Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
hehe nie mam nic do imienia Kasia, po prostu chodzi mu o konkretna osobę
a propos meza- ja tam w jego oku nic nie znalazłam, a na pogotowiu odesłali go do szpitala. Tam nawet kleszcza wyciągnąć nie potrafią, wiec ja pytam: po co jest pogotowie?
Co do ciągnięcia to swego czasu miałam często teraz nie mam ale to podobno też normalne bo więzadła się naciągają.
Jejku mi się ciągle chce pic, od kilku miesięcy czuje się jak na potężnym kacu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 20:26
-
Izulkaa mnie uszy bolą od gardła, ale się nie zatykają. Za to mam książkę w oczekiwaniu na dziecko i z objawów ciąży w 4-5 miesiąc jest wymienione, że można odczuwać nieżyt ucha - cokolwiek to znaczy
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 20:33
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Skarb, Ty to jesteś taka nasza forumowa Maskotka
Wskakuj w extra ciuchy i dosyć marudzenia, mąż do Ciebie nadciąga! :*
Mała, to chyba największy komplement jaki mogłaś usłyszeć od córki
A męża na pewno odesłali do szpitala na okulistykę. Z oczami nie ma żartów. Mojemu koledze kiedys wbił się opiłek w oko, gołym okiem nie było nic widać,a pod tymi mikroskopami na oddziale dopiero znaleźli.
Izulka, pytałaś poprzednio- mi się spina brzuch. I to zazwyczaj jak odpoczywam... Widać muszę być w ruchuSynuś
-
Micia pedze Ci na ratunek
! Niech kupi Ci w aptece prenalen gardlo linia dla ciezarnych
Nie dziala odrazu nie wiadomo jakich cudow bo skladniki delikatne,ale troche ukoi. Tak samo plukanie gardla woda z sola stosowalam tylko trzeba miec do takich kuracji cierpliwosc
Ew. plukanka z lisci szalwii tez dziala kojaco.
Modliszka, obudzilas mi sie na wieczor hihi
Ginger, ojej a jesli moge zapytac to z jakiej przyczyny operacja?Cos powaznego?
Skarb, juz sobie wyobrazam ten poploch w domu i szal szykowaniaWidzisz tylko za mocno nam tu pozniej nie zdaj relacji haha
Tez nie odwaze sie obejrzec tego filmu, nie na moje nerwy takie cos w ciazy..Micia lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Zorro wrote:Ginger, dlaczego Twój Patryk ma mieć operacje?
-
Cholerka stres dla takiego Malucha na pewno
Lepiej jednak to teraz dopilnowac to szybciej bedzie mial za soba i zapomni
Nie obwiniaj sie,ze Cie nie bedzie moglo przy nim byc Kochana, na pewno serducho bedzie Ci z tego powodu pekalo,jednak tyle co pisalas o swoim Synku to widac odrazu,ze madry chlopiec i zrozumie to :*
Micia, nie ma za co trzeba sobie pomagac :*Micia lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Ginger84 wrote:Wycięcie trzeciego migdałka i drenaż uszu bo przez ten migdał coraz gorzej słyszy:( wiesz martwię się bo to pod całkowitym znieczuleniem ,ok 4 dni w szpitalu a ja nie będę mogła być z nim:(
Ojj, biedny... Ale wiadomo,że dla Ciebie będzie to na pewno większe przeżycie niż dla niego. Tym bardziej,ze nie będziesz mogla być obok...Synuś
-
Ginger córka mojej koleżanki też będzie miała ten zabieg, gdy to mówiła od razu myślałam o tobie. Fakt faktem ze dzieci w takich sytuacjach są dzielniejsze niż my
A moj juz mój z zaklejonym okiem i wyciągniętym ciałem obcym wladnie na okulistyce. Co do Laury to my jesteśmy najlepsze przyjaciolki, pracowałam na ta wiez bardzo długo, ale teraz to procentuje