Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Rozmarzona, budzę się jak mój Maluszek
choć dziś jest wybitnie leniwy mimo wszystko
Jutro mam wizytę u dentysty i juz się stresujeniby mój gin powiedział, że bez obaw mogę robić wszystko ze znieczuleniem, ale mimo tego mam jakieś obawy xd
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny. Patryk to rozumie wie ze dużo rzeczy mi teraz nie wolno ale wiadomo co to znaczy dla matki jak nie może być przy dziecku w takiej chwili. Już dwa razy leżał w szpitalu i świetnie dal sobie rade także nie wątpię w niego;) ale napewno będzie to stres dla nas jeszcze akurat na rozpoczęcie szkoły:/ ale musimy dać radę.
W ogóle ostatnio mowie ze idę po chleb i truskawki a on mi mówi ze idzie ze mną bo nie wolno mi dźwigać i to on poniesie truskawki;)Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Mała ja też mam świetny kontakt z Patrykiem ale też dużo rozmawiamy i tez cały czas nad tym pracowałam;) choć zdaje sobie sprawę ze jak zaczną się koledzy to trochę się wszystko zmieni i mamusia pójdzie w odstawke:/
Mówi mi dziś ze jestem jego królowa,kwiatuszkiem. Uwielbiam być mama;)haen lubi tę wiadomość
-
Rozmarzona dobrze pamiętasz. Kupiłam na dodatek nie droga, fajna bo ziołowa, używam codziennie i odpukać z dziąsłami spokój
. Teraz tylko gardło od jelitówki daje znać, ale wiem, że zawsze coś doradzicie dobrego więc pytam Kochane jesteście :*
Rozmarzona lubi tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Hej Kobiety spieszę z wiadomością że już wiem kto mieszkam w moim brzuszku
otóż dziś mieliśmy usg i dzidzia pokazywała się na wszystkie strony
byłam pewna że będzie chłopiec a okazuje się że będzie CÓRCIA mamusi hahahah
jestem mega szczęśliwa :-*
moodliszka, Micia, Nymeria, perelka89, MadaLena30, Mala_Czarna_89, haen, Kasia Kraków, mikado, Rozmarzona, Ginger84 lubią tę wiadomość
-
Justa gratuluje:)
Dziewczyny wlasnie wracam z kawki, moja kolezanka uswiadomila mnie ze te bole co odczuwam z lewej strony to rozciagajace wiezadla. Ten bol to takie klucie chyba jak na wyrostek.. i nieco nizej niz zebra. Ale tylko po jednej stronie? Mialyscie cos takiego...
Mhh cikawe czemu gin mi tego nie powiedzial i dal skiero na usg jamy brzusznej,moze ja mu opisalam ten bol... sama nie wiem co mam myslec.justa1234 lubi tę wiadomość
-
Ginger bycie mama to najpiekniejsza rzecz na świecie
A Anita pewnie nie może się nacieszyć mężem
Justa też spodziewałam się chłopca a tu najprawdopodobniej dziewczynka
O Mai właśnie też dziś myślałam bo jej corcia też chorowalaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 21:59
-
Justa gratulacje;)
MadaLena mnie sie wydaje, ze te bole to bardzo subiektywna sprawa i trudno stwierdzic, ktore sa normalne, a ktore nie, wiec lekarz woli zlecic usg niz cos zaniechac. Ja pamietam, ze jeszcze przez kilka tygodni po info o ciazy mialam normalnie bole miesiaczkowe (i to zdaniem gin bylo jak najbardziej w porzadku + czulam, ze cos sie dzieje w brzuchu. Teraz czuje teoche rozciaganie (co odbieram ok), troche ciagniecie (tu mniej i jak Ginger pisze, ze ciagnie ja brzuch to mam wrazenie, ze mowimy o tym samym i to nie jest ok) oraz klocie tak jakby na granicy macicy (tez nie ok) i np. Schylenie sie czy wstanie z lozka, kiedy musze caly ciezar ciala uniesc glownie przes miesnie brzucha jest bokesny (ale tylko czaaaami); jak cos mi spadnie na podloge, a tego potrzebuje, to przeklinam, ze musze sie schylic mimo ze staram sie kucnac i wstac od pupy a nie brzuchajusta1234 lubi tę wiadomość
-
Micia,to super powiem Ci,ze ja juz nawet nie rezygnuje z tej pasty podczas ciazy bo tez wiele razy zlagodzila bol
Justa, gratki :*
Marta, ja tak raz mialam z letroxem ze za Chiny nie pamietalam czy wzielam.. Jednak bardziej wydawalo mi sie,ze nie wiec wzielam,ale cholernie sie bilam z myslamiTeraz mam nauczke i zawsze wieczorem szykuje wyjeta juz z tabliczki tabletke na stole by byc pewna czy wzielam
Ginger, jestem pod wielkim wrazeniem Twojego SynaMozecie byc dumni z Mezem,z tego jak go pieknie wychowaliscie
Modliszka, zazdroszcze Ci tego snu za dnia po raz enty!
