Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
MW kochana czasem wyzalic komus jest lzej na prawde . Jak bedziesz chciala to opowiedz nam co sie dzieje a my na pewno Cie wesprzemy doradzimy :*
-
Rozmarzona, w niektórych szpitalach podgrzewają mleko dla noworodków w mikrofalówkach...
Mogę ponarzekać? Jestem już zmęczona. Ogarnęłam 3 pokoje, starłam kurze, umyłam podłogi, zmieniłam pościel. Od jakiejś godziny rządzę w kuchni- sprzątanie, zmywanie, gotowanie. Muszę jeszcze dokończyć obiad dla męża, powiesić pranie, no i została mi łazienka, przedpokój, jeden pokój i ta nieszczęsna kuchnia. Nie mogę teraz tego olać, bo np pół łazienki tonie w praniu i przecież nie zostawię tego na środku. A mam dość. Nie wiem, czy to lenistwo, czy zmęczenie. Nie chcę, by brzuch znów na tym cierpiał. ok, już mi lżej. -
Dziewczyny miałam znowu krwawienie. Trwało około tygodnia . Poleciałam do lekarza, z maleństwem wszystko dobrze ,serduszko bije. Okazało się że mam nadżerke. Całkowity zakaz współżycia i dużo leżenia. Już powoli zaczynam myśleć ,że jestem za stara i mój organizm nie daje sobie rady z ciąża od samego początku jakieś problemy. Kolejna wizyta dopiero 11.06 nie wiem czy wytrzymam.
-
Mała jak ja bym chciała być zmęczona po takiej pracy ja padam po wzięciu prysznica:/ ehh
MW nie martw się Kochana maluszek juz jest duży i silny wiec da rade. A ty odpoczywaj i myśl pozytywnie.
Też jestem wrażliwa wczoraj pisałam ze popłakałam się w mc Donald ze nie ma cheesburgerow tylko jakieś głupie śniadania;/ -
nick nieaktualnyMała Czarna też tak robiłam, nie zwolniłam tempa i odbiło się to czkawką. Teraz to co ewidentnie muszę to zrobię, ale z rzeczami niepalącymi się czekam na męża, jak np. zmiana pościeli czy odkurzenie. Ale wolę popatrzeć dłużej na okruchy na podłodze niż nagle spowodować leżącą ciążę lub gorzej... Długo nic mi się nie robiło, a we wtorek boleści brzucha i zwolnienie z nakazem odpoczynku.
-
Aniu : jejku ale dzisiaj zaszalalas nie powiem
oszczedzaj nam sie !
MW : ojejku kochana . Najwazniejsze ze z malenstwem wszystko w porzadku dbaj o Was teraz wy jestescie najwazniejsi bedzie dobrze :*
Za stara ? No to chyba nie regula kochana ja mam 21 lat i popatrz jak mi ciezko , 1 ciaza - porod 25 tydz , 2 ciaza - pessar i lezenie. -
MW26 jejku, współczuję tych krwawień, na samo wspomnienie ciary mnie przechodzą.. Dobrze, że już mamy duże dzieciaczki i na pewno dadzą sobie radę
Nie jesteś za stara, pewnie będziesz miała więcej cierpliwości i ciepła dla swojego dziecka, niż my. Dziewczyny ci pomagają?
Mnie do łez bez problemu potrafi doprowadzić mój mąż, byle czym. Czasem czuję się jak idiotka, ale nie panuję nad łzami, więc chwilę potem się złoszczę.
Ginger psychicznie chyba też ostatnio słabiej, co?
Z innej bajki: polecam wam młodą kapustę, pyyycha -
Buffy ja naprawdę mało robię. Kiedyś miałam podłogi codziennie wytarte, teraz jak są 1-2 razy w tygodniu to jest dobrze. A bałagan robi się niesamowity, sama nie wiem skąd, już nie mam do tego siły
dzisiaj przychodzą chłopcy podłączyć tv, muszę trochę to ogarnąć, bo spalę się ze wstydu.
I kurz mi szkodzi, o.
Haen mój mąż jest kilkanaście godzin w pracy, później idzie w centralnym napalić (zimno mamy w mieszkaniu + wodę do kąpieli grzeje piec), jeszcze sam ogarnia ogródek, także nie miałabym sumienia kazać mu czegoś w domu jeszcze robić, tym bardziej, że miałby na to czas dopiero około 21.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 15:22
-
No niestety mała masz rację
troszkę siadam:/ głównie przez to te bóle które powodują różne myśli poza tym ciągle leżenie juz mi bokiem wychodzi. Wiadomo ze zrobię wszystko żeby było dobrze ale żeby przynajmniej był efekt tego a mimo że leżę to boli:/ właśnie dlatego przez tydz się nie odzywalam bo nie chciałam wam tu tylko marudzić
wiec sorki za te smety moje