Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam mamusie ja na nogach od 7.50 bo zasnac nie moge ech.. Mam straszne mdlosci a mamy juz 19 tydzien
- do konca ciazy beda mnie meczyc jak nic
Ginger to zarzyj grzecznie tableteczke i lez jak najdluzej . A kiedy kochana masz wizyte ? :*
Modliszka : Doskonale cie rozumiem , moj pracuje na budowie , jak raz uslyszalam ze ledwo by nie spadl - to myslam ze zawalu dostane tak plakalamAle kochana nie martw sie na zapas Twoj jest dowiadczony w fachu policjanta i na pewno nic mu sie nie stanie nie potrzebnie Wasze dzieciatko stresujesz ;* Uszaki do gory na pewno mezus wroci caly i zdrowy wiem wiem jeszcze plus hormony ciazowe :*
Magdalena : ja w pierwszej ciazy bralam femibon natal 2 i one nie smierdzialy ryba wiec polecam .Teraz biore prenalen multwiwit z DHA ale to na noc bo bym przy swoich mdlosciach sie nie pozbierala - ps . smierdza i smakuja rybą
Izzy super juz polowaGratuluje ! :*
A jak tam brzuszek ?
Mnie boli czasami ale to przez te nerwy wszystko a bylo wszystko ok ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 08:47
-
agulla03: wypij szklanke mleka albo zjedz troszke czekolady to moze maluszek zacznie fikac
- moje kolezanki tak robily jak dzieciatko sie dluzej nie odzywalo :*
-
Magdalena, biorę jeszcze Plusz Multiwitamina i Minerały. Lekarz pozwolił mi to pić, bo jest tam żelazo, magnez, witaminy z grupy B i jeszcze inne zdrowości
a ze to tabletki musujące do rozpuszczania, to też dobrze smakują
Skarb, dzięki ;*
W ogóle dziękuję dziewczyny, Wy to potraficie podnieść mnie na duchu. Juz mi zdecydowanie lepiej. Jesteście Kochane ;* -
Modliszka spokojnie kochana nic mu się nie stanie. Teraz napewno uważa na siebie bardziej niż zwykle;)
Ja łykam mama dha i nie śmierdzą. A mam wyczulony węch bo wczoraj nawet kapusta kiszona mi ryba śmierdziala
A mój gin jest przeciwny łykaniu witamin w pierwszej ciazy nie brałam nic.
Skarb wizytę miałam w środę wszystko ok następna za 2.5 tyg i wtedy juz polowkowe. Staram się nie martwić tymi bólami ale sama wiesz jak jest nie da sięMały kopie wiec wiem ze u niego wszystko ok:)
Przez ostatnie dni czułam się lepiej wiadomo twardnial ale nie bolał tak jak na @ a wczoraj wróciło ze wzmożoną siła:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 08:49
-
Ginger no to kochana lez lez i jeszcze raz leż a bierzesz coś na te bóle brzuszka ? jak tak to ile razy dziennie ?
. Wez jakąś poduche duża pod nogi, zawsze tak leże jak mnie fest brzusio boli, mi tak lepiej :* To do środy nie daleko hmm , narazie się poobserwuj jak bedzie gorzej niz lepiej lepiej dmuchac na zimie i sprawdzić na IP :*
Jejku umieram mam takie mdłości że łooo matkoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 08:59
-
MadaLena30 wrote:Agula ja jeszcze nic nie czuje i dlatego dopadaja mnie mysli czy wszystko ok z Bablem, ale wiem ze to za wczesnie no i mam lozysko na przedniej scianie:/
-
MadaLena30 wrote:Chyba sie zdecyduje na ktores z tych tab. Tylko w jednych jest zelazo a w drugich wit d... Musze to sprawdzic... Bedzie latwiej lykac;)
A bierzesz modliszka jeszcze jakies wit.?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 10:12
-
Udało się i nadrobiłam Was
Ja po trzech dniach wolnego, dziś praca. Co prawda ok 15 już się zrywać, bo jedziemy do mojej babci. Dziś się dowie, że będzie kolejny prawnuczekJuż ma 4 dwie prawnuczki i dwóch prawnukow.
Dziewczyny wizyty macie za chwilę i już nie możecie wytrzymać? Ja dopiero 16.06 i czekam. USG było 11.05 i będzie dopiero w lipcu połówkowe. Czekam z utęsknieniem,a ruchy mało wyczuwalne.
Jutro jadę na badania,co by mieć na wizytę świeże.
Na 12 sierpnia zapisałam się na usg aby zabrać córkę i jej pokazać dzidziusia. -
natali101 wrote:Udało się i nadrobiłam Was
Ja po trzech dniach wolnego, dziś praca. Co prawda ok 15 już się zrywać, bo jedziemy do mojej babci. Dziś się dowie, że będzie kolejny prawnuczekJuż ma 4 dwie prawnuczki i dwóch prawnukow.
Dziewczyny wizyty macie za chwilę i już nie możecie wytrzymać? Ja dopiero 16.06 i czekam. USG było 11.05 i będzie dopiero w lipcu połówkowe. Czekam z utęsknieniem,a ruchy mało wyczuwalne.
Jutro jadę na badania,co by mieć na wizytę świeże.
Na 12 sierpnia zapisałam się na usg aby zabrać córkę i jej pokazać dzidziusia.a ostatnia była 21.05, a jak już mówiłam nie czuję ruchów detektora też nie mam - no ale musi przecież być dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 11:15
natali101, Micia lubią tę wiadomość
-
Molcia,Natali troszke mnie uspokoilyscie
Ja tez nie mam detektora i jestesmy w zblizonym tyg. ... Wiec spokojnie musimy czekac i wierzyc ze wszystko ok bo inaczej byc nie moze! Ja usg mialam 22.05 polowkowe 16.07 wiec jeszcze troche musimy czekac... A wizyte mam we wtorek wiec tuz tuz
Skarb:piekny brzusio!
Ginger a ty korzystaj z pogody i odpoczywaj z ksiazeczka w cieniu
Ale mialam dzis ubaw moj M farbowal mi wloski i musze go pochwalic zrobil to jak profesjonalista:)skarb15, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Bylam wlasnie na grobie Roksanki musze sie wybrac w tyg bo troszke trawka urosla i musze to ogarnac . Ktos wklad i zakratke zwyczajnie ukradl ze znicza
Jak bylam w kasie po znicz to kasjerka jedna miala w dupie moj stan i sb gadala w najlepsze i nikt mnie nie przepuscil chodz mialam jedna rzecz.. Ale druga zobaczyla ze jestem w ciazy i wziela mnie do drugiej kasy to mnie ucieszylo jeszcze do wc mnie zaprowadzilaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 13:13
-
Agulla ja po pierwszych ruchach miałam 3-4 dni przerwy, później 2 dni a teraz już codziennie. I każdego dnia silniejsze kopniaki.
Dzisiaj mąż wrócił i jak zaczął do mnie mówić to mały mega kopa zasadził, aż mi ręka podskoczyła. Możliwe że to od głosu taty?
Mała_Czarna brzuszek coś nie najlepiej.. Spina się dużo mniej ale boli tak nisko. Właściwie to chyba więzadła bo jak leże na boku to przechodzi. Ale boli strasznie, praktycznie cały czas.agulla03 lubi tę wiadomość