X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galaretka gratuluję serducha :D ja równo za tydzień się wybieram :) Mam nadzieję, że będzie już coś widać :)

a wzdęcia mam takie że mąż nie chce ze mną spać i woli kanapę od sypialni :P dostałam dziś biegunki na samą myśl, że wyjeżdżamy na weekend i poinformujemy naszych Rodziców. Moja Mama kończy 50 lat i chyba będzie miała fajny prezent, bo dopytuje już od 2 lat, kiedy wnuczka będzie :P także trochę się cykam przedstawiać im takie info, bo mnie zagłaszczą...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 19:23

Ona_89', ewulek lubią tę wiadomość

• perelka89 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 02:43

klz920mm8wuzprdr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja popracuję jeszcze ze 3 miesiące :D a potem WA - KA - CJE :) chyba że trzeba będzie szybciej :)

• szczesciara25 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawe kiedy nam będą rosły brzuszki :D

f2w3rjjgoscryrqn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesciara25 wrote:
    Dobra bez sensu ta dyskusja na temat porodu wioadoze ze jak jestes na cc to nie bd chwalila naturalnego a jak ja za naturalnym i reszta dziewczyn nie bd chwalic cc, wiec dajmy sobie siana i Buffy dobro dziecka jest najwazniejsze a nie to co my sadzimy:) dziecko jest na pierwszym miejscu a nie my :) takie mam zdanie i zamknijmy ten temat bo bez sensu 8 miesiecy przed porodem wypowiadac sie na ten temat , lepiej pomyslec kiedy zobaczymy bijace serduszka naszego szcescia :)

Ależ Szczęściara możesz uważać sobie co chcesz ;) Natomiast nie imputuj mi, że dla mnie dziecko nie jest najważniejsze, bo chcę cc ;) A jeśli uważasz, że bez sensu jest gadać o porodzie 8 miesięcy przed to po co się wypowiadałaś? Zadałam to pytanie jako ciekawostka dziewczynom, które bez uprzedzeń odpowiedziały co wola bez dorabiania do tego ideologii sugerującej, że dla mam chcących CC dziecko jest mniej ważne. Ja uważam, że matka jest tak samo ważna jak dziecko, bo dziecko bez matki na pewno nie będzie do końca szczęśliwe. A szczęśliwa i zadowolona matka w ciąży i po porodzie jest gwarancją szczęśliwego bobasa. A ja bijące serduszko już widziałam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 19:38

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Feśka a to w szkolnictwie pracujesz? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie, ale kto nam zabroni zrobić sobie wakacje :D

szczesciara25 lubi tę wiadomość

Wysłany: 12 marca 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy wrote:
    Ależ Szczęściara możesz uważać sobie co chcesz ;) Natomiast nie imputuj mi, że dla mnie dziecko nie jest najważniejsze, bo chcę cc ;) A jeśli uważasz, że bez sensu jest gadać o porodzie 8 miesięcy przed to po co się wypowiadałaś? Zadałam to pytanie jako ciekawostka dziewczynom, które bez uprzedzeń odpowiedziały co wola bez dorabiania do tego ideologii sugerującej, że dla mam chcących CC dziecko jest mniej ważne. Ja uważam, że matka jest tak samo ważna jak dziecko, bo dziecko bez matki na pewno nie będzie do końca szczęśliwe. A szczęśliwa i zadowolona matka w ciąży i po porodzie jest gwarancją szczęśliwego bobasa. A ja bijące serduszko już widziałam.
    Cos jeszcze?:)) aa i zacytuj mi slowa w ktorym napisalam ze jak robisz cc to dziecko nie jest wazne :D bo nic takiego nie pwoiedzialam a to ze sobie zmyslasz teraz i robisz sama problem z niczego to juz Twoja sprawa :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 19:47

f2w3rjjgoscryrqn.png

Wysłany: 12 marca 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Feśka a gdzie pracujesz/:)?

f2w3rjjgoscryrqn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem z zawodu psychologiem, moje sztuczki wykorzystują w pewnej firmie w celach komunikacji społecznej

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też czekam na lipiec sierpień i wrzesień bo bedzie przerwa wakacyjna :)
    Tutaj fajnie być jeszcze studentem :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesciara25 wrote:
    Cos jeszcze?:)) aa i zacytuj mi slowa w ktorym napisalam ze jak robisz cc to dziecko nie jest wazne :D bo nic takiego nie pwoiedzialam a to ze sobie zmyslasz teraz i robisz sama problem z niczego to juz Twoja sprawa :)

Zabawne ;) Niczego nie zmyślam, wszystko jest w twoich postach ;)

Wysłany: 12 marca 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to na ktorym roku jestes??

f2w3rjjgoscryrqn.png

Wysłany: 12 marca 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy wrote:
    Zabawne ;) Niczego nie zmyślam, wszystko jest w twoich postach ;)
    Raczej zalosna jest ta dyskusja. Ty sobie rob cc ja rodze naturalnie ale chodzi nam o jedno zeby dziecko bylo zdrowe proste. :) wiec nie dyskutujmy juz o tym bo to nie ma sensu

f2w3rjjgoscryrqn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czemu inne dziewczyny mogły normalnie się wypowiedzieć bez jadu a ty akurat musiałaś się czepić. Ale owszem zgadzamy się w tym, by dziecko było zdrowe.

• Marrad Debiutantka

Wysłany: 12 marca 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! Muszę wam sie pochwalić bo oszaleje ze szczęścia :)) dzisiaj widziałam serduszko u 6mm maleństwa !! :) :) :) :)

szczesciara25, Aga_502, Femme, Ona_89', ewulek lubią tę wiadomość

hchy3e3k13hxdxra.png

Wysłany: 12 marca 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje Marrad :))!

f2w3rjjgoscryrqn.png

Wysłany: 12 marca 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy wrote:
    Nie wiem czemu inne dziewczyny mogły normalnie się wypowiedzieć bez jadu a ty akurat musiałaś się czepić. Ale owszem zgadzamy się w tym, by dziecko było zdrowe.
    bo juz taka jestem ;) ok to na ktorym roku studiujesz?:)

f2w3rjjgoscryrqn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje :) masz juz umówioną kolejną wizytę?
    Bo mi ginka między wizytami zrobiła dwa tyg. różnicy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marrad! To cudownie :D ależ zazdroszczę, że macie to za sobą!

‹‹ 37 38 39 40 41 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