Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
zdjęcie 6 dni temu w czwartek:
zdjęcie przed chwilą, ale wzdęta po obiedzie bo to aż nie możliwe żeby w 6 dni tak się zmienić !! Same przyznacie że spora zmiana...nie ?
Izzy, MW26, Mandi :), Shibuya, Mala_Czarna_89, Rozmarzona, Galaretka, Zorro, haen, Molcia, madzi4aam, maia1991, Sajgonara, perelka89, agulla03, Ona_89', Kasia Kraków, Cebulka, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
Shibuya może zrób teściowej liste rzeczy które ewentualnie może kupoć w stacjonarnych sklepach. Dokładnie jaka marka itd. To na pewno duża radość dla niej, że będzie miała wnuka/wnuczkę. Myślę, że byłoby jej miło.. Nie musi poza tym kupować ciuchów itp. Ale np termometr, nianie elektroniczną (wybierz taką za 500 zł to jej się odechce
), albo niech kase na wózek da.
Nie ma też co tak odtrącać teściów bo to jednak rodzice Twojego męża. I dzięki temu jak oni go wychowali masz teraz wspaniałego partnera. Jakaś tam wdzięczność im się należy..
Teścia nigdy nie miałam, teściowa zmarła dokładnie 3 lata temu. Dzisiaj jest rocznica. Miała dopiero 42 lata i była świetną babką. Także jacy by teściowie nie byli to fajnie, że w ogóle są i chcą pomóc. -
Olcia ale teraz nic mi nie dolega i powoli próbuję różnych rzeczy po miesiącu leżenia
Odpukać w niemalowane- w dobry momencie mnie dziś przystopowałyście, bo brzuch nie boli
Izzy pięknie napisałaś, aż mnie rozczuliłaś, na końcu posta niestety pojęłam skąd twoje nastawienieIzzy lubi tę wiadomość
-
Olcia, jaki slodki brzusio juz
Nie do wiary normalnie zeby az tak Cie wzdelo
Rosna Ci dwa Maluszki,wiec to na pewno ich robota
! Napatrzec sie nie moglam
Ja narazie mam wrazenie jakbym stanelam w miejscu z wielkoscia brzucha,ale dzisiaj ciagle go czuje. Prawie dzisiaj nic nie zrobilam,a tak sie nawiercilam zamiast pojsc polezec. Mam nadzieje,ze w nocy bedzie sie lepiej spalo niz wczoraj
Skarb,a Twoje podejscie do Tesciow mnie troche nie dziwi skoro Cie tak traktuja i z tego co wywnioskowalam chcieliby ustawiac Twojego. Bardzo dobrze,ze Twoj ma swoje zdanie oraz rozum i sie im nie daje manipulowac. Najwazniejsze zebyscie walczyli o swojeZ Tesciami mozna dobrze zyc,ale w rozsadnych ilosciach czasu
Jestes juz z nami -
nick nieaktualny
-
Czesciowo podzielam zdanie Izzy, mimo ze moja tesciowa mnie wkurza czesto (a jeszcze czesciej mojego meza) i przez pol roku bylysmy poklocone i ani nie rozmawialysmy ani nie widzialysmy sie przez ten czas, to jednak jest to mama mojego meza, ktora go wychowala lepiej lub gorzej, ale jednak mama. Szkoda tylko, ze tesc jej nie powie slowa, bo na nas sie obraza i nie dociera, ze to nie jest dobra metoda. JednAk staram sie nie gadac na nia mezowi, chyba ze on sam zacznie temat, bo jemu tez jest przykro z powodu ich zachowania i nie chce mu dokladac, zalac sie. Wole sie umowic wtedy z kolezankami i im sie pozalic niz jemu.
Po urodzeniu bedzie ciezko, bo moja jest pielegniarka, no ale coz, jakos trzeba bedzie ulozyc relacje na linii my-wnuczek-oni. -
Ginger84 wrote:Marta macica i szyjka ok dlatego właśnie nie wiadomo skąd mam aż takie bóle:/ czekam jeszcze na wyniki wymazu z szyjki bo krew mocz jest ok.
No tyle dobrego że macica i szyjka ok to dobre w tym wszystkim..Tylko z kad te bóle u Ciebie..
U mnie natomiast bóli jako takich nie ma a macica odczuwa to
Człowiek chciałby być zrelaksowany i się nie martwić a tu się nie da -
Shibuya to nie masz lekko z taką teściówką. Szkoda, że tak nie chce współpracować. Mogłaby być naprawde dużym wsparciem a tak to Cię tylko stresuje. No i zgadzam się z Tobą, że miała swój czas. Też się wkurzam jak mu siostra mówi, że nie musze nic kupować bo wszystko prawie podostawałam. Też chce mieć wszystko po swojemu. A pościel ma być kurna w sówki np a nie w misie jak mi siostra wybrała.
Nawet ostatnio mówiłam mężowi, że Wam zazdroszcze oglądania, wybierania i kupowania wózków. Bo ja oczywiście dostałam.. Z czego się bardzo cieszę ale troche mi żal.
Olcia, brzuszek rozczulający -
Dziewczynki, byłam na króciutkim spacerku z mężem do Biedry po coś pysznościowego z okzaji finiału projekt runway
Mąż z dwiema siatami, a ja nic
Chciałam jedną wziać, ale w sumie, miał równowagę
Pokazał się nowy ósmy jak się doliczyłam wózek na klatce- i to otwartej na oścież. W sumie sam stelaż- od razu rzucił mi się w oczy bo miał wyszyty na dobrej jakości rączce ADAMEX, miał biały stelaż i napisane jogger. Już sam stelaż robi wrażenie, nie wiem ile ten wózek kosztuje, w każdym razie, nie dziwie się, że niektórym z Was się podoba
-
Dziewczyny nie ma jak II trymestr ja dziś zaliczyłam pierwsze przytulanie muszli
. Zjadłam wczoraj placki ziemniaczane, tak za mną chodziły i od południa jestem nie do życia. Podobno smectę można w ciąży?
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Rozmarzona : Sami sobie narobili chcialabym nawet przymruzyc na to oko i sie pogodzic i zyc jak ludzie ale oni sa nie ugieci nie da sie - mam chyba zbyt miekkie serce ale za to twardy tylek ... ech ja i ta moja naiwnosc. Ile my przeszlismy przez rodzine moja i mojego M, temat rzeka w cztery oczy ... Ale bajka juz
i jak sie czujesz przeszlo ? :*
Mnie dzis cos caly dzien brzuszek bolileze odpoczywam i sie nie ruszam .
Maia1991 : trzymam kciuki !!! :*