Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny żeby nie było
mojemu mężowi tez nie mogę nic zarzucić bo ogarnia wszystko dom dziecko praca zakupy. Przed ciążą mieliśmy podzielone obowiązki ale i tak bardzo dużo robi w domu ogrodzie. Wczoraj mnie po prostu dobila jego nieodpowiedzialnosc. Ja wiem ze to alkohol mu namieszal ale gdyby mnie posłuchal ze juz ma dość to by tego nie było. Ale już jest ok teraz się z niego nabijam
poszłam w nocy siku a on siedzi przy muszli i mówi mi ze cos dziwnego się wydarzyło ze śniło mu się ze chce mu się wymiotywac no i co? Chciało mu się
Patryka niestety mi Rozłożyło właśnie zasnąl z gorączka:( i głównie o to mi chodziło bo juz wczoraj go bralo a ja go ani na ręce ani nic:/ -
Izzy nadążam za ekipa, udzielam się przy garach i przy sprzątaniu, super się bawię i fantastycznie czuje
Tym samym was kochane zaniedbuje ale widzę ze też jesteście zabiegane.
Odpukac- od jakiegoś czasu mam mega radochę z ciąży, jestem szczęśliwa w swoim życiu
Pozdrawiam mocno!Izzy, haen, olcia88 lubią tę wiadomość
-
No i jak miło trochę pochwalić naszych panów!
Też nie mają lekko teraz z nami.. A pochwał jak małe dzieci potrzebują
Wysłałam mojemu screena z telefonu, że go tak pochwaliłam, a niech wie. To z kwiatami wrócił do domu
Głowa mi dalej pęka ;( Ale siedzę na dworze to może przejdzie.haen, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Melduje sie !
No i tak moj maz to tez byl aniol do wczoraj , ciezko jest osobno i moze dlatego bo czuje sie jak by mi chlopa podmienili. Jestesmy pogodzeni chucha glaska - ale mi ciezko strawic . Obietnica to obietnica nie sadzicie ? nie wazne jak malo waznaWiem ze odbieram wszystko 2 razy mocniej niz odebralabym to normalnie ale co zrobie?
Odstresowuje sie ale i tak brzuszek mi sie spina przez te nerwy echodpoczywam sobie masakra nie potrzebnie dzidzie stresuje
-
Ginger kochana ojej ! widze ze Twoj dostal cos wczoraj swira jak moj
szaleni tatusiowie
ja tam mowilam mojemu jak wroci to go udusze
A jak dzisiaj ? pogodziliscie sie jest lepiej ? jak brzuszek ? Porozmawiaj z nim na ten temat by sie nie nauczyl ja powiedzialam swojemu co mysle ale jak wroci to ja mu wyprawie kazanie no ale nie odrazu na poczatku sie przytule tak mi tego brakuje i jego
Ta ja go nie puszcze z powrotem -
Jak tu dzisiaj pozytywnie
! Takie pochwaly Panowie dostaja no zeby nie na wyrost bo jak sie zapeszy to moga cos nabroic
Ginger, tez bym sie na Twoim miejscu zdenerwowala,ale najwazniejsze ze Ci przechodzi i sie powoli dogadujecie z Mezem. Maluszek na pewno bedzie szczesliwszy jak sie pogodzicie :)Aaa i wybacz,ze Ci przypomnialam o tym takim (nie chce znowu przypomniec) warzywku smacznym hihih
Izzy, to wspaniale ze str Twojego Ukochanego,ze taki mily gest Ci sprawil
Modliszka, ciesze sie razem z Toba,ze przesuneli Ci wizyte o te pare godzin
Mala Czarna, powypoczywaj za Nas wszystkie na tym wypadzie
Dziewczyny, u mnie niestety nie jest tak kolorowo.. ;/ To dziaslo przy osemce coraz mocniej mnie nawalalo,ze w nocy sie budzilam ewidentne zapalenie znowu. Wzielam w nocy antybiotyk,ktory wczesniej mi stomatolog przepisala tez przy zapaleniu. Tak bardzo nie chcialam go brac,ale gorzej moge Malenstwu zaszkodzic nie biorac go i meczac sie na zywca. Nie wiem juz co mam zrobic z tym wylazacym zebem bo to przez niego ciagle to zapalenie w tym samym miejscu. Nie wiecie jak moge dodatkowo profilaktycznie je chronic oprocz pasty przed tym zapaleniem ? Chce uniknac nastepnym razem brania po raz kolejny antybiotykow bo pozniej mam zle mysli,ze moglam zaszkodzic choc to bezpieczny antybiotyk dla ciezarnych. Jestem zalamana juz przez ta sytuacjeAlergia to juz swoja droga i jak ja mam pozytywnie myslec,ze z Maluszkiem wszystko dobrze skoro nie czuje ostatnio qwgl ruchow i co chwile mi cos jest. Wizyta tak daleko i jak tu nie panikowac
Jestes juz z nami -
Rozmarzona ja w takiej sytuacji miałam maść dla dzieci na ząbkowanie. Może nie była mega rewelacyjna, ale przynosiła ukojenie i jak gdyby lekkie oziębienie bolącego miejsca.
Rozmarzona lubi tę wiadomość
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Rozmarzona : a.co zrobie kochana da sie przezyc
Chcialabym pomoc ale jak czytam o zebach to automatycznie orzez 2 tyg bola wiec nie mysle
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 15:37
-
Masakra, no wlasnie jak bylam na kontroli zebow to nie mam nic do robienia tylko ten glupi problem co pisalam. Stomatolog mam bardzo fajna i delikatna,ale kiedys napotykalam sie na roznych bucow co spartolili robote takze rozumiem Twoj stres Skarb.Jestes juz z nami
-
Skarb tak już jest dobrze;) on doskonale zna moje zdanie na ten temat na szczęście zdarza się to bardzo rzadko.w każdym razie do porodu zakaz ma;)
Brzuszek wczoraj się zdenerwowalam to bolał dzis lepiej ale spina się cały czas niestety. Już raczej się to nie zmieni.
Rozmarzona jesteś bezlitosna! Ale mąż zaraz gdzie na zakupy wiec kalafior dopisany do listy;))
Do dentysty wybieram się 15tego zrobić kolejna ósemke. Zostanie jeszcze jedna i mam nadzieje spokój. -
Rozmarzona wrote:Ginger, chcialam byc delikatna,ale tez przypomniec Ci bys nie zapomniala go kupic na zakupach
No wlasnie zeby to zab bolal to pol biedy bym go zrobila,a tak troche sie tylko wyrznal,a dziaslo szaleje..
No to w takim razie Dziękuję za przypomnienie;) hihi mąż jeszcze nie wie ze będzie mi go musiał zrobić;p
haen, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Rozmarzona masz racje ale ze mnie taka bojba co do dentystow jest
Ginger84: Kochana ciesze sie bardzo ze sobie to wyjasniliscieteraz musi byc tylko lepiej niech cie tam przytula glaszcze
.
U mnie to samo brzuszek sie z tych nerwow spina , ale sytulacja z moim sie unormowala. Wiec sobie leze odpoczywam mysle o kochanym dzieciatku wiec daje rade .
Byle do srody mojego zobacze i bedzie calkiem inaczej a w czwartek bedziemy Nikolcie podgladywac :*
Co wy tak milczycie dzis nie weekend
Zorro Agnike: u Was 20 tydzien łał !gratuluje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 18:51