Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Zastanawiam się nawet czy nie kupić jakiegoś mydła antybakteryjnego..
Dezynfekcja będzie jak na oddziale!
Mój gin zawsze wprost mówi, że w gabinecie ma słaby sprzęt. Więc o płci moge zapomnieć. A jak go coś niepokoi to jeszcze tego samego dnia jade do niego do szpitala gdzie jest wypasiony sprzęt. A z płcią chciałam poczekać do usg połówkowego żeby już było na 100% a nie raz chłopak a za 2 tyg. dziewczynkaZa duży stres..
-
Mała, mi podczas genetycznego lekarka już powiedziała co myśli, ale zaznaczyła żeby się nie nastawiać, bo w 13tc łatwo o pomyłkę. Moze dlatego Twój lekarz nic nie mowi? Teraz jesteśmy już na takim etapie,że każda z nas będzie już niebawem wiedziałaSynuś
-
Mała to mój gin chyba ma dobry sprzęt bo przy Patryku dowiedziałam się w 13 tc a teraz w 14 u niego a w 12 na prenatalnych. Na każdym kolejnym tylko się potwierdza. Ale moje dziecię wcale a wcale się nie wstydzi i pokazuje czym go bozia obdarowala;)
-
nick nieaktualny
-
Shibuy porody online hehe fajnie to zabrzmialo
ja juz tez nie moge sie doczekac ,niech ten czas szybko leci,bo czasami cierpliwosci mi brak i juz teraz w tym momencie bym chciala
mala Czarna co do sprzetu u gin to moj ma sredniej jakosci i bylam u niego w pon to powiedzial,ze wydaje mu sie ze to chlopak,ale mialam takie szczescie na badaniach prenatalnych,ze spotkalam dawna kumpele jeszcze z czasow gimnazjum/liceum juz wtedy dostalam usg 4D,i wtedy doktorek sprawdzil,ze na 90% chlopak,kazali mi podjechac "po znajomosci" nastepnym razem jak bede w Polsce by upewnic sie na 100% kto tam siedzi,bylam we wtorek i udalo nam sie zrobic piekne zdjecje jajcow( dyndusia jak to Olcia pisze) wrzucilam na facebooka,jak wroce do Norwegii to wrzuce tez na forum.Maluch strasznie zaslanial sie raczkami nie chcial nam pokazac buzi mial we wtorek 9cm doktorek posprawdzal wszystko jeszcze raz i mowi,ze jest dobrze,odebralam pappa tez ok
i polowkowe mam dopiero 07.07 z duzym rabatem;-)
Shibuya, Micia lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Co do tematu do tesciow to mam naprawde cudownych:-) ale moj maz ma brata i jego oraz jego narzeczonej nie moge scierpiec!! W pon oznajmili tez nam,ze biora slub w lipcu na 50osob i Jej rodzina z okolic warszawy juz wczesniej o tym wiedziala,bo mama i siostry sukienki juz pokupowaly,a moim tesciom powiedzieli ostatnim gdzie wesele w naszych okolicach....temat rzeka moglabym na ich temat duzo opowiadac najwieksza przykrosc zrobila mi jak bylam w ciazy rok temu wtedy ona tez byla tylko bardziej zaawansowanej i jak powiedzielismy wszystkim o ciazy to uslyszalam od niej" co pozazdrosciliscie nam" a jak stracilam dziecko uslyszalam" trzeba byc idiota by mowic o ciazy w 12tyg przeciez to oczuwiste,ze na takim etapie mozna stracic" dlatego tak bardzo tej kobiety nie nawidze! W piatek jade na tydzien do tesciow i bede musiala ja ogladac niech tylko rzuci jakis glupi tekst o moim dziecku to jak lwica oczy Jej wydrapie doslownie!Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
natali101 wrote:Ginger mówisz o szarosciach? Bo tu gdzie oglądałam też chwilowo brak ale ma powrócić do produkcji. Ponieważ dopiero w październiku będziemy kupować, to liczę że już będzie.
Dokładnie ten szary pik mi się najbardziej spodobal. No mam nadzieje ze do tego czasu wrócą do obrotu;) -
Witam się i ja .
Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za te które będą.
Ja szczerze za wózkami rozglądam się ,ale na olx . Nie będę kupowała nowego, chyba że ktoś się dołoży z rodzinki
Oglądałam też wasze propozycje i naprawdę super. Mi podobają się jeszcze wózki z firmy Tako.
Miłego dnia wszystkim mamusią -
Ja piernicze !! Zaspałam do pracy ! Gdyby mąż do mnie na whatsapie nie napisał to bym na drugą lekcję też zaspała ! Mam nadzieje, że się nie wyda, bo hiszpański zawsze prowadzimy na 2 gr więc mądra koleżanka zrobi pewnie z całą grupą. Spadam zatem do szkoły na 1 godzinę- szaleństwo
Ps: Moja kumpela miała termin na 22 maja ale małej się nie spieszy i jeszcze siedzi w brzuszku i rośnie, już niby 3,900 a to pierwsze dziecko... nie chciałabym tak... chyba bym skakała leciutko na ten piłce do ćwiczeń i chodziła po schodach.
A niby miała się oszczędzać bo szyjka jej się skracała i od 8 mca miała 1 cm i rozwarcie 1 cm, coś przestaję wierzyć... -
My tez ogladamy juz wozki,ale jeszcze nic nie postanowilismy,fajne sa wszystkie ktore polecacie.My zdecydowalismy,ze dopiero po polowkowych badaniach zaszalejemy chociaz tak mnie korci strasznie a jeszcze dzis bede w pepcco takze chyba cos kupie w sekrecieCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Witajcie dziewczyny,
mam taką nietypową prośbę - jestem z forum dla starających się i szukam dziewczyn, które starały się dłuższy czas (co najmniej rok) o dzidziusia i udało im się w końcu. Jeśli znajdziecie chwilę - wpiszcie swoją historię wszystkim nam, które nie mogą zajść w ciążę. Czasem brakuje nam wiary i nadziei, a Wasze historie mogą nam bardzo pomóc...
Tutaj podaję linka: https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/przy-nadziei-historie-o-zajsciu-w-ciaze-po-dlugim-staraniu,7641.html
Można się logować na tym loginie co tutaj macie. Skopiuję tę wiadomość na parę innych mamusiowych forum
Z góry bardzo Wam dziękuję!Mala_Czarna_89, Rozmarzona, Shibuya, Kasia Kraków lubią tę wiadomość
Tuli
Synuś ur 08.2017 - 3 lata starań
Córcia ur 11.2019
PCO, Hashimoto, hiperprolaktyn., celiakia.