Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Oo kasy dla ciezarnych, wszedzie powinni o tym pomyslec i takie zrobic. Zreszta powinny Nas wszelkie kolejki wszedzie pomijac,a nie zawsze tak w rzeczywistosci jest. Jak juz beda pokazne brzuszki wieksze od nas to pewnie wtedy nagle zacznie sie przepuszczanie. Choc wcale mnie nie zdziwi jak ktos beszczelny sie trafi i bedzie mial to gdziesJestes juz z nami
-
nick nieaktualnyJa w tych kasach to widzę "normalnych" ludzi i nie rusza ich , że ciężarna czy z dzieckiem ktoś stoi , moim skromnym zdaniem to kasjerka tez powinny uwagę zwracać co to za rodzaj kasy. Ale to jak z tymi do 10 artykułów i tak połowa ludzi ma więcej
A czy n fb odzywa się Magu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 15:42
haen lubi tę wiadomość
-
Rozmarzona : Jejku kochana niech zamecza i wszystko z tym zwiazane tak sie stesknilam ze ja go chyba udusze z radosci
teraz musi porzpieszczac dzidzia i mnie
Zeby nie utuczyl nas przez te pare dni
haha
Kochana jak bylam w 1 ciazy to moj nie chcial kategorycznie lek przed nie znanym a teraz zaluje ze nie byl wtedy przy nas . Teraz w 2 ciazy mowi ze chcial by . To jego dzidzius i co ma to zmienic miedzy nami byl przy poczeciu to teraz chce byc przy urodzinachheh Wiec bardzo sie ciesze z jego nastawienia - bo ja chcialam by wtedy byl przy mnie w tym pieknym momencie
O tak dzidzius to najpiekniejsze dzielo jakie mogli stworzyc
Jak sie czujesz nie odzywasz sie nic ? Mam nadzieje ze nie zaszkodzilo i dobrze sie czujecie :*
Buffy ja ostatnio czytalam o szpitalach nie co i w 100% wykluczylam szpital w PrzeworskuAle jeszcze 3 - szpitale w Rzeszowie , 1- Przemysl , 1- w Jw
Aniu moze 1 czerwca bedziemy pewne ?na 10 dni
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Ta ja bylam wczoraj na zakupach w biedronce i stoje na samym koncu kolejki wkurzylam sie i do brata ze ja w ciazy i musze stac a oni i tak maja gdzies wszyscy na mnie patrza zaraz glowy w inna strone ze nic nie slyszeli nie widzieli zenada
My wiemy jak to ciezko w ciazy stac w kolejce ale oni maja gdzies, kasjerki to samo . Tyle chamow a tak malo udczciwych ludzi
ja mam ochote na pierogi smarzone ze smietanka i mleczkiem nie robilam ich przez 5 tygech
-
Anita, nie robię uszek, co ty, kupiłam gotowe, ale ten barszcz chodził za mną od kilku dni.
No za mną i przede mną ustawiali się ludzie (kolejka niby dla ciężarnych, niepełnosprawnych i starszych ludzi), pani koło 50 chyba uważała się za starszą paniąMiałam wrażenie, że ludziom przeszkadza to, że byłam z mężem i córką (skoro on "sprawny" to mógłby stać w normalnej). Na szczęście mój brzuszek nie pozostawia już wątpliwości, jednak same wiecie, że na samym początku ciąży było czasem gorzej wystać, niż teraz.
-
Dziewczyny muszę się pochwalić. Moja córka dziś w szkole napisała o mnie tak:
"Moja mama ma na imię Anna. Jest pomysłowa, cierpliwa, uśmiechnięta, radosna, wytrwała. Moja mamusia lubi jak jestem zdrowa, kwiaty, mnie i róże".
Wzruszyłam sięRozmarzona, olcia88, moodliszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aniu no i co z tego ze kupowane chce je i tyle haha
dzidzia sie domaga
No z tymi kolejkami parodia u mnie mimo ze widac brzuszek to maja gdzies bo wygladam tak mlodo ze dam rade nie ?ledwo co stoje i trzymam sie wszystkiego po kolei
-
Anius jaka ty masz slodka coreczke
piekne ! :*
Buffy : haha zartujesz ?zalamuja mnie tacy ludzie
Ja bylam wczoraj w plusie z bratem siedzialo 2 chlopalow mlodych ok 18 lat zadno z nich mi nie ustapilo mimo brzuszka i to ze bylo mi slabo az mnie brat wyprowadzal bo bym zwyczajnie zemdlala
-
skarb15 wrote:Aniu no i co z tego ze kupowane chce je i tyle haha
dzidzia sie domaga
No z tymi kolejkami parodia u mnie mimo ze widac brzuszek to maja gdzies bo wygladam tak mlodo ze dam rade nie ?ledwo co stoje i trzymam sie wszystkiego po kolei
Najchętniej wyłożyłabym się teraz na kanapie, a jeszcze teściowa nas zaprosiła, więc trzeba się zbierać i iść z kwiatami.
