Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGalaretka gratuluję serducha ja równo za tydzień się wybieram Mam nadzieję, że będzie już coś widać
a wzdęcia mam takie że mąż nie chce ze mną spać i woli kanapę od sypialni dostałam dziś biegunki na samą myśl, że wyjeżdżamy na weekend i poinformujemy naszych Rodziców. Moja Mama kończy 50 lat i chyba będzie miała fajny prezent, bo dopytuje już od 2 lat, kiedy wnuczka będzie także trochę się cykam przedstawiać im takie info, bo mnie zagłaszczą...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 19:23
Ona_89', ewulek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyszczesciara25 wrote:Dobra bez sensu ta dyskusja na temat porodu wioadoze ze jak jestes na cc to nie bd chwalila naturalnego a jak ja za naturalnym i reszta dziewczyn nie bd chwalic cc, wiec dajmy sobie siana i Buffy dobro dziecka jest najwazniejsze a nie to co my sadzimy:) dziecko jest na pierwszym miejscu a nie my takie mam zdanie i zamknijmy ten temat bo bez sensu 8 miesiecy przed porodem wypowiadac sie na ten temat , lepiej pomyslec kiedy zobaczymy bijace serduszka naszego szcescia
Ależ Szczęściara możesz uważać sobie co chcesz Natomiast nie imputuj mi, że dla mnie dziecko nie jest najważniejsze, bo chcę cc A jeśli uważasz, że bez sensu jest gadać o porodzie 8 miesięcy przed to po co się wypowiadałaś? Zadałam to pytanie jako ciekawostka dziewczynom, które bez uprzedzeń odpowiedziały co wola bez dorabiania do tego ideologii sugerującej, że dla mam chcących CC dziecko jest mniej ważne. Ja uważam, że matka jest tak samo ważna jak dziecko, bo dziecko bez matki na pewno nie będzie do końca szczęśliwe. A szczęśliwa i zadowolona matka w ciąży i po porodzie jest gwarancją szczęśliwego bobasa. A ja bijące serduszko już widziałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 19:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Buffy wrote:Ależ Szczęściara możesz uważać sobie co chcesz Natomiast nie imputuj mi, że dla mnie dziecko nie jest najważniejsze, bo chcę cc A jeśli uważasz, że bez sensu jest gadać o porodzie 8 miesięcy przed to po co się wypowiadałaś? Zadałam to pytanie jako ciekawostka dziewczynom, które bez uprzedzeń odpowiedziały co wola bez dorabiania do tego ideologii sugerującej, że dla mam chcących CC dziecko jest mniej ważne. Ja uważam, że matka jest tak samo ważna jak dziecko, bo dziecko bez matki na pewno nie będzie do końca szczęśliwe. A szczęśliwa i zadowolona matka w ciąży i po porodzie jest gwarancją szczęśliwego bobasa. A ja bijące serduszko już widziałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 19:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyszczesciara25 wrote:Cos jeszcze?) aa i zacytuj mi slowa w ktorym napisalam ze jak robisz cc to dziecko nie jest wazne bo nic takiego nie pwoiedzialam a to ze sobie zmyslasz teraz i robisz sama problem z niczego to juz Twoja sprawa
Zabawne Niczego nie zmyślam, wszystko jest w twoich postach -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny