Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Pamietam jak mialam ochote na cos to mojemu mowilam dzidzia chce a on lecial pedzikiem do sklepu haha
Dzis tez bym zjadaRozmarzona lubi tę wiadomość
-
Skarb, ja też nie widzę, jak skóra się podnosi, choć czuję wyraźnie. Ale to raczej w dół od pępka, więc nie mam jak widzieć, gdy leżę
Moja dzisiaj szaleje na całego cały dzień
Madziu, jestem zdecydowana na ten leżaczek, koloru jeszcze nie wybrałam, ale kupimy na pewno
Mam ochotę na ciasto, najlepiej z truskawkami, tylko składników do pieczenia brak. No i ze mnie taki cukiernik, że szkoda gadać..
Za to wybrnęłam z obiadem: robiłam pomidorówkę na 5 skrzydełkach, żal było to mięso wyrzucić, to opanierowałam w bułce tartej i będzie dodatek do drugiego dania. W panierkę wsadziłam też ser pleśniowy (pasteryzowany), do tego pieczone kartofelki, szybka surówka i tani obiad gotowy, ha!
-
Mala_Czarna_89: kochana ja mam placuszka z truskawkami i galaretka chcesz moze ?
- pyszny jest
Ginger ; uff ulzylo mi bo mam takie wyrzuty sumieniano ale musimy dla dzidzi
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
ginger kochana jak przeczytalam co na fb na ten temat pisza dziewczyny to mi sie odechcialo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 18:45
-
Wiecie co,a mi sie przypomnialo o ciescie sypanym bez zadnego wyrabiania ciasta itp,ktore moja mama robila. Same skladniki praktycznie sypane,a jablecznik jak malowany pychotka
Tylko jak na zlosc mi piekarnik nie dziala bo kabel sie przepalil w jakis sposob ;/ Kiedys nawet moj Maz mieszal te skladniki i sie smial,ze sam upiekl ten jablecznik (wgl nie ma pojecia o gotowaniu itp),ale to ciasto tak proste,ze nawet on dal rade
Jestes juz z nami -
Ooooo jaaaa Madziaa to zes teraz dowalila! Choc jestem pelna po brzegi to miejsce by sie na takie pysznosci znalazlo
Ginger, zawsze czyms strasza przy lekach w ciazy , jednak lekarze wiedza co robia i czasem mus to mus. Wiem,ze sie obawiasz to samo mam z tym moim antybiotykiem. Musimy wierzyc,ze to tylko i wylacznie pomaga Naszym DzidziusiomJestes juz z nami -
Ginger ' wlasnie to samo co ty czytalas . Jak przeczytalam ze jedno dziecko mialo rechabilitacje przez rok czasu sie przerazilam , ze lepiej nie brac nia niz brac .
No ale skurczy nie mozna bagatelizyowac. nie no porozmawiam o tym z gin.
-
Dziewczyny zakupiłam kołyskę First Years 5w1 za 400 zł w bardzo dobrym stanie, nie mogę mieć łóżeczka, ponieważ mieszkamy u mamy na 1 pokoju i nie wiem czy do listopada damy wykończyć nasz domek. Ale kołyskę polecam, idealna na małe mieszkanie. Muszę gdzieś ją teraz umieścić do listopada