Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, widziałam malucha i serce.
Całe szczęście trafiłam na Panią dr która tak jak ja nie jest zwolennikiem wczesnego usg i zrobiła je najszybciej jak się dało nawet bez doplera. Moje szczęście ma 0,9 cm i odpowiada wiekowi ciąży a nawet jest odrobine większy.
Czekam jeszcze na konsultacje po usg..Nuffeq, Betty Boop, Agusia ;), ewulek lubią tę wiadomość
-
Izzy to wspaniale!!!Bardzo się cieszę!!Jak widać lekkie plamienie wcale nie musi oznaczać nic złego!!
Ja na kontrolną wizytę też będę iść w następny poniedziałek i mam nadzieje zobaczyć serduszko. przy tej wizycie moje usg tez trwało dosłownie kilka sekund a i badanie lekarz przeprowadził najmniej inwazyjnie jak tylko się dało Niech rosną te nasze kropeczki w spokoju całe i zdrowe!!! -
Izzy gratulacje!
Ja mam pierwszą wizytę w ten czwartek, już nie mogę się doczekać - jak wszystko będzie ok to chyba dopiero odetchnę z ulgą (na chwilę obecną ).
Chociaż wczoraj zaczęłam sama łykać luteinę 2x1 bo progesteron nie jest oszałamiający a cały czas mam bóle w podbrzuszu. Do tego nospa jak czuję coś lekko mocniej. Zastanawiam się tylko czy nie są związane z gazami, bo mi od czasu zaciążenia momentalnie poszło w jelita, że tak powiem .
Wiecie, czy Espomusan można brać? W jakich ilościach? -
Miu zaparz sobie cherbatke koperkową nawet dwie torebki i popijaj to ci pomoże - espumisan odpuść
Zabcia lekarz najlepiej choć przy niedzieli to nie bardzo się do kogokolwiek dostać. Chyba najbezpieczniejszy byłby apap to tez przeciwgorączkowy ale lekarzem nie jestem -
Agnike ja tez mam jutro.. Dzisiaj mialam ciagniecia w srodku i podbrzuszu.. Nie mam ochote nic jesc, spac mi sie znowu chce.. Agnike a o ktorej godzinie masz wizyte?? Aa docczytalam o 19 my o 16 .. Zaczynam troszku sie stresowac ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 14:30
-
Viki bardzo mi przykro
trzymak w kciuki za wasze wizyty ja mam we wtorek , jak to szybko leci a jakiego mam stresa -
Kitaja wrote:Czesc dziewczyny witam sie narazie po cichutku,przez moj bagaz doswiadczen,mam nadzieje ze zadomowie sie tutaj z wami na bezproblemowych 9mscy.Narazie bede was podczytywac i za jakis czas jak juz bede wiedziala,ze ciaza rozwija sie prawidlowo postaram sie byc bardziej aktywna.Trzymam za nas wszystkie mocno kciuki
Kitaja nawet nie wiesz jak się ciesze. Trzymam kciuki za Was kochana. Oby tym razem było inaczej. -
Uff przeczytałam cały wątek!
Milo do was dołączyć. Ja miałam usg 11 marca wg którego to 4tydzien. Widoczny pecherzyk 2,7mm. Jednak czekam teraz 2 tygodnie na kolejne usg czy ciaza się rozwija.
izzy.. mnie ciągle kluje prawy jajnik. Ale podobno to nic nie pokojacego:)Izzy lubi tę wiadomość
7/10/2016 Córeczka
13/09/2018 Dwie kreski !
15/09/2018 Beta 655; 18/09/2018 Beta 2556 !
3/10/2018 Bijace serduszko -
Dzieki Izzy ja wlasnie sie doszukalam ze u mnie w Luxmedzie pakiet badan na pierwszy trymestr wynosi 225zl, ale nic to wazne zeby dzidzia byla zdrowa.
Jutro dzwonie do gina zeby umowic sie na pierwsza wizyte, nie wiem na kidy sie umowic, bo troche niepokoja mnie bole brzucha ale plamien nie mam zadnych. Chcialabym na wizycie zobaczyc juz serduszko