Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hean, ja mam połówkowe w 20t 5d
Podobnie jak i u Ciebie zaczeło mi sie przelewać w brzuszku-stwierdzam że to treść pokarmowa, ale kto wie?Nie mogę się doczekać kiedy poczuję wyraźnie, że to nie jedzonko
-
haen: ja mysle w 21/22 tygodniu
Mala czarna : super ze sie troszke rozerwalas :*
Biedronka : Witam :*
madzia : tak wiem , ale mysle ze jest tyle watkow i forow to czemu ktos bedzie patrzyl akurat na nasz i czytal nasze historie no ale przyznam roznie bywa.
Ja wczoraj bylam caly dzien u kolezanki pozyczylam 2 ksiazki . Powiedzialam jej o Nikolci ale mowilam by nikomu sie wygadala . -
mam wyzuty sumienia ze troche za duzo sie nasiedzialam dzis boli mnje troszke brzuchalek , ale leze teraz i jeszcze raz leze no musialam sie wyrwac chodz raz..
-
Dzięki za miłe przyjęcie
Fajnie Was poczytać, szczególnie, że wszystkie jesteśmy na podobnym etapie ciąży.
Trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty. Sama przeżywam swoje ale trzeba wierzyć, żę wszystko będzie ok.
Gdzieś wyczytałam, że rok 2015 jest rokiem wracających Aniołków na ziemię, myślę więc, że nie po to Bóg pozwolił nam zajść w tym roku w ciążę aby coś z nią było nie tak. Musi być dobrze
Piszecie o ruchach a nawet kopniakach dziecka. U mnie jakoś słabo to wygląda. Czasem się poruszy ale przeważnie słodko i cichutko śpi. O kopniakach nie ma mowy.Córka 8 lat
2 Aniołki (13.05.2014 i 17.11.2014) -
Skarbie tak, mam wizytę za 1,5 godziny. Tak mi serducho juz wali, że nie wyobrażam sobie jakbym miała iść na tą 20 dopiero ^^
Haen, ja też będąc na L4 wybieram się na wakacje. Tez się stresowałam, ale teraz już odpuściłam i zamierzam mimo wszystko jechać. -
Biedronka : czytajac to troche mnie to poruszylo dlatego ze u mnie duzo podobienstw jest , 1 lutego 2015 mialam termin z 1 coreczka ktora urodzilam przedwczesnie teraz liczymy termin z druga coreczka od 1 lutego.. Pierwsza coreczka odeszla 10 listopada a teraz druga coreczka ma termin na 8 listopada .
-
moodliszka: kochana !! jak super zazdroszcze
trzymam kciuki bedzie dobrze nie stresuj , dzidzius juz duzy po za tym czujesz kopniaczki wiec nie masz sie czym bac :*
Opowiedziec wam cos glupiego czego nie moge ogarnac ?
moja babka stwierdzila ze moge kosic trawe ze co to ja jestem ze nie.jestem z prochu (wie o mojej ciazy zagrozonej i wie ze praktycznie nie moge tylko lezec), pozniej ja do niej mysle ze zartowalas dobrze wiesz ze nic mi nie wolno a ona zaczela sie smiac ..
Nie moge tego ogarnac i przykro mi sie zrobilo -
Jesli na zwolnieniu macie napisane ze chora moze chodzić to nir ma co sie kontrola z zusu przejmować. Ja tez jestem na zwolnieniu oddział swój zusi mam 150km dalej w innym mieście zero kontroli i na wakacje tez jadę bez żadnego zastanowienia. L4 w ciąży to przywilej w większości przypadków bo nie mowie tu o ciazach z zagrożeniem i nakazem leżenia ale wtedy chyba inaczej wygląda ten punkt odnośnie moze chodzić lub musi leżeć?
-
Biedronka25: kochana dziekuje :* trzymam tez za Ciebie kciuki bo widze ze tez duzo przeszlas , na pewno bedzie dobrze :*
-
MW : kochana teraz musi byc dobrze na pewno teraz urodzimy zdrowe dzieciatka w listopadzie .
Ja im blizej 25 tygodnia tym bardziej strach powraca o dzieciatkoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 13:12
-
a moja corcia Roksanka miala by prawie 8 miesiecy urodzilam ja 18 pazdziernika
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 13:30
-
Hej dziewczyny dawno tu nie byłam nie mam czasu praca dom maz i obowiązki wycieczki itp teraz ślub kuzyna mojego męża za miesiąc panieński mojej siostry i ślub a później praca do października chyba bym zwariowala siedziac bezczynnie w domku i licząc dni do porodu a tak to jeszcze się nie obejrzalam a juz 19 tydzień
dziś wizyta koło 17 dam znać jak będę po
) całuje Was mocno ;**
Kasia Kraków lubi tę wiadomość
-
Widzę ze mimo długiego weekendu na forum tłoczno. Czytałam Was na bieżąco, tylko z czasem na opisanie było kiepsko.
Wszystkim dziewczynom życzę owocnych wizyt! Ja swoją mam w czwartek wieczorem i już na nią czekam, jak na szpilkach.
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia