sprzatania , to żebym zabrała sie za sprzatanie to bedzie cud !Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 12:00
-
Betty Boop wrote:Witajcie w sobotni poranek,ja niestety spedze ten dzien w pracy a taaaak mie sie niechce Jeszcze pogoda nie nastraja. Wczoraj polecialam na usg i okazalo sie ze mam mega torbiel po stymulacji. Oby sie wchłonęła. czy któras z Was tez moze tak ma? a co jak sie nie wchłonie?hmmm zobaczymy.
Betty mam dwie torbiele po stymulacji. Na czwartkowej wizycie dr W powiedział, że nie ma się czym martwić, powinny się wchłonąć.Betty Boop lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZaliczone - pierwsze "zwroty" ,że tak to opiszę...snuje się po domu i właśnie miałam odp na mejla a tu ni z gruchy ni z pietruchy padłam na kolana prze kibelkiem, zrobiłam co trzeba otarłam łzy i żyje dalej i nie podoba mi się ta wersja bo o tej godz. jestem zazwyczaj w pracy i co wtedy jak nie zdążę dobiec do wc???
-
Jednak was posłuchałam i pojechałam wczoraj do szpitala. Lekarz powiedział, że nie widzi nic niepokojącego, ale chciał mnie zatrzymać na oddziale na obserwacji. Dał mi jednak wybór - szpital, albo przepisze mi leki (dupek i nospa)i odpoczynek w domu. Ogólnie mam się oszczędzać, nie stresować, zero wysiłku fizycznego i zero seksu. Wróciłam do domu, bo czuję się już spokojniejsza, a weekend akurat mam wolny od pracy to mogę odpoczywać.
Przy okazji zobaczyłam pierwszy raz bijące serduszko. Ale miałam banana na ustach Nasz kropek ma 0,421cm Zaczynam wierzyć, że jestem w ciąży
Dziękuję wam za to, że mnie wysłałyście do szpitala, bo pewnie całej nocy nie mogłabym zasnąć z nerwów...a tak...to nie spałam z podekscytowaniaAgusia ;), ewulek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Galaretka ; haha ja wczoraj tak mi bylo nie dobrze ze pierwsze co pobieglam do kibelka . Pewnie dlatego że jedzenie mi nie podeszlo .
Ona ; Dobrze ze okazalo sie ze jest wszystko w porzadkuOna_89' lubi tę wiadomość