Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny z detektorami: nie używam codziennie ale teraz sobie posluchalam i były ruchy po różnych stronach brzucha. Zdziwiłam się choć na logikę to z jednej str może ruszać nozka a na drugiej raczka nie? Macie też tak?
Ps. Teraz to cały czas sobie wyobrażam dzidzie tak jak była na badaniu- z lewej str główka, z prawej nóżki. Choć pewnie obróciła się juz sporo razy
Można to zrzucić na hormony w ciąży ale widok na pierwszej stronie koło mojego Nicka "córka" rozczulil mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 22:50
-
No to kochana możesz sobie wybrać wanienkę i nocnik jaki tylko chcesz
Widzę ze nie tylko mnie wybitnie wkurzają niektórzy ludzie gdy jestem w ciąży.
Co do wanienek to na allegro Ginger ost oglądałam 23zl chyba kosztowała i specjalnie dziś zetknęłam w auchanie- ok 30 lub wiecej -
Dobry wieczór Paniom. Ja tylko na chwilę; ) życzę przyjemnego dlugiego (nie dla wszystkich pewnie..) weekendu.
nie miałam czasu was nadrobić, bo cały dzień pracowałam..
I wiecie co? Juz przeżywam bo w następnym tygodniu ide na badanie obciążenia glukozą i juz mi się nie dobrze robi na samą myśl..pracowałam kilka lat w Diagnostyce i czesto panie nam mdlały i wymiotowaly po glukozie... mam nadzieje, ze mnie to ominie..
-
haen wrote:Na cieple sniadania polecam jajecznice na pomidorze, male nalesniki, roznego rodzaju placuszki, omlety no i parowki:P
Co do wyplaty wynagrodzenia: to nie zalezy pd wielkosvi firmy? Chyba gdzies czytalam, ze jak firma do 20 os.to Zus wyplaca pensje, ale to trzeba by sprawdzicIzzy lubi tę wiadomość
-
Co zrobił łobuz?
Shibuya masz się z tą laską.. Chyba bym oszalała. Ale z drugiej strony co się będziesz przejmować. Ewidentnie jest zazdrosna, że teraz nie jej dzieci będą na 1 miejscu w rodzinie.
Spać nie moge, ale kapa.. Akurat jak dzisiaj wolne! Pies mi na głowe wlazł żeby dać buzi i zapytać 'człowiek, śpisz?'. I on dalej poszedł spać ale mnie już obudził..Shibuya lubi tę wiadomość
-
Izzy ja też już nie śpię od godziny wrr:/
Dzisiaj mamy grilla a pogoda taka średnia nie ma słońca zastanawiam się czy nie przełożyć na jutro lub sobotę..
SHibuya nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.. ja wychodzę z takiego założenia teraz możesz wszystko po swojemu kupića szwagierka się nie przejmuj nie warto sobie psuć krwi.
Skarb co ten twój mężczyzna nawywijal?Shibuya lubi tę wiadomość
-
Mała ja juz tez parę rzeczy porównalam i wszystko zamawiam na allegro. Wanienke akurat mam ale chyba sprawie sobie stelaż do niej co by nie trzeba się schylac;)
A pościel będziesz zamawiać ta z poduszkami? Bo też chyba jednak się zdecyduje na ta:) tylko zastanawiam się czy te poduszki nie będą wa grube?jak myślisz? -
Skarbie nie denerwuj się, tatuś Nikolci jeszcze nie nauczył się może obsługiwać ciężarnej mamy?
przyjedzie, przeprosi, ugłaska brzuszek i będzie cacy.
Nie ma co się gniewać bo prędzej czy później i tak się pogodzicie. :p
Ginger ale jak do pracy mam wstać o 7 to do 8 zwlec się nie mogę.. Jeszcze gdyby młody się ruszał z rana to miałabym zajęcie. A to moje dziecko jakieś inne. Rano cisza, najwięcej fika jak ja jestem w ruchu.skarb15 lubi tę wiadomość
-
Izzy : Ale wlasnie chodzi o to ze przegial sobie konkretnie . My sie nie klocilismy juz dawno ze juz nie pamietam nawet kiedy a teraz
Przeprasza i tak dalej ale mnie to malo obchodzi -
Ale tu tłok dzisiaj
Skarb tulam mocno :* na pewno zaraz przejdą ci na niego złości
Ginger tak mi się podoba ta pościel ze nawet się nie zastanawiałam czy jest praktyczna. Tylko się zastanawiam czy do łóżeczka w kolorze wenge będzie pasowacskarb15 lubi tę wiadomość