Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziam, sliczny brzuszek
Nie sluchaj sie lekarza bo wcale nie jestes wielka,a brzuszek w koncu musi zaczac Nam rosnac
Co do seksu to mysle,ze czesc facetow poprostu sie zwyczajnie boi,ze zrobi krzywde Malcowi,np moj Maz
Tez z nim walcze w tym temacie bo na poczatku to wgl bal sie kochac,a raz z wyrzutami do niego wyskoczylam,ze tez potrzebuje czulosci to na drugi dzien sam do mnie przyszedl :)Poprostu mi tlumaczy,ze sie boi,ze zrobi cos Dzidziusiowi,ze bedzie go po glowce tracal no masakra
Nie szlo mu tego przetlumaczyc
Musisz uzbroic sie w cierpliwosc i wziasc chlopa sposobem hihi
Co do kolezanki to oby wszystko bylo dobrze! Schody to bardzo zdradziecka sprawa..
Ginger Kochana, odpoczywaj Slonce duzo tak mi Cie szkoda ;( Mam nadzieje,ze zaraz jakos sie sytuacja unormuje i lepiej sie poczujesz.
Lekarza reakcja super,ze sam do Ciebie sie odezwal az rybke zrobilam ze zdziwieniaI tacy lekarze najlepsi z POWOLANIA!
Jestes juz z nami -
Madzia fajny brzuszek
czy ten bujaczek z tylu to Tiny love? mój tam ciągle ma ochotę ale wydaje mi się ze woli żebym ja była na górze i kontrolowała sytuacje żeby nie zrobić krzywdy maluszkowi
to ja mam 6jg na plusie, pytałam ost polizna czy nie za dużo to powiedziała ze absolutnie, bo miałam niska wagę wyjściowa i mam się nie przejmować.
Mój pępek też mi się podoba
Polezalysmy teraz trochę, co prawie zasnęłam, to corcia kop mi po brzuchutakże po spaniu, mojego nie ma dziś cały dzień, to ide prasować
-
Mi pępek też już wypchało, macam się po nim cały czas, jest strasznie śmieszny.
Mój kiedyś palił, dla mnie rzucił,i to z tekstem " nie lubisz- nie ma sprawy" od tamtej chwili nie wziął do ust. Za to ze mną czasem zielone zapalił i się chichraliśmy jak głupkiach, czasem jak mnie brzuch boli to sobie wspominam jaka po tym była ulga w bólu i skurczach...
-
Madzi4aam czy dobrze widzę kolczyk w pępeku? Też mam i zastanawiam się jak długo będę mogła go nosić. Na jakiejś stronie internetowej widziałam kolczyki dla ciężarnych, ale jeszcze nie udało mi się takiego nabyć.
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Olcia taki jakis slodki dziwny hihi
z Roksanka to mialam taki sam brzuchol na tym etapie ale pepuszka mi nie wypychalo
Anastazja : takze nosilam kolczyk w pepku ale przy 1 ciazy zaraz zdjelam teraz jest u mnie paskudna blizna . -
Rozmarzona czy ty czytasz w moich myślach? Ja myślę o tych plackach od wczoraj ale nie mam sumienia prosić mojego męża żeby zrobił poza tym zapach oleju:/ frytki ostatnio robil w piwnicy we frytkownicy żeby mi nie śmierdzialo;)
Teraz naprawia mi półki w komodzie bo tyle tam było napchane ze całe wygielo:/
Olcia my tez czasem jak zapalilismy zielone to ubaw po pachy. Byliśmy kiedyś u znajomych i graliśmy w grę od Patryka no po prostu umieralismy ze śmiechu:))olcia88, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Rozmarzona, więzadła więzadłami- je też czuje, po bokach , ale te kłucia to jest ewidentnie przepływająca rybka
dziwne to jest, ale ja wiem, że to dzidziuś, tylko mnie to bardzo boli- zastanawiam się tylko dlaczego boli- czy mam tam wszystko tak ponaciągane od podwójnego rośnięcia i chorych jelit ? Nie chcę, żeby mnie ruchy dzieci bolały
(
A z drugiej strony jak teraz mnie od 2 dni zakuło może ze 2 razy to już detektorem sprawdzałamskoro w niedziele w kościele kuło w 3 minuty z 8 razy, aż się zginałam. Kuło centralnie tam, gdzie detektor wykrywa serduszka.
