Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Probuje ale lzy same plyna sobie do oczu
biedna moja malutka jak cos sie stanie to ja go udusze
mala jak mu cos zrobie to na pewno
A mnie piersi czasami bola czasami nie roznie jak narazie od paru dni mnie bolaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 08:26
-
Dziewczyny przepraszam, ze zmienie temat, ale mAm pytanue: mam 2 opak.luteiny podjezykowej, ktora wykupilam niepotrzebnie w aptece i sie zastanawiam czy jesli wrzuce ogloszenie o odsprzedazy np.na ovufriend to czy moderator moze mnie zablokowac? Czassami widze takue ogloszenia, a ja raczej jej nie wykorzystam...
Ktoras z Was wie moze?
A wszystkim zdenerwowanym zycze duuzo spokoju i zeby konflikty poszly w niepamiecWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 08:45
-
Anitko! Ja go nie bronie absolutnie bo nie wiem co się stało. Doskonale zdaję sobie sprawę, że nasi ukochani mężczyźni potrafią przegiąć. Weź jednak poprawkę na to że My w tym okresie jesteśmy troszkę przewrażliwione. Może jednak trochę histeryzujesz. U nas ostatnio też byłą awantura. Siedze zatem sobie naburmuszona , popłakuję a on mówi do mnie "dlaczego Ty tak po mnie jedziesz?" i zrozumiałam, że to może ja trochę dramatyzuje i wyolbrzymiam.
Weź na wstrzymanie, spróbuj o tym nie myśleć, poszukaj łóżeczka na allegro albo coś,a zobaczysz że złość minie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 08:45
Izzy, skarb15 lubią tę wiadomość
-
Tesknie za nim ale juz nie wiem czy chce zeby wracal
Haen dziekuje ;*
Co do luteiny nie pomoge bo nigdy nic nie wystawialam
Sajgonara: czasami z kims zdarzylo mi sie poklocic o glupote nie powiem ale nie z nim bo z nim cie cierpie sie klocic a jak juz chwilke bo zaraz sie przepraszalismy . Dla mnie to jest jednak powazniejsza sprawa a nie chce za bardzo na to oka przymruzyc bo on sie tak nauczy i dopiero bede mialaZawsze byl odpowiedzialny opiekunczy pomocny teraz nie mam pojecia co za pstro w glowie mu siadlo
moge go udusic ?
A mala coraz mocniej kopie i nie co wyzej juz , przypomina o sobie bo mamusia ja nie potrzebnie martwi -
Skarbie, głowa do góry ;* nie wiem co to znaczy aż tak bardzo wkurzyc się na męża, bo odkąd jesteśmy trzy lata razem to każda nasza kłótnia trwała co najwyżej godzinę, ale jestem pewna, że dojdziecie do porozumienia ;* jeśli nabroił, to weź go na wstrzymanie, pokaz jak Cie to zabolało, ale nie skreślaj go, każdemu czasami odwala ;*
Ja musze się pochwalić, że moje dziecię jest coraz bardziej aktywnenajbardziej zaczyna wariowac wieczorem, gdy już leżę
i nie wydaje mi się bym to co czuła, było czymś innym jak słodkie ruchy Małej
piękne uczucie
skarb15 lubi tę wiadomość
-
Moodliszka Dziekuje :* Wiem ze to nie jest powod by odchodzic ale mnie to boli i nie potrafie o tym nie myslec .
Nie moge tak mu darować jak by sie nigdy nic nie stalo niby nic wielkiego ale nie chce by sie tak nauczyl , wiec musze mu pokazac co moze stracic..
Przeciez obiecalismy cos sobie jeszcze kiedys , a on nie dotrzymał obietnicy
Kochana ! Moja Nikolcia to samo , ruchy odczówam wyrazniejsze ich nie da sie z niczym innym pomylicCoreczka tez najbardziej rozkreca mi sie ma wieczor
-
Wiem wiem Kochana ;* najgorzej właśnie jak facet się nauczy, że wszystko uchodzi mu na sucho. Mimo, że u nas jest w miarę spokojnie, to jak dochodziło do spięcia, to zawsze ja pierwsza wyciagalam rękę, bo on uparty jak baran, ale teraz przy ciąży mam w sobie więcej zaciętości i to on uczy się w końcu rozumieć swoje błędy. Mimo wszystko cieszę się, że u nas rzadko dochodzi do nieporozumień, nienawidzę cichych dni. Aczkolwiek gdyby narozrabiał na maksa to nie wiem czy byłabym tak szybko taka uległa. Będzie dobrze, zobaczysz ;*
To super, że czujemy juz tak wyraźnie ruchy, że nie da się ich pomyliću mnie pojawiły się tak nagle, dlatego tym bardziej jestem pewna, że to Dominisia
najpiękniejsze było to takie pojedyncze PUK, które poczułam na dłoni
to musiała być ona
skarb15 lubi tę wiadomość
-
Moodliszka ; no wlasnie ja z moim to samo , kloce sie raz na ruski rok jak juz sie zdarzało to sie zaraz godzilismy , ale teraz nawet nie mysle niech sobie napierw przemysli i puknie sie w głowke, niech pomysli co za skarby moze stracic - ja z natury jestem bardzo pamietliwa . Teraz nie odpuszcze mu tak szybko
Bic zabic udusic
Dla mnie kłotnia z nim to po prostu tragedia dlatego az musze Wam o tym opowiedziec no bo nie wytrzymam
Cudowne uczucie, normalnie jak kopie to czuje sie jak w bajce i usmiecham sie sama do siebie
ooo widzie że będziesz miała coreczke Dominisie , śliczne imieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 09:47
-
haen wrote:Dziewczyny przepraszam, ze zmienie temat, ale mAm pytanue: mam 2 opak.luteiny podjezykowej, ktora wykupilam niepotrzebnie w aptece i sie zastanawiam czy jesli wrzuce ogloszenie o odsprzedazy np.na ovufriend to czy moderator moze mnie zablokowac? Czassami widze takue ogloszenia, a ja raczej jej nie wykorzystam...
Ktoras z Was wie moze?
A wszystkim zdenerwowanym zycze duuzo spokoju i zeby konflikty poszly w niepamiec
Odezwij się do mnie na priv ja taką biorę więc może się dogadamy -
Bry
Madziaa-Co Ty tak wcześnie na glukozę lecisz ?
Skarb-Tulę :* nie denerwuj się,nie warto :*
Izzy-Mnie też okrutnie bolą piersi !!
Co do kopniaków to taaak cudowne uczucienasza Lilka to mały gagatek bo jak ja przyłożę rękę w okolicy spojenia łonowego bo akurat tam była to ona fika i kopnie pod pępkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 10:46
-
Agnike juz myślalam, że jestem jedyna..
Udało mi się jeszcze pospać. A jakie miałam sny ładne.. ho ho ho ;]
Ale martwie się trochę bo moje maleństwo też się rusza ale nie jakoś mocniej, bardziej, może trochę częściej. Co 2-3 dni czuje jakby się obracał w brzuchu. A tak to lekko tylko pod ręką takie pływanie. Chyba się jeszcze doczekam, co..?
Skarb, lepiej Kochana?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 11:02
-
Izzy, nie jesteś jedyna - dołączam się do grona
Staniki,które kupilam na okres ciąży zaczynają być już za małe...
Ja czuję ruchy (takie delikatne pukanie) sporadycznie. Na pewno ma na to wpływ łożysko na przedniej ścianie,no i to,że to moja pierwsza ciąża
Skarb, będzie dobrze. Nie stresuj się, bo Mała już to czuje :-*
U nas dziś piękna pogoda. Będę tylko leżeć i pachniećSynuś
-
Izzy i mnie również od kilku dni znów bardziej bolą piersi. Widocznie taki okres się znów zaczyna.
Skarbek widzę że ty dalej się zamartwiasz koniec tego uśmiech dla nas i dla kruszynki:))) będzie dobrze zobaczysz ułoży się wszystko ja też różne akcje przeżywałam z moim i daliśmy radę choć już było bardzo blisko rozstania.
Mała no właśnie zastanawiam się nad tą praktycznością tej pościeli ale też mi się bardzo podoba a ja łóżeczko kupuje białe-dąb więc pasować napewno będzie. Do wenge też mi się wydaje pasuje.
Ja ruchy czuje przeważnie w jednym miejscu hmm.. wy też tak macie czy w różnych czujecie dzidzie? I dalej jest dosyć nisko.. o 21 zawsze się kładę na wznak bo wtedy jest najbardziej aktywny więc przykładamy ręcę i czekamy:)