Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
moodliszka: A dziekuje dziekuje musiałam sie pochwalić i wstawić na avka
Moja Nikolcia przeważnie tak samo tylko własnie ostatnio mam słodkie wyjątkimoodliszka lubi tę wiadomość
-
Izzy, dokladnie potrzeba mi cierpliwosci do takich mocniejszych kopniakow
Skarb, brzuszek rosnie jak na drozdzach :)A Maluszek jak zabierzesz reke domaga sie bys go dotykala kopniakami hihi
Modliszka, do pond szybko Ci zleci zobaczyszA Maz no tak na pewno bedzie zalowal,ze nie da rady byc bo to wyjatkowy czas i widok
Moj sie wstrzymywal nie wiedzial czego sie chyba spodziewac czy nie bedzie lekarz "grzebal" tu i owdzie jak chcialam go wziasc. Pozniej jak na prenatalne ze mna poszedl to widzialam,ze jest dumny jak Dzidzia sie rusza ladnie , wiec odmienilo mu sie stres minal hehe:)
moodliszka, skarb15 lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Skarb, no i bardzo fajnie, że się pochwaliłaś
My też mieliśmy taki jeden wyjątek, jak mąż dłużej trzymał rękę na brzuszku i poczułam nagle takie puk pukja poczułam, mężuś nie jeszcze oczywiście o co jest bardzo zazdrosny
skarb15 lubi tę wiadomość
-
Rozmarzona, no mąż miał być ze mną, ale zmienili mi tą wizytę na wcześniej, kiedy będzie jeszcze w pracy, a że ma pracę taką a nie inną, to akurat w ten dzień nie będzie mógł się urwać ani z nikim zamienić
Już miałam stresa jak się tam dostanę, bo to trochę daleko, ale na szczęście tata mój zerwie się z pracy wcześniej i ze mną pojedzie
i dobrze, bo w stresie przedwizytowym nie byłabym pewna za swoje umiejętności kierowania samochodem
-
hehe no tak Mezowie narazie moga tylko nam pozazdroscic i oczekiwac niecierpliwie
Moj mnie tylko pyta jak wraca z pracy jak Dzidzius i czy sie rusza, czy grzecznie spi
Ostatnio tez mi powiedzial,ze nie moze sie Dzidziusia doczekac na co sie smialam,ze poczekaj jeszcze Ci w nocy nie da spac
Jednak rozczulilo mnie to bardzo
skarb15, moodliszka lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Dokladnie Kochana tym bardziej,ze teraz goraco i w kazdym momencie mozna zaslabnac.Lepiej wtedy zeby ktos byl przy Nas
Ja tak na pobieranie krwi niedlugo bede musiala sie tez z kims wybrac to pewne
Taka tam trauma przed krwiopijcami i pijawkami
Edit: w koncu sie uaktywnily na wieczor leniuchyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 19:34
moodliszka lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Rozmarzona: Kochana wiesz że o tym nie pomyslalam haha
Cudowne uczucie jest to jak dostajesz kopniaczki w brzuszek ale jak juz nawet w rękę kopnie to wogóle bajka
moodliszka : Wiesz ja chciałam zrobić jutro zeby byl równy 18 tydz i 0 dzien ale dziś nie mogłam się powstrzymać
Mi mój też powiedział że jest zazdrosny o te kopniaczki że też by chciał- ja go pocieszam ze jak wróci to dzidzia go skopie za to ze uciekł nam na tyle czasu
Wyjechał jak byłam gdzies w 3 tyg i 6 dniu a wróci jak będę w 18 tyg i 3 dniu - ileee czasu
Rozumiem ze w poniedzialek wizyta ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 19:39
-
Rozmarzona, ja akurat pobierania krwi się nie obawiam i pędzę sama, ale na krzywą cukrową na pewno już pójdę z kimś, kto mi asekuracyjnie będzie trzymać jakiś worek, bo boję się, że zwrócę
różnie bywa, podobno to nie jest takie złe, ale w tej ciąży już nie wiem czego się po sobie spodziewać
Skarb, to faktycznie będzie różnica, kurcze tyle czasu15 tygodni ponad, łaaa
Tak, w poniedziałek wizytaale ja bym chciała już teraz natychmiast
-
Skarb, przynajmniej jak sie steskniliscie to tez innaczej,a tak to by moglo mu sie obrywac o tak dla zasady ciazowej
Wiecie, mialam dzisiaj zachcianke na ziemniaki (a trafily mi sie fajne, jeszcze nie mlode ale wczesne) z mizeria i polane smietanaCaly talerz opylilam hihi :> Banalne,a jak mi smakowalo
Jestes juz z nami -
Rozmarzona, krzywa cukrowa to badanie w której się określa poziom glukozy na czczo
Niestety badanie polega na tym, że po pobraniu krwi musisz wypić tą glukozę rozpuszczoną w wodzie (słodkie cholerstwo) i poczekać z dwie godziny na kolejne pobranie krwi ^^ ja już mam stresa z tego powodu
Mmm za tzaziki też bym zabiła ;PRozmarzona lubi tę wiadomość
-
Oooo nieee! Podwojne pobieranie krwi w jeden dzien
Chyba mnie beda zbierac z podlogi to sie przerazilam 0.0
Lepiej o tym teraz nie myslec grrr
Wgl wieczor sie zbliza mnie zaczyna dziaslo mocniej bolec.Znowu zapowiada sie ciezka noc ;/Jestes juz z nami -
moodliszka:
O matko ! Krzywa cukrowa nie przypominaj ja mysłałam że umieramale to od skończonego 24 tyg wiec ulga !!
Ta ja nie wiem jak ja tyle wytrzymuję bez niegoDzidzia mu pokaże że nie wolno nas tak samych bezbronnych zostawiać
W poniedziałek jejku jak fajnie ja dopiero w czawartek nie wiem jak to przeżyje jeszcze 6 dni łooo matkoMoj powiedział cze na wizyte przygotował sobie pytania matko o co on się bedzie pytać az się boje
Cos czuje ze prosto z mostu palnie o pieszczoty jak nie wolno seksu
Rozmarzona: haha w sumie w 1 ciązy to bylam taka miśkowata nie co marudna ale dało się zyc teraz nie wiem bo jestem sama ale jak wróci na stałe pewnie bede gdzieś w 27 tygodniu to postaram się być chodzącym ideałem - jak zawsze no nie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 19:51
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Rozmarzona damy radę
podobno nie taki diabeł straszny
no ale zobaczymy
ja w sumie na początku byłam przerażona, ale teraz się oswoiłam z myślą, że trzeba będzie to zrobić, więc trudno
Skarb, no dokładnie, mamy jeszcze trochę czasu do tej krzywej, więc nie ma co się stresować na zapas ;P
Ooo no to faktycznie ciekawe, jakie sobie pytania przygotował Twój mążchociaż mój straszył, że będzie mnóstwo pytań zadawać i o seks i wszystko, a w rezultacie powiedział dzień dobry i do widzenia, w takim był szoku haha
ach oczywiście, że będziesz jak zawsze chodzącym ideałem -
Skarb, zawsze lekarza mozesz zapytac czy zamiast penetracji dopuszczalne sa "inne pieszczoty" hihi no co w koncu trzeba jakos zapytac
A jak misiowata to nie ma obaw bo ja chyba mam odwrotnie w ciazy
Ej! co wy placzecie,a co ja mam powiedziec jak wizyte mam 19!
Jestes juz z nami