Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Femme ...czuje sie dobrze..lekkie wzdecia tylko,predej zle sie czulam jakies 2tyg ,tydz temu/slabo mi bylo ciezko bylo oddychac mdlosci. a teraz gdyby nie bolace piersi i czeste wizyty w toalecie to tak jak bym nie miala fasolki w brzuchu :)aha mam juz 3ke chlopcow.... licze teraz na corke....choc w sumie wszystko jedno...oby zdrowe[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Walleriana znalazłam taki wpiś kilka stron wcześniej:
QUOTE=monia30]Witam.
Czytam Was od jakiegos czasu ale balam sie zapisywac bo beta nie chciala mi rosnac. Dzisiaj robilam i wyszla 2347,15 a tydzien temu 2.03 byla 341 wiec przyrost jest piekny bo wczesniej tak rozowo nie bylo...w ciagu 48 h przyrosla mi tylko o 10... mialam dzisiejszej bety nie robic ale nie wytrzymalam wczoraj robilam sikanego i odrazu 2 piekne grube krechy... wedlug ostatniej @ termin mam na 1.11.2015 w srode ide do lekarza i mam nadzieje juz kogos tam zobaczyc hehe[/QUOTE]
Będzie wszytko dobrze !! -
Hej Dziewczynki
No ja dziś mam pierwsze usg... wczoraj robiłam bete 23dpo i było prawie 25 tys
ale ja nie o tym czy wy tez nadal mierzycie temp ja mierze i od jakis 4 dni spada codziennie o jeden stopien z 37,4 a dzis na 36,9 nie wiem czy mam sie czym martwicWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 07:24
Betty Boop lubi tę wiadomość
4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
witam dziewczyny ja udzielam sie teraz ylko rano bo praca na 2zmiany hehe popracowac chce jeszcze do maja dopoki brzucho duzy nie bd i wtedy dllllugie wakacje tylko pewnie bede sie nudzic ale spacery z corka i z m mi wszystko wynagrodza moje mdlosci to codzienny rytual i wlasnie nie nazwalabym ich porannymi mdlosciami towarzysza mi caly dzien ehhh pozdrawiam was dziewczynki gratuluje nowym mamusia i mamusia ktore juz zobaczyly serduszka oby tak dalej z takimi pozytywnymi wiadomosciami ja serduszko zobacze w czwartek na wizycie bo odrazu zrobi mi usg napewno dodam zdj kruszynki
-
Witajcie dziewczyny!! również dołączam się do Waszego forum termin mam wg belly 11 listopada beta dobrze przyrasta także mam nadzieję że dzidzia zostanie już ze mną do końca. Również jestem po stymulacji CLO 2 cykl, (w sierpniu 2014 poroniłam w 8 tygodniu , ale beta nie przyrastała prawidłowo więc można było się tego spodziewać . Tak strasznie się cieszę że się udało
Izzy, Buffy, Aga_502, Galaretka lubią tę wiadomość
-
gartulacje dla nowych lsitopadowek!!
dziecwyzny wybacie ale nie nadazam za wami
juz tylko 3 dni i usg, jajo chyba zniose do tego czasu...
przedwczoraj snilam ze dziecko mialo ciezkie wady i poronilam..sen byl tak realistyczny,ze chcialam az sparwdzic na necie, tak sie po tym zdenerwowalam,,
Jezeli chodzi o porod to tez jestem za porodem silami natury, kiedys wyczytalam, ze jest roznica miedzy porodem naturalnym a porodem silami natury taka, ze na przyklad w tym drugim stosuje sie znieczulenie
U mnie trwal okolo 18godzin najgorsze byly pierwsze godziny,,skurcze pozniej po poworcie do szpitala dostalam epiredular i czytalam gazetki .. samo parcie trwalo doslownie 3 minuty Takze pomiajac pierwszy etap gdzie gryzlam sicany.. mam mile wsponienia i jestem za porodem silami natury..oczywiscie jezeli cos by sie dzialo dziecku... zawsze jest opcja cc. Sa kobiety,ktore boja sie proodow.. ile to przypadkow jest zanideban okoloprodowych. ...najwaznijsze zeby dziecko przyszlo na swiat zdrowe wraz z mama. -
Witam
Izik ;Nie ma co myslec o becie , najważnie bedzie te dzisiejsze usg bo powinno u Cb przy tak wysokiej becie widać zarodek :* Wiec opowiadaj co i jak wyjdziesz a nie sie stresujesz nie potrzebnie
Witam serdecznie nową mamusie
A u mnie 4 dni do wizyty , coraz blizej i coraz bardziej sie bojeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 09:37
-
skarb15 wrote:Witam
Izik ;Nie ma co myslec o becie , najważnie bedzie te dzisiejsze usg bo powinno u Cb przy tak wysokiej becie widać zarodek :* Wiec opowiadaj co i jak wyjdziesz a nie sie stresujesz nie potrzebnie
Witam serdecznie nową mamusie
A u mnie 4 dni do wizyty , coraz blizej i coraz bardziej sie boje
skarb doczytalam ze starcilas maluszka..
bardzo mi przykro z powodu Twojej straty kochana.
teraz na pewno wszystko bedzie dobrze... rozumiem ze sie denerwujesz.trzymam kicuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 09:39
-
aleście naskrobały, ja chyba nie dam rady nadrabiać bo moja mała marudka nie pozwala
witam nowe mamusie i zazdroszczę tym, które widziały serduszko ja do wizyty top chyba osiwieje
co do porodu, miałam cc i tak chciałam od początku pod koniec trochę zmieniłam zdanie ale wyjścia nie było bo mała była ułozona pośladkowo. Nie żałuję tego jaki miałam poród czułam się rewelacyjnie, 8h po cc normalnie chodziłam i zajmowałam się dzieckiem.
I tak jak poród tak i później karmienie jest decyzją każdej z nas, najważniejsze dobro dziecka i szczęśliwa mamaBuffy lubi tę wiadomość
-
veoh wrote:bedzie dobrze
skarb doczytalam ze starcilas maluszka..
bardzo mi przykro z powodu Twojej straty kochana.
teraz na pewno wszystko bedzie dobrze... rozumiem ze sie denerwujesz.trzymam kicuki!
coś strasznego
Dlatego teraz co kolwiek mam robione się boję , jak zobaczę bijące serduszko to juz sie uspokoje
Pozazdrościć takich porodów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 10:30
-
nick nieaktualny
-
Na pewno bo im bardziej sie doczekać to tym dłużej się to ciągnie
Buffy ; nie strasz mnie dlatego nigdy nie czytam takich rzeczy .
Kochane gdzie Was pozmywało ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 11:06
-
Szybko zleci :] na pewno bedzie dobrze Kasiu :*
A w którym już tygodniu jesteś ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 11:47
-
nick nieaktualny