Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Byłam dzisiaj na wizycie Wróciłam bardzo spokojna i zadowolona.
Nasze maleństwo ma 0,82cm i widzieliśmy bijące serduszko Następna wizyta za dwa tygodnie.
szczesciara25, Ona_89', ewulek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga to ja jutro mam 6 tydzień i 1 dzień i wizytę u ginka. Jej jak ja mam nadzieję na tyle szczęścia co Ty!!!
Perełka to później ode mnie miałaś okres ale ja mam bardzo długie cykle to pewnie dlatego ovu wyznaczyło termin na ten sam dzień. Fajnie jakby tak zostało razem raźniej
a ja dziś dokonałam odpowiedniej toalety przed jutrzejszą inspekcją i uwaga..nawet paznokcie u nóg pomalowałam hahha. Choć pewnie i tak badanie będzie w skarpetkach a będę tak zestresowana, że dobrze jak nie zapomnę gaci ściągnąć hahah
Szykuję się jak na egzaminMarrad, ewulek lubią tę wiadomość
-
szczesciara25 wrote:To Ty nie jestes w ciazy? bo ja sie juz pogubilam
Co do ćwiczeń można ją już mogłam ćwiczyć po połogu wszystko się ładnie zagoiło
Ona_89' lubi tę wiadomość
-
skarb15 wrote:Agusia ; Naprawdę bardzo śliczny chłopczyk , życze mu dużo zdrówka. :*
Wiadomo nikt w 25 tc nie jest gotowy do porodu. Teraz mam nadzieje ze ciąża zleci mi spokojnie nudno i bez zadnych komplikacji Nie mogę się doczekać kiedy własnie o tym bedę pisać ; o kupkach , butelkach itd Teraz się uda:)
Ooo na pewno szybko Ci się uda wystarczy wieżyć i się nie stresować - heh i kto to mówi -
Agusia ; Ale bardzo prosze kochana mówię co czuję :*
Także dziękuję bardzo , jestem pozytywnie nastawiona:)
Gogola ; haha ja ostatnio we wtorek w szpitalu tak sie zestresowałam tym badaniem usg ze położyłam się w spodniach - ale wtopaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 20:46
Agusia ;), ewulek lubią tę wiadomość
-
O kurcze, ale naprodukowałyście dzisiaj Ja chyba zaczne się więcej udzielać jak mdłości mi przejdą. Nie wiem kto wymyślił określenie PORANNE mdłości. Chyba dlatego że zaczynają się rano ale trwają od rana do nocy a nawet mnie w nocy budzą..
Także cieszcie się każdym dobrym dniem Kochane -
Skarb nie ręcze za siebie hahaha
Ja to mam czasami takie odpały hahah...pamiętam jak w pierwszej ciązy poszłam rodzic do szpitala i koleżanka mówi do nie " ty weź nie bądź jak te matki karmiąco-cierpiące..kup se dres...wiesz będziesz taka młoda mama w dresiku a nie w rozciągniętej koszuli nocnej zaciapanej mlekiem" no to ja oczywiście glamour w dresiku na badnie a tam w gabinecie dwa na dwa matry kwadratowe trzech młodych lekarzy do badania się rozebrać mi kazało a ja głupia w tej górze od dresu tylko i nawet czym pipki zakryć nie mogłam tylko stałam tak taka młoda głupia i wstyd mi było a wszystkie kobietki to normalnie w tych koszulinkach....myślałam że tą kumpele zabije jak wyszłam ze szpitala hahhahaha hahahah hahah ubaw mam po dziś dzień hahahBuffy, Miu95, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga_502 wrote:Byłam dzisiaj na wizycie Wróciłam bardzo spokojna i zadowolona.
Nasze maleństwo ma 0,82cm i widzieliśmy bijące serduszko Następna wizyta za dwa tygodnie.
Jej duża ta Twoja dzidzia , nasz bąbelek w 6t0d miał 3,7 mm ...
Też chce domowego ginekologa!!! Po usg mówiłam mężowi,że mogłabym mieć takie w domu i kiedy mam ochotę sprawdzać co u dzieciaczka -
hahah tak to jest sluchac porad kolezanek ja bym chyba ten dres na pupe za ciagla jak tylko sie da hahah
Marrad i Aga gratuluje jak slodko :*