Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Melduje sie po ciezkiej nocy i mam nadzieje, ze w koncu odzyje.. Znowu zaczyna mi sie robic zapalenie dziasla przy wychodzacej osemce.. Mialam akurat koncowke pasty biodent,ktora mi w miare zawsze pomagala,ale tutaj juz sie takie mocne dosyc stadium zrobilo,a to przez to ze nie uzywalam jakis czas tej pasty;/ W nocy musialam wziasc paracetamol choc tak sie wzbraniam od lekow,ale nie moglam az spac. Z rana znowu mylam ta pasta i mam nadzieje,ze przejdzie (troszke mniej boli) bo nie chce znowu sie faszerowac antybiotykiem duomoxem. Wszystko pod gore eh..
Skarb,pogodzicie sie zobaczysz. Tym bardziej jak jestescie na odgleglosc to dopiero tam Twoj ma burze mysli w glowie co narobil. Spokojnie odczekaj i zobaczysz,ze bedzie wszystko dobrze tymbardziej,ze teraz jestes bardziej wrazliwa
No,a ja jak dawniej czulam ruchy tak od dluzszego czasu cisza albo tak delikatne i chwilowe,ze nawet nie wiem teraz czy to na pewno to.Wczesniej bylam [pewna wrecz,a teraz cos spokojnie. Nie wiem no nic bede czekala dalej az bedzie czuc mocno.
Ginger, ja dostalam taki ladny kalafiorek w tesco maly i ladny
Izyy, chyba za duzo bysmy chcialy w tym juz o teraz momencie czuc ruchyJestes juz z nami -
Kochane jestescie ze mnie tak wspieracie :* Przeszlo mi nie co ale mu tego nie pokaze juz wystarczajaco nas wydenerwowal wiec niech przeprasza :*
Co do ruchow czuje i nizej i wyzej ale przewaznie wyzej- bawi sie ze mna Nikolcia, jak przeloze reke czasami odda rzadko ale przewaznie ucieka w inne miejce hehe malutki lobuzek
Pamietam jak Roksanka znowu przed moja reka nie uciekala ale przed tatusiem owszem , raz dala mu pozadnego kopniaka ciekawe czy Nikolcia bedzie robic mu takiego psikusa. -
To wygladalo mniej wiecej tak Roksanka kopala sobie kopala moj daje reke na brzuszek w to samo miejsce trzyma trzyma nawet przez godzine cisza zabiera reke zaczyna dalej kopac daje reke jeszcze raz a ona dalej przestaje - tak sie z tatusiem bawila .
Kasia Kraków lubi tę wiadomość
-
Rozmarzona udusze gołymi rękoma! Już zdążyłam zapomnieć o kalafiorze. Wczoraj właśnie w Tesco byłam i nie było:((
Ja teraz odpoczywam po obiadku. Mąż szykuje wszystko na grilla i czekamy na znajomych. Mam nadzieje ze uda mi się wysiedziec w razie czego rozkładany leżak pójdzie w ruch;)
Miłego dzionka kobitki;) -
Agnike kochana o tak i to bardzo :*
Zu dokuczala slodko tatusiowiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 17:56
-
Zorro wrote:Izzy, bierzesz Luteine? Jezeli tak,to w jakiej dawce?
-
Hej dziewczynki moje samopoczucie super, fajna ekipa, wygrzalam się dziś porządnie na słoneczku. Teraz wszystkie dzieci i ja wykapane
jutro zabieramy maluchy do parku rozrywki.
Anitko mam nadzieję ze lepiej
Ginger zrobiliście w końcu grilla?Izzy lubi tę wiadomość
-
No i co dupa dalej nie śpię
Tak Mała zrobiliśmy. Było super tak się uśmiałam. Brakowało mi tego. I wszystko byłoby super gdyby mój mąż się nie spil przy okazji innych mężów ojców tez:/ i zostawił mnie ze wszystkim sama. A ja niestety po całym dniu juz chodzę zgieta w pół bo tak mi ten brzuch twardnieje. W dodatku Patryka cos łapie i tez wiedział ze trzeba być na chodzie w nocy:/ jutro nie dość ze będzie zdychal to podkuli ogon i będzie Przepraszal. Ale do jasnej cholery trochę odpowiedzialnosci. Co innego gdybym się czuła normalnie ale doskonale wie jak jest i jeśli decydujemy się na gości to musi to ogarnąć a nie ze wszyscy inni mi pomagają tylko nie on. Zła jestem na niego i mam żal ze się tak zachował. Jak chce odreagować to niech idzie z kumplami gdzieś. No to się wygadalam;) -
Shibuya wrote:Bardzo dobrze, dziękuję że pytasz
Właśnie wróciliśmy do pokoju zmęczeni jak cholera.. zrobiliśmy dzisiaj chyba z 20 km pieszo. Na szczęście brzuszek mi to to pozwolił i nie dokuczał
Jutro pewnie będę miała zakwasy, ale dalej ruszamy zwiedzaćShibuya lubi tę wiadomość