Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ojj coś mi posta nie dodało w całości ja w pracy też dzisiaj miałam masakrę ze spaniem, myślałam, że ni dam rady ale na całe szczęście wytrzymałam. Już myślałam, że coś mnie bierze, ale skoro wszystkie tak macie to mi ulżyło
Ja też mam wizytę we wtorek i już doczekać się nie mogę. Mam nadzieję, że tym razem lekarz będzie miał dla mnie dobre wiadomości i historia sprzed roku się nie powtórzy. Musi tak być -
ja dziś prawie nie mam mdłości, rewelacja! Choć oczywiście przyszła już myśl, że może coś jest nie tak;/
Galaretka a nie chcesz mówić? Może antybiotyk bierzesz?
Zazdroszczę wizyt w przyszłym tygodniu, ja za niecałe dwa, a widok serduszka- bezcenny.. -
nick nieaktualnyto spanie i zmęczenie jest dziwne, wiedziałam ,ze mogę mieć ochotę pospać bo piszą o tym wszędzie ale nie spodziewałam się ,że jak dotknę głową poduszki to znika cały świat na tyle godzin a wieczorem i tak zwijam się do spania jakby nigdy nic.
Za to maż , mama i przyjaciółka zanim do mnie zadzwonią wysyłają smsa " śpisz?" -
Całe szczęście, że mamy ten przywilej, że można nam spać
A macie problemy z wypróżnianiem? Bo dziś zjadłam jajko sadzone, zupę szpinakową, śledzie i naleśniki z dżemem i ciągle nie mogę skorzystać z toalety..
Aga_502 możesz mnie wpisać z datą 8.11.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny!!! po wizycie super choć bardzo sie denerwowałam.
dzidzia zdrowa, serce bije, choc narazie to tylko taka plamka na ekranie, tabun badan a ja niestety musze prywatnie wszystko no i kolejna wizyta 31 pierwszego marca do tego zwolnienie i lezenie;-(
Dzieki za trzymanie kciuków
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 21:01
Betty Boop, Aga_502 lubią tę wiadomość
4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
Poczytałam Was trochę i a propos porodów:
Mój trwał 3 godziny, najbardziej po wszystkim bolało mnie.. gardło
Buffy, z siusianiem problemów nie miałam, raczej z tym drugim. Ale przy cesarce tną ci nie tylko skórę, ale i mięśnie, ponoć nawet zakaszleć nie można. Mówisz, że koleżanka była 'na chodzie' po 3 dniach; ja po naturalnym zeszłam z łóżka i poszłam do Dzieciątka.
Oczywiście, każda z nas może sobie wybrać, jednak cesarka wydaje mi się o wiele bardziej inwazyjna zarówno dla matki, jak i dziecka.
Izik gratuluję serduszka, dlaczego lezenie? -
Izik ; o jaka mila wiadomosc gratuluje kochana :* a z lezeniem widze ze sama nie jestem , ech jakos damy rade .
Izik lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny! Jestem w 6t+3d. Wczoraj pierwszy raz wieczorem pojawiło mi się dużo śluzu żółto-brązowego z jakimiś trzema malutkimi skrzepami krwi. Dzisiaj cały dzień czysto a przed chwilą krew bladoczerwona. Zaznaczam, że podbrzusze nic mnie nie boli, czasem miewałam kilkusekundowe bóle jak na miesiaczkę, ale już ustąpiły. Czy mam się bać? Ma któraś z was brudzenie? Pierwszą wizytę mam w środę. To moja pierwsza ciąża.
-
nick nieaktualny
-
Galaretka wrote:Ona_89 to pewnie pogoda hihihihi
Dziewczyny jutro mamy gości i nie mam siły sprzątać, mąż wróci późno więc mi nie pomoże i myślę jak im nie mówić o ciąży i nie pić, przecież i tak się domyślą ;/ -
Ona_89' ; nie chce straszyc ale ja bym sie spakowala teraz nawet i do szpitala jechala . Mam nadzieje ze wszystko z malenstwem dobrze trzymam kciuki :*