Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie zarosla a nie nosiłam ponad rok;) też się zdziwiłam. Teraz też się z nią nic nie dzieje.
Edit. Przy rosnącym brzuszku może ci się rozciągnąć i nie wygląda to fajnie. Ale jakie są jeszcze przeciwskazania to nie dopytywalam. Wyjelam i juzWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 17:04
Anastazja85 lubi tę wiadomość
-
Anastazja ja musialam juz wsadzić ten kolczyk dla ciężarnych bo ten pepek mi wypchalo i stan zapalny mi się zrobil juz od tego normalnego..
ale ten jest wygodny i do porodu juz.. zamówilam na allegro, pare zl kosztował..
MAŁA tak to ten leżaczek, wylicytowalam za 190 zl. W ogóle nie zniszczony, wygląda jak nowy, a za nowy trzeba dać trochę więcej wiec stwierdziłam ze nie ma potrzeby przepłacaćjestem zadowolona
Anastazja85, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Anastazja, ja nadal noszę kończy w pępku,a brzuch mam dość spory jak na moją posturę
Nie przeszkadza mi w niczym, lekarze też go nie raz widzieli i nikt mi nic nie wspomniał na temat wyjęcia.
Haen, bocian mocno Cię ściska. Będzie dobrze, zobaczysz. Dbaj o siebie. A ciśnienie wyższe to mysle,ze z emocjiAnastazja85, perelka89 lubią tę wiadomość
Synuś
-
olcia88 wrote:Jestem !
Żyje, ale nie dam rady Was nadrobić. Muszę przyznać, że jak się dobrze czuje to nie zaglądam, bo mi się wasze smutaski udzielają, ale teraz wchodzę bo się źle czuje. Od kilka dni mdłości wrócily ;/ ból głowy nadal. Zatrułam się czymś na dodatek albo jakiś wirus bo czuję się jak chora i latam do kibla. W moczu strasznie dużo leukocytów mam zrobić posiew znów ;/ od wczoraj dostałam podwójną dawkę euthyroxu bo tarczyca skakała.
Haen zajrzałam tylko na tą stronę, o co chodzi z Twoim ciśnieniem ? Widzę, że 140. Ja mam na codzień niskie teraz w ciąży 100/60 ale w niedziele miałam 138/75 zdziwiłam się bo w życiu nie miałam takiego. Ale nie wiem od kiedy jest niebezpiecznie w ciąży.
Brzuszek znów mam mały. A zamiast ruchów nadal te nagłe kłucia i to boli.
Olcia z tego co czytam niebezpieczne ciśnienie jest od 140, takie prostu artykuly znalazlam tu
https://parenting.pl/portal/wysokie-cisnienie-w-ciazy
http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/ciaza/Jestes-w-ciazy-dbaj-o-cisnienie_35108.html
ja dziś mialam 147/73 (prawa reka), 143/99 (lewa reka), 139/84 (lewa reka)
Lekow na razie nie biore, mam mierzyc, zobaczymy co moja gin powie w ponMarta1986 lubi tę wiadomość
-
Właśnie też zamówiłam na allegro kolczyk dla ciężarnych. Wyszło grosze, bo razem z przesyłka 10 zł
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
perelka89 wrote:Czesc dziewczyny
troche mnie nie bylo ale mielismy remont, a potem dlugi weekend wiec spedzalam z mezem. Od ponad tygodnia mdlosci i wymioty przeszly, mam pelno energi i ciagle ochote na przytulanki z mezem hehe
Hean a czy masz problemy z tarczyca? Ja mialam ostatnio tez takie wysokie cisnienie ale i tarczyca mi bardzo zmalala i lekarz mi zmniejszyl dawkr eutyroxu i troche cisnienie mi spadlo (mierze jak jestem u tesciow). Teraz musze tsh powtorzyc i zobaczymy czy wystarczajaco spadlo cisnienie.
Madziam super brzuszek
Olcia kiedy masz wizyte lub usg polowkowe zeby bylo pewne czy druga dzidzia to dziewczynka?
Skarb to pewnie teraz ty znikniesz z forum skoro maz wraca
A i chybod wczoraj czuje ruchy dzieckahura
no mam problemy z tarczyca, aczkolwiek ja mam b.dobre tsh i ft4 (ostatnie badanie sprzed okolo miesiaca), a euthyrox dostalam ze wzglede na kilkukrotnie przekroczona norme przeciwcial.
nie wiem co o tym wszystkim myslec, skolowana sie czuje
-
Ona_89', perelka89, Kitaja, olcia88, MadaLena30, moodliszka lubią tę wiadomość
-
Jak widze jaka jestem bladziutka jak sciana to mi sie smac chce ale bajka . Z mala w trakcie chodzenia sie opalilam teraz to nie mozliwe wiec bede bialy ludz
-
Skarb ale brzucho:)) a jak tak patrzysz na małą z góry to widzisz gdzie kopie? Mozna juz zauważyć gdzie się rozpycha?
Mała mi się podoba, chcialam kupic wcześniej kosz Mojżesza bo przy łóżku mozna go sobie postawić mniej więcej jest na tej samej wysokości co łóżko i na dole bedzie mogla sobie mała spać,bo na górze mamy sypialnie.. a tu mam i lezaczek i lozeczko i wsio:) myślałam tylko o innym kolorze ale mojemu inny się nie podobal to poszliśmy na kompromis) wszystko dziala, wibracje, melodyjki i światełka;) jak dla mnie bardzo przydatny gadżet
) polecam!
heh
skarb15 lubi tę wiadomość
-
powstrzymac sie nie moglam taki okraglutki Nikocia domek ma
Ja od poczatku tych zdjec mam chyba z 200 co dopiero do listopada -
Wiesz jeszcze nie widze jak sie rozpycha ale jak reke przeloze to czuje jak Nikolcia kopie, ruchy sa wyrazne
-
Madziu tez nie moge sie doczekac jak dzidzia bedzie sie tak rozpychac ze brzuszek bedzie mial rozne smieszne ksztalty
Ginger a ty nospe uzywasz no nie i codziennie ? Bo ja mam dylemat biore 2x 1 dziennie bo gin kazala , ale brzuszek mnie codziennie boli i nie mam jak odstawic hmm -
Ginger, a jak mamy prawo do zachcianek
! Pamietaj,ze to na co Ty masz ochote do zjedzenia to tak naprawde nie Ty,a Maluszek (na Meza odrazu zadziala hihi
:).
I takich lekarzy ze swieca szukac. Bardzo dobrze,ze przy Twoich bolach taki Ci sie trafil,ze sam sie zainteresuje pacjentka
Skarb,a widzisz ubieglam Cie z pochwalka placuchow!
Olcia, to najwidoczniej Maluszki sie tak rozpychaja w koncu dwa i rosna teraz w szybkim tempieMusza sobie jakos "wypchac" troszke miejsca dla wygody Twoim kosztem :*
Madziam, spokojnie doczekamy sie i My tych mocniejszych kopniaczkow
Mmm pojadlam truskawek i arbuza i loda twixa zjadlamCzas zrobic miejsce na jakas kawke
Jestes juz z nami