Mała, też właśnie widzę bujaczek Tiny Love u Madziaam i uzmysłowiłam sobie, że skoro jest jeden chłopiec potwierdzony to mogłabym już wypatrywać dobrej aukcjiAle na razie za półtorej h kończy mi się licytacja gondolek, jak wygram, to wybór wózka dokona się sam
poza tym nie mogę szaleć bo do zusu poszedł przelew, a zamiast dziecięcych rzeczy muszę zbierać na kafle i panele ;P
edit: właśnie zakułoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 16:51
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Izulka : moze ale nie musi
Rozmarzona : ja mialam wczoraj placki ziemiaczane ze smietanka i cukrem ale zapomnialam Wam narobic smakaRozmarzona lubi tę wiadomość
-
Rozmarzona ja uwielbiam mojego Gina prowadził tez ciążę z Patrykiem wiec mnie juz zna dokładnie z każdej strony był przy porodzie. Poza tym przystojny jest;) się śmieje ze musze się golić bo mam fajnego ginekologa Haha
Rozmarzona, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Shibuya wrote:hmmm.. to nie pierwszy raz.. To znaczy on nie umie pić po prostu, standardowo gdzieś na domówkach czy innych imprezach w weekendy pije, ale nie zna umiaru. A w ciąży przegina totalnie. Wiem, że nie mogę się denerwować i dlatego miarka się przebrała, straciłam cierpliwość.
Byłam w domu po rzeczy, to nic nie pamiętał. Nie pamiętał jak mnie wyzywał, jakie za przeproszeniem pierdolił głupoty. Przepraszał mnie, obiecał że nie będzie pić, chyba że mu pozwolę. Powiedział, że nie wie dlaczego tak po alkoholu mu odwala. I obiecał, że zapisze się do psychologa i że to się więcej nie powtórzy. Ostatnim razem też tak obiecywał, ale wtedy AŻ tak nie przegiął. Eh...
Powiedziałam, że dziecko jest dla mnie najważniejsze i jak mu się coś stanie, to będzie tylko i wyłącznie jego wina. I że wyprowadzam się, bo nie mogę przebywać w takiej atmosferze. Zobaczymy czy się coś zmieni jak wrócę. Ale postanowiłam, że jak taka sytuacja się powtórzy to się wyprowadzam i wynajmę sobie mieszkanie.
On na trzeźwo wszystko rozumie, przeprasza, wie że źle zrobił i że nad tym nie panuje. Po alkoholu nie ma z nim żadnej rozmowy i go wtedy nienawidzę.
Shibuya normalnie jakbym czytała o swoim mężu. Tez mi wyciął 4 razy taki numer. Nawalił się, wyzywal mnie itd.Po czym na drugi dzień nic nie pamiętał. Powiedziałam że kolejnego razu nie będzie. Skoro nie umie pić to niech nie pije, albo z nami koniec (to ostatnie wydarzenie mialo miejsce 5 miesięcy przed slubem). Obiecał mi, że teraz będzie pił tylko na większych imprezach np. weselu, urodzinach i z głową. Zrezygnował całkowicie z piw bez okazji z kumplami. Powiedział że ja jestem dla niego ważniejsza. Muszę go pochwalić, bo ostatni raz kiedy był upity miało miejsce w marcu w tamtym roku i od tej obietnicy mogę na palcach policzyć piwa i kieliszki które wypił. Teraz życie bez alkoholu jest o wiele lepsze, choć czasem mi brakowało takich imprez, ale wiedziałam że jak ja nie będę mu towarzyszyć w tym niepiciu to nic z tego nie wyjdzie. Teraz jak jest jakis grill to on prowadzi, a jak jestesmy bez auta to jakos inaczej sie wymiguje.Shibuya, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Ginger84 wrote:AnastazjA przy Patryku gin kazał mi wyciągnąć dosyć szybko teraz tez od początku go wyjelam. Po ciąży pewnie od razu włożę spowrotem bo taki pusty ten pępek bez kolczyka.
Nie zarosła dziura? Bo tak się zastanawiam jaki negatywny wpływ ma kolczyk w pępeku. Czy tylko chodzi o niebezpieczeństwo "wydarcia" go przy ściąganiu ubrań gdy brzuszek będzie juz duży?
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia