Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Fajnie kupuje się takie małe, nie?
Aga, dobrze, że już ci lepiej.
Ginger dobrze jak śpi, ale nagle gorączka nam skoczyła do 39,5st. Jeśli chodzi o wyprawkę, to u nas najwięcej pieniędzy poszło na plecak, piórnik, ciuchy, a przybory nie są aż tak drogie, no tylko jest ich sporo. -
Dzis marnie spalam zreszta jak co noc krece sie i nie moge znalesc miejsca... a do tego doszedl pewnie stres przed wizyta... zastanawiam sie nad poduszka rogal lub cebuszka dla kobiet. Ktira z was ma i sobie chwali?
Wizyta ok, dostalam skiero do kardiologa i neurologa oraz na usg jamy brzusznej.
Kardio bo mi ciagle duszno i w pracy bylo mi slabo... ale zrobili mi ekg i wszystko ok.
Nero bo mam silne bole glowy, ciekawe czy mi cos pomoze bo wizyte mam jutro
Usg jamy bo mam bole z lewej strony pod zebrami a ostatnio co 2 dni rewolucja zoladkowa. Mialam miec jutro z rana ale mi odwolali....
Po badaniu moj gin mowi "posluchamy tetna dzidziusia" Dziewczyny jak uslyszalam serduszko to sie tak wzruszylam ze mi lezki polecialy... tak jak bym sie dopiero dowiedziala ze ono tam jest!!!
Teraz juz moze wytrzymam do usg w lipcu:)
Ale sie najadlam zaraz pekne fasolka szparagowa z buleczka ziemniaczki z koperkiem i niesko duszo e, a teraz jade na kawke z psiapsulami, jedna z nich jest w 14 tyg ciazy:)Mala_Czarna_89, Aga_502 lubią tę wiadomość
-
W sumie ciuchy mam z głowy bo teściowie obkupili go ostatnio w spodnie dresowe więc dopóki dziur nie zrobi na kolanach to mam spokój. Plecak już mniej więcej wybrany tylko muszę go przymierzyć żeby za duży nie był. No i te przybory. Jak tylko dostanę listę będę miała lepszy dzień to od razu pojadę kupić bo potem to już wcale mogę nie mieć siły.
Modliszka proszę jakie grzeczne dziecko dba o samopoczucie mamusi co by się nie stresowała:)
-
Rozmarzona: Dzięki za rady. Widzisz a ja się tak w nocy męczę, a przecież śpię przy otwartym oknie...
Mała_Czarna: też widziałam to maleństwo...
Ginger: Myśl pozytywnie, wszystko będzie dobrze :*
Mikado: Miałam ostatnio taką samą sytuację. Z tym, że ja byłam tą dziewczyną, która została dzięki innej ciężarnej wpuszczona. Fajna jest taka solidarność. Na pewno było jej miło, bo mi się wtedy bardzo miło zrobiło, zwłaszcza że nie było po mnie widać, ale trzymałam w ręce Kartę ciąży, więc dziewczyna się zorientowała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 18:56
-
Mikado, wspaniala postawa widze Dziewczyny dzisiaj bojowo w kolejkach i tak trzymac
Magdalena, ja tez jak slyszalam bicie serca Maluszka to lzy az mi sie same cisnely do oczu cos wspanialego
Aga, cos duzo z Dziewczyn ostatnio ma problemy z rewolucjami zoladkowymi chyba jakas epidemia
Ginger, takie samopoczucie Biedna masz,a tu jeszcze Ci sie wyprawka szykuje. Dobrze,ze Tesciowie Cie troszke wyreczyli
Dzidzia pojadla pysznych blinow z maselkiem roztopionym wedlug przepisu mojego Dziadka mniammmPozniej trzeba dosmazyc
Jestes juz z nami -
Szukam Waszych adresow
- o !
No tak do 20 powinien byc - boze ale mam dramat , nie wiem co wlozyc chyba cos dopasowanego by ladnie wyeksponowac brzusio . Ale mam dylemat ze hoho !
Wiecie ze jutro wizyta ?ja tak przejeta ze zapomnialam
A jak zbrzydlam i nie bede sie mu podobac