Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Skarb dla tej fasoli co nosisz w sobie, postaraj się az tak nie schizowac:) wez ksiazke albo odpal serial jakis, najlepiej co ma duzo odcinkow i oglądaj do oporu, bo nie dość że ty znerwicowana jesteś, to udzieli się to dziecku:) i mówię to w dobrej wierze;)
skarb15 lubi tę wiadomość
-
zorro : hihihi az sie usmialam do ekranu
zapraszam przyda mi sie
Troszke bolal mnie brzuszek po lewej stronie ale juz jest lepiej :*
Kochana jak ja Ci zazdroszcze takiego pracowitego dniaja bede miala najcudowniejsze pracowite dni w listopadzie hihi
-
I My po badaniu
Lilcia została Lilcią
Jest małą akrobatką i ma 14,20cm
http://i283.photobucket.com/albums/kk297/ag0ooo0sia/lilcia_zpshv38mpns.pnghaen, Micia, Kitaja, agulla03, Mala_Czarna_89, skarb15, Ginger84, perelka89, Sajgonara, Shibuya, Aga_502, maia1991, madzi4aam, Rozmarzona, natali101, MadaLena30, justa1234, Anastazja85, monia35 lubią tę wiadomość
-
Mala_Czarna_89: troche nie bardzo moze cos po troszeczke bo brzuszek zaraz sie zaczyna spinac. Wlasnie zrobilam tosty i sie obijam bo mnie brzunio dalej zaczal bolec. :*
haen: kochana staram sie jak tylko moge ogladam jakies glupoty , czytam tez ksiazke Galop' 44 ale przerwalam bo nie moglam sie zbytnio skupic . Ja wiem i taka pomoc od was wszystkich bardzo podnosi mnie na duchu ;* -
Rozmarzona współczuje Tobie z tymi ósemkami, pamiętam jak mi rosły przez cały okres studiów, jajo można było znieść tylko ketonal mi pomagał. Dziąsła cały czas były bolące i najgorzej jak ból się odzywał w trakcie egzaminu pisemnego nie szło myśleć. Ja jestem po wyrwaniu jednej ósemki jeszcze przed ciążą nic nie bolało i szybko poszło. Jak to robi chirurg szczękowy to nie ma co się bać tylko jak z tym znieczuleniem w ciąży to nie wiem.
Ja dziś znowu problemy z żołądkiem. Muszę uważać co jem, tym razem surówka mi zaszkodziła własnej roboty z młodej kapusty ech. Byle do jutra, powinno być lepiej
.
Rozmarzona lubi tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
MW kochana nie masz co sie martwic dziecie na pewno sie rozkreci , mozesz sprobowac wypic szklanke mleka czy zjesc troche czekolady moze wtedy sie rozrusza :*
Mala : Bo ty sie rozkrecilas nam bardzo kochana poloz sie odpocznij teraz -
Shibuya : mam nadzieje ze juz bedzie lepiej z mezem:*
Gratuluje 5 miesiaca
Mala : troche lepiej sie poczula i szaleje
Skad ja to znam u mnie leci : W slusznej sprawie ale nie za bardzo ogladam bo siedze na telefonie . Nic fajnego w telewizji praktycznie.nigdy nie ma
no tak sie martwilam spokojnie sie polozylam dalam reke na brzuszek i Nikolcia po chwili sprzedala mamusi serie slodziutkich kopniakowShibuya lubi tę wiadomość
-
Shibuya, gdzie takie lupy dopadlas? w lumpeksie? Ja dzis kupilam na allegro spodnie, ale mi ciezko w swoim rozmiarze i guscie;P dobrac, niby napisane ze nowe, ale bez metki, jak cos to bede zwracac (za 40 zł+wysylka, czyli taniej niz nowe, ale cena nie powala). W ogole w Warszawie sa lipne lumpeksy, bo drogie;/
Mam nadzieje, ze z mezem sie jakos dogadacie (a raczej, ze maz pojdzie po rozum do glowy), dobrze, ze moglas pojechac do siostry/rodzicow. -
Shibuya ; kochana niech on sobie najpierw to przemysli , Ty w tym stanie nie mozesz sie denerwowac .A probowal jakos sie wytlumaczyc wyjasnic ? To tylko jednorazowy incydent ?
-
Agnike, gratulacje cudowna Kruszynka :)Az milo sie patrzy.
Micia, ja zaczynam zalowac,ze jak chcialam przed ciaza wyciac ta osemke to bylo milion innych rzeczy i jakos o tym nie myslalam bo mi tak w kosc nie dawal szlo wytrzymac. W ciaze na tamten moment tez dlugo nie moglam zajsc i to tak jakby czlowiek wiedzial to by to odrazu doprowadzil do porzadku. Jednak na tamten moment znowu bylo za wczesnie troszke. Dobrze wiedziec,ze rozumiesz co przechodze :*
Shibuya, faceci czasem chyba mysla poprostu glowa,ale ta druga mniej "madra" :)Dobrze jednak,ze o alkohol tu chodzi,a nie o inne rzeczy bo ten blad na pewno szybko zrozumie,ze zdenerowana w nocy, w ciazy mialas przeboje i jeszcze musialas po nocy sie tluc. Zda sobie szybko sprawe,ze mogl do jakiegos nieszczescia tym doprowadzic i Cie stresowal niepotrzebnie.Micia lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Cholera jakas z dupy wode w miescie mamy. Caly czas po prysznicu mnie nogi swedza,ze masakra tak zachlorowana woda. Na poczatku myslalam,ze to zel po prysznic i zmienilam na delikatny z ziaji,ale dzisiaj widze to samo. Wsciec sie idzie z ta mini wysypka , uroki miasta -.-
Oo poczytalam na parentingu,ze takie "swedzawki" pojawiaja sie w okresie ciazy i wszystko jasneWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 21:13
Jestes juz z nami -
Hej:)) wszystko ok mój mężczyzna rośnie na przywitanie pokazał mi siusiaka i tyłek
badanie połówkowe mam 24 czerwca
sciskam mocno ;** pamiętam o Was nawet gdy się nie odzywam :* całuje Was mocno
Rozmarzona, Micia, Mala_Czarna_89, haen, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Rozmarzona : ojej to ciezko . ja mieszkam na wsi i nie borykalam sie jeszcze z tym problemem :*
Agnike ; sliczna masz corenke ! :*
szczesciara gratuluje syneczka ;* odzywaj sie do nas jak tylko bedziesz mogla.takze Cie tule mocno :*
-
Hmm to na Twoim miejscu Kochana bym sie uparla. Jezeli nie pojdzie na terapie do psychologa to nie ma powrotu.Bo jak widzisz On obiecuje,a nic z tym nie robi bo przykuli uszka, Ty wybaczysz i idzie w za[pomnienie do nastepnego razu.. Jezeli ma takie problemy ze soba po alkoholu to raczej sie nie zmieni poki czegos z tym nie zrobi lub calkiem nie bedzie unikal alko. Musi sie liczyc z tym,ze robi krzywde wtedy Tobie,ale i Dzieciatku..Jesli jest na tyle madry to jeszcze sam powinien sie tam zapisac i o fakcie Cie poinformowac. Dobrze,ze jestes twarda i sie nie dajesz na cieple slowkaJestes juz z nami