Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
moodliszka: Dokładnie, więc biorę wdech i wydech i nie przypominam sobie tego okropienstwa , Wy tez
!
Kochana spokojna główka mój z Roksanką zadawal 200 pytań i jeszcze o seks palna prosto z mostu a ja taka zawstydzona się zrobiłamCiekawe czy teraz będzie taki poważny
A jaka ja dzisiaj skromna widzeMam dzisiaj jakies dziwne humorki
Rozmarzona: Ja o siebie jestem spokojna zapytałabym delikatnie a jak moj na przykład powie czy moze mi dajmy na to ekhem ekhem <pisze z zawsztydzenie> polizac cipke to ja padne smiechem - a przy niej udaje taka powazna
Lubie ponarzekać i tak dalej ale kocham sie tulic w ciazy to calkiem taki misiu chodzacy , ktory ma na dodatek mdlosci 24 godziny na dobe
No co dzidziusia widziałam tydzi i 2 dni temu i jakoś tak nie moge sie doczekać nastepnej wizytyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 20:10
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Rozmarzona : innych jakis takich nie powinno byc dziwnych
co do tabletek to lepiej mi w ciazy idzie ale biore po jednej bo mnie skreca na ich widokWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 20:11
-
Skarb, oj tam, nie ma się czego wstydzić moim zdaniem
Dla lekarza jak dla mnie to normalne pytanie, bo wiadomo, że wiele kobiet obawia się zbliżenia w ciąży
także myślę, że nie ma czego się wstydzić, serio
Ja też sobie narzekam często, ale wtedy mój już się ze mnie śmiejeTeraz jest problem z tym, bym się do niego jak misio przytulała, bo jemu jest wiecznie gorąco, a przy obecnych upałach, to normalnie zbliżać się do niego nie mogę
Skarb wiesz ja też biorę teraz po jednej, ale są momenty, że jak ją połykam to mi staje w gardle i odruch wymiotny murowany, no ale cóżMój się ze mnie śmieje, bo jak się na mnie patrzy, to już w ogóle nie połknę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 20:12
skarb15, Nala85 lubią tę wiadomość
-
moodliszka ; moglby zapytac ogolem a nie tak wszystko pokolei jak go znam tak bedzie my mlodzi a to baba po 50 wiec jakos dziwacznie tak pokolei
Aaa nie dziwie sięja pamietam jak moj dzielnie znosil przy upalach moje tulenie praktycznie 24 godziny na dobe , pamietam jak byly takie pozadne upaly to ja sie zwyczajnie kladlam cala na nim i sobie spalam
hahaha
albo jak chcialam po poludniu isc spac to to samo, szedl ze mna mnie utulic do snu no ale ja wyczulona wstawalam jak on chciał wyjsc - jak dzidzius nie?
Ooo to to ja mam to samo - po antybiotyku ale dzis skonczylam po nospie i po tej tabletce rybiej z DHA - po tych szczegolnie a mam praktycznie cala garscmoodliszka lubi tę wiadomość
-
Skarb, mimo wszystko chyba nie można się przejmować
Co z tego, że babka po 50, moja wcześniejsza ginekolog też była po 50 lekko, a gadałam z nią jak z kumpelą
Teraz chodzę do faceta i myślałam, że sam fakt, że to facet będzie dla mnie nie do przejścia, ale teraz już bym za nic nie zmieniła lekarza, bo jest rewelacyjny
No mój to w ogóle woli jak jest chłodno, także w dzień nie mam teraz szans by się do niego przytulić na dłużej, za to nadrabiamy w nocy, bo na noc otwieramy drzwi balkonowe i tak fajnie na nas wieje, więc mogę być pod kołderką (bez nie zasnę, bo ja w przeciwieństwie do mojego jestem zmarzluch xD), a on bez kołderki i mnie tuliwtedy mi się najlepiej zasypia
też jestem taki miś do przytulania, dlatego lepię się go kiedy mogę, czasami na siłę haha
Oj ja mam takie duże te z DHA właśnie i z nimi mam problemsama do siebie gadam jak to możliwe, że taaakie wielkie kawałki jedzenia połykam, a tabletki nie potrafię haha
nie wiem czemu tak mi się odmieniło
skarb15 lubi tę wiadomość
-
Oj ale naskrobalyscie.. nie narobiłam jeszcze tylko oczywiście doczytałam Skarb o kalafiorze
i tak rozmarzona ma rację udusze;) bo co prawda kalafior jest tylko nie ma go kto zrobić bo teraz weszliśmy do domu mąż na mecz a ja do łóżka bo brzuszek boli:( ale mały bryka i mój mąż juz czuje kopniaczki:)
skarb15, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
U mnie już się truskaweczki pojawiają hihi- ale już zjedzone utrwalone na zdjęciu
Modliszka u mnie wlasnie ta babka jest taka staroswiecka zwyczajnie , jak matka przyjechala z bratem do mnie do szpitala to mowila mojej matce tak niech dziecko uwaza na siebie je to i to pominmy to ze to ja o siebie dbam nie ona ale co tam. . Masakra jeszcze dawno się tak ze wstydu nie spaliłam - czulam sie jak bym miala 10 lat
hahaha super kochana powiem ze zazdroszcze bo ja nie mam sie w kogo wtulacDopiero jak moj na 10 dni tylko wroci :*
taaa u mnie ta z DHA pachnie jak mozna to tak zazwac ryba i samkuje tez ble ble ble
Ginger kochana nie pomyslalam by zdjecie zrobić i wstawić specjalnie dla Ciebiehihihi - a mialam takiego duzego kalafiora mmm !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 20:46
-
Skarb, no to skoro tak mówisz, to może rzeczywiście taka ta babka jest i tyle, w takim wypadku wcale się nie dziwię, że pojawia się jakaś krępacja, bo u mnie też pewnie by się pojawiła
A te moje tabletki z DHA to spoko, nie czuję w ogóle ani smaku ani zapachu
Ginger, do łóżka odpoczywać!!! Poleniuchuj trochę, żeby brzusio przestał bolećSuper, że mąż już czuje kopniaczki
skarb15 lubi tę wiadomość
-
Skarb Dziękuję ci bardzo
) ja też mam dużego kalafiora..w lodówce a nie w żołądku wrr://
Modliszka tak ja juz okapana leżę i jem kolacje. Moi patrzą na mecz jeszcze szwagierka i szwagier są.
Mój dziś cały dzień spędził na drzewie obierajac czereśnie wiec teraz zasłużył na odpoczynekskarb15 lubi tę wiadomość
-
moodliszka : na pewno wyobraz sobie ze ja z natury jestem bardzo smiałą osoba i niczego się nie wstydzę - a jej jakos dziwnie na te tematy tak po prostu taka juz jest :*
Moje tabletki sa wyjątkowe dlatego tak ale wazne zeby dzidzia wszystko miala :*
aaaa tabletek bym zapomnialadzieki dzieki za przypomnienie ! :*
Ginger : A prosze bardzo , ja zawsze do uslug
Odpoczywaj kochana duzo :* -
Jejku laski jaka miałam masakryczna noc:( znowu wróciły bóle dosyć mocne:( a nic wczoraj nie robilam leżałam grzecznie na leżączku cały dzień. Nie wiem skąd znów się wzięły. Zasnęłam o 4
i juz nie śpię
Mam nadzieje ze dzień będzie lepszy bo pogoda znów piękna.. -
Dzień dobry Kochane...
Ja miałam pobudkę 20 minut temu i juz mam doła. Ryczę jak głupia. Od razu mówię: spokojnie, ze mną i dzidzią wszystko ok. Pp prostu mąż musiał pilnie jechać do pracy, a pracę ma niebezpieczną i tak też się dzisiaj zapowiada... No i jakoś trzymałam się do jego wyjścia, ale jak drzwi się za nim zamknęły, to pękłampo prostu ryczę jak nienormalna
zwyczajnie się o niego boję, tak cholernie się boję, że nie potrafię się opanować
wiem, że powinnam dla Małej, bo ona odczuwa mój stres, ale nie potrafię przestać ;( aż się zanoszę od tego płaczu i mam odruchy wymiotne... dlatego Piszę tutaj do Was, może trochę ze mnie emocje zejdą... ;(
-
Dzien doberek dziewczyny, widze ze dlugi weekend mija przyjemnie...My z mezem zdecydowalismy sie na odwiedziny rodzicow. Najpierw bylam rozpieszczana przez tesciowa, ktora sluchajcie wyciagnela ubranka dzidziusiowe. Nie wiem skad ona to nazbierala ale... Zostawilam 2 pajacyki a reszte uzgodnilismy z mezem wrzucic do PCK zeby jej przykro nie bylo:) ..przypomnialo mi sie jak pisalyscie o swoich rozterkach:) na szczescie moj M podobne ma podejscie a jego mama jest naprawde urocza kobieta tylko stareeej daty i ma swoje "przemyslenia"...
Ehh zazdroszcze wszystkim ktorzy sa opaleni... Ja zawsze chodzilam jak murzynka i tak mi tego brakuje spedzam czas na popoludniowo/wieczornym sloneczku ale ono juz tak nie bierze,a przy M wygladam jak biala czekoladka...
Wczoraj nie wiadomo skad dopadl mnie paskudny humor... Ze nic nie moge i mimo niecalych 3kg na+ czuje sie jak by to bylo 30.. A ile jeszcze do konca... Moze to kwestia tych upalow bo jak rano wstaje to czuje sie lekko i rzeźko ... Tez tak macie? Ciezko mi wtedy samej ze soba wytrzynmac a moj M super sobie radzi i ciagle mnie rozsmiesza.
Wczoraj po kolacji tak sobie siedzimy a moja mama..."ojej corus ale dzidzia sie wypiela..."a moj brzuszek zrobil sie conajmniej 2 razy wiekszy..
-
Moodliszka, jeśli mogę zapytać, czym zajmuje się Twój mąż?
Też się o mojego zawsze martwie a tylko dużo jeździ i to osobówką.. Więc niby nic takiego.
Witam się w 20 tygodniu! Leci ten czas, oj leci..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 08:22
-
Modliszka natychmiast przestan!! Twojemu mezowi nic sie nie stanie a ty zadbaj o sibie i o dzidzie!!! Wiem ze sa takie zawody kiedy strach jest paniczny o 2 osobe. Wiedzialas czym Twoj maz sie zajmuje a teraz przez hormony odczuwasz wszystko mocniej... Ale wez 2 wdechy i sie uspokuj. Bedzie dobrze!!!
Powiedz mi co to za tab. Z dha ktore nie smierdza ryba? Ja od poczatku ciazy mam awers na rybe a te tab powoduja u mnie odruch wymiotny... -
Izzy, jest policjantem.
Magdalena, wiem wiem staram się jakoś ogarnąć, ale prawda jest taka, że zawsze panikuję w takich sytuacjach, a w ciąży to wiadomo, tak jak mówisz, jeszcze bardziej
Ech, nawet kapsel z Tymbarka mówi MYŚL POZYTYWNIEheh...
A tabletki, to mamadha, mi nie śmierdzą, a węch mam chyba dobry jak my wszystkie w tej ciąży ^^ -
Ja lykam oddzielnie jod. Wit d w kropelkach kwas foliowy magnez i dha. Pytalam sie swojego endo czy moge kupic sobie zestaw(mamadya lum omega med optima) zeby bylo latwiej 1 tab. Lykac,a on mi na to ze lepsza jest wchlanialnosc jak sie lyka oddzielnie... I badz tu madry przeciez i tak lykam wszystko w jednym momecie:)