justa1234 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Człowiek zmęczony fizycznie i psychicznie, kładzie się i zasnąć nie może, bo atakuje milion myśli. I taki sen na czuwaniu średnio daje odpocząć. Do tego tetno takie ze słyszę je we własnych uszach
wiem ze muszę pompować krew dla nas dwóch, ale czy wy też wyraźnie czujecie ze tetno jest jakby mocniejsze? Gdy położę dłoń na brzuch to aż cala chodzi od tego. No dobra pomarudzilam sobie na dobranoc
maz chrapie, Laura chłodna spokojnie śpi, tylko malutka jak zwykle została na placu boju i dokazuje, ze aż milo.
Spokojnej nocy życzę sobie i wam -
Hean wiem, kazde bole sa inne kazdanciaza jest inna ale mam nadzieje ze to nic powaznego, a lekarz wiadomo lepiej jak dal skiero niz mialby nie dac!
Dzis lekarz mi tlumaczyl jak wstawac. Nie miesniami brzucha tylko przekrec cie na boczek novi lekko sposc a poznoej podeprzyj sie reka i dopiero wstan. Odciazasz kregoslup! -
nick nieaktualnyWiecie co, mój mąż pojechał tylko na jedną noc w delegację do Brukseli i na szczęście jutro w nocy wraca... Mimo że trochę razem już jesteśmy to tęsknię niemiłosiernie
Chyba nie dałabym rady jak niektóre z was, których mężowie wyjeżdżają na dłużej. Podziwiam wytrzymałość
Dla mnie noc bez wtulenia się w niego jest nieprzespana, bo choć padam dziś na twarz zasnąć nie mogę. -
Dzień dobry Dziewczyny
Życzę wszystkim miłego dnia i udanych wizyt, bo na pewno któraś z nas ją ma
Ja miałam w miarę udaną i przespaną noc. Co prawda miałam problem z zaśnięciem i znowu musiałam sobie pomóc muzyką :p gdy tylko słuchawki pojawiły się w uszach, zaczęłam zasypiaćjak dziecko
Mój Malutki Łobuziak juz daje o sobie dzisiaj znać. Miód na moje serducho
Buffy, ja mam coś takiego, że jak mąż jest, to mnie denerwuje, to znaczy droczymy się tak dla zabawy :p ale jak go nie ma, to normalnie usycham z tęsknoty za nim. Nienawidzę budzić się w nocy i nie czuć go obokWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 07:30
-
Jestem
!!!!
Ale jestem szczesliwa mam ochote skakac z radosciJak przyszedl i sie przytulilisny to sie puscic nie moglismy
Bardzo i to bardzo mi go brakowalo , to w koncu 4 msc rozlonki
Spedzilismy bardzo cudowny wieczor
i nasza Nikolcia byla wyprzytulana i wycalowana<3
Co do innych rzeczy to sie popiescilisny trochehihi
Tak sie ciesze z jego powrotu ze nie moge sie skupic czym sie jeszcze moge Wam pochwalic - ja go spowrotem pod lozko schowam nigdzie nie wyjedzie:D
Aaaa i dzis jedziemy na wizyte Nikolcie zobaczyc juz sie nie mozemy doczekac trzymajcie kciuki kochane :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 07:53
justa1234, Ginger84, perelka89, Mala_Czarna_89, Micia, Shibuya, Rozmarzona, Ona_89' lubią tę wiadomość