Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się z Wami po długim lenistwie
Ja chyba jako pierwsza zalicze USG połówkowe bo już w sobotę - dzisiaj dostałam info z przychodni.
Ciekawe czy tym razem uda się podejrzeć płeć.
W sobotę będzie 19t 3d.
Micia lubi tę wiadomość
-
agulla03 wrote:MadaLena u mnie to samo z łożyskiem, ale lekarz mnie uspakajał że wszystko może się zmienić na tym etapie ciąży
-
MW26 no właśnie widzę, że tu wczoraj smuteczki były.. Oby się wam udzielił mój nastrój, polecam wychodzenie do ludzi
a ty jak się czujesz?
Aga ja już miałam połówkowe, co prawda z nfztu, więc pewnie nie umywa się do tych prywatnych, ale najważniejsze, że wszystkie parametry w normieu mnie szybko było, 18t5d
Aga_502 lubi tę wiadomość
-
Witaj Biedronka.
My wczoraj popołudniu pojechaliśmy do babci. Byli kuzyni i kuzynki,wujostwo,Ale była zabawa. Wróciliśmy po 22 i Natka już w aucie spała. Dziś rano było ciężko ją dobudzić.
Ja odliczam kiedy 26 czerwca. Wtedy kończę już pracę i wolne.
Miałam dziś jechać na badania, ale nie wstałam i pojadę jutro. Za tydzień wizyta. -
My też wybywamy nad morze i musze dzisiaj ugadać się z lekarzem, żeby odpowiednio wizyty zaplanować
powiem szczerze, że już nie mogę się doczekać wyjazdu i tej zmiany klimatu chociaż na te 10 dni
Powiem Wam dziewczyny, że golenie się już mi sprawia trudnościnie dość, że niewygodnie, to jeszcze się zmeczylam haha
-
Biedronka witaj wśród Listopadówek:)
Dzięki Małą za odpowiedź, jak widać ciemna jestem w tym temacie. Chyba muszę zacząć zadawać pytania swojemu gin, bo jakoś nie miałam ich do tej pory dużo
Mnie dziś zaczął męczyć "żołądek" dostaje silnego bolu i muszę szybciutko będzić do WC, tak samo miałam w sobotę. Zastanawiam się co jest przyczyną, jadłam to samo co wszyscy i wszystko świeże..;/
Dzień smutaska też mnie dopadł, wiec może to jakaś plaga w Listopadówkach, ale już pozytywne myśli napływają..i energii mam więcej. Chodź co do niej to zastanawiam się czy to nie zasługa pogody i wyjazdu do rodziców, a nie ciągle praca dom.
Fakt faktem mam wiekszą ochotę coś zrobić niż było to 2 tyg. temu i mam nadzieję że ta chęć utrzyma się długo:)
U mnie też dziś chłodniej i dobrze bo już w pracy siedzę
-
A i jeszcze jedno, przez te wolne dni podczytywałam was na komórce nie logując się!
Wiedziałyście o tym?? Myślałam, że żeby przeczytać forum nasze czy inne trzeba być zalogowanym!! Zdziwiło mnie to, bo w ten sposób każdy może poczytać sobie nasze "wypociny"