Z mojej strony dostaliśmy zaproszenie od babci (jeszcze mama + ciocia), ale wkurzyłam się, że moja mama idzie do swojej a o nas nie pomyślała i powiedziałam, że nie przyjedziemy. Wysłałam mamie życzenia smsem, ona smsem podziękowała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 16:44
-
Aniu : to jest straszne jak mozna byc takim chamskim ?
Wytatuluje na czole pierwszy i drugi dzidzius chciany a wy mnie w dup*** pocalujcie
Twoja mama nie ladnie sie zachowala i to bardzo
Ja juz swojej mamie dalam duza czekolade - liczy sie pamiec i tyle
Moj zapomnial i nic swojej mamusce nie kupilchodz mowilam mu wczoraj ze ciekawe co mi dzidzius da
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 16:50
-
Skarbie, no wlasnie wydaje mi sie,ze Facet dopiero to po sprawie przemysli jak dojrzenie emocjonalnie do takich rzeczy :)A pozniej tak wlasnie jest,ze zaluje. No zobaczymy bo ja sama nie wiem czy bym chciala czy nie, jeszcze dosyc odlegly czas to wszystko wyjdzie. Nie wiadomo tez czy przypadkiem w pracy nie bedzie bo kto przewidzi kiedy tak naprawde urodzimy
To to juz by bylo kiepskie ;/ Tak czujemy sie w miare dobrze i czekam na Meza jak wroci z pracy by zobaczyl co z tym gazem.Poczytalam tez czy to moglo cos zaszkodzic bo nie wytrzymalam i niby,ze nie. Nie wiem czy to prawda,ale przynajmniej sie uspokoilam zreszta bylam tam tylko chwilke
Mala Czarna,tez mi sie wlasnie wydaje czasami,ze na poczatkach to wgl bylo ciezko wystac jak te wszystkie objawy sie razem zeszly. Teraz na pewno wiem,ze nie moge dlugo przebywac w cieplym pomieszczeniu typu sklep, bank ani dlugo stac w kolejce bo jest kiepsko. Zazwyczaj jak w tesco np idziemy do kasy to moj kasuje na samoobslugowej,a ja sie ulatniam na laweczke :DCo do Mamy nie przejmuj sie czasem tak jest,ze czlowiek cos zrobi,a nie przemysli i wlasnie potem tego najbardziej zaluje. Glowka do gory wazne,ze Twoje Malenstwo i cora sa z Toba w Twoj dzien
W koncu sie obudzilyscie bo juz myslalam,ze bede monolog prowadzila
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 17:12
Jestes juz z nami -
Rozmarzona : No wlasnie macie duzo czasu :* A no fakt nie wiadomo kiedy sie zacznie akcja porodowa - u mnie bedzie pewnie stal juz na czatach jak zdejma mi krazek w 37/38 tygodniu
haha
Mam nadzieje ze nam sie udadza nasze plany bo bym chciala by mnie wspieral
Niech obczai mezulek by tobie i dzidzi nie zaszkodzilo - dobrze ze czytalas pozytywne opinie bo jak by ktos zle napisal to zaraz panika - skad ja to znam ?
Taa monolog? ja mam wrazenie jak ja nie pisze to konwersacja na calego ze ciezko nadrobic - ja cos napisze cisza
Shibuya: Ooo to sobie odpoczniesz wreszcie :*
moja dzidzia rano siedziala cichutko jak z moim M gadalam na skypa i wgl a jak tylko sie polozylam to zaczela slodko kopac mamusieale jestem z dzidziusia dumna
Mi glowa peka mam takie mdlosci ze chyba z lozka nie wstanePowaznie to 17 tydz ja czuje sie tak samo jak w 7
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My mamy babski miting- ja, Laurcia, tesciowa i szwagierka. Teraz wszystkie pojechały po kolacje a ja wylozylam się bezczelnie na kanapie teściów
Jestem w tej ciąży bardzo niecierpliwa, chciałabym żeby już był powiedzmy 38tc, mieć wszystko dla maluszka przygotowane i wiedzieć ze lada dzień zobaczymy się z maluszkiema mówią ze ciąża specjalnie tyle trwa zeby się przyzwyczaić do nowej sytuacji. Czuje ze jestem gotowa
ok poczekam aż maleństwo też będzie gotowe
czy wy też tak macie?
Rozmarzona, moodliszka lubią tę wiadomość
-
Mala czarna : mam dokladnie tak samo , jestem w 100 % gotowa i dla mnie ciaza mogla by trwac chwile
Ja juz chciala bym byc w 40 tyg lezec w szpitalu czekajac na porod
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 18:46
Mandi :) lubi tę wiadomość