Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Skarb, rozchmurz się! Nasze huśtawki nastrojów są po prostu genialne
Dziś mąż wróci to nawet nie będziesz miała czasu rozmyślać o takich rzeczach
Szykuj na wieczór jakieś seksi wdzianko i go zaskocz
Dziewczyny, muszę Wam napisać,że jestem "okropna"... Byłam dziś załatwiać sprawy i w pewnym urzędzie było przede mną w kolejce -uwaga- 40 osób!!! Zacisnęłam zęby, wyzbyłam się dumy i wstydu. Podeszłam do punktu informacji i zapytałam grzecznie czy mogę liczyć na jakąś taryfę ulgową w kolejce z uwagi na ciążę. Pani była przemiła, odesłała mnie do jakiegoś pokoiku, gdzie sprawę załatwili mi od rękiTo był mój "pierwszy raz",ale bardzo się cieszę, że mi się udało. Wiadomo,jakby w kolejce było 5osob to na pewno grzecznie bym w niej stała (i tak tez robię w spożywczym,aptece,itp.).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 14:07
Rozmarzona, haen, Ona_89', Molcia lubią tę wiadomość
Synuś
-
Jaki ze mnie gupol
Puka do drzwi facet,ktory wymienia nadal kable na korytarzu prowadzace prad. Raz juz sie pomylil i porozwiercal mi wszystko,a okazalo sie,ze kable wymienione. Pytam sie,wiec go (a stalam w szlafroku bo sie obijam od rana
) "Czy bedziemy cos robili" (w sensie czy on bedzie cos grzebal przy kablach bo startowal juz na mieszkanie),popatrzyl sie na mnie jakby to nie wiem jak zabrzmialo az mi sie samej smiach zachcialo haha
Na to on zmieszany "no tak ja do skrzynki",ja mu na to "ale juz przeciez mamy wymienione kable mowilam ostatnio". Przeprosil i poszedl zmieszany hehe
Zorro, haen, Ona_89' lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Niee, oni akurat tu juz od kilku tygodni cos grzebia na klatce i w mieszkaniach i widac,ze tacy w porzadku
Chociaz ten jeden to wiecznie sie miesza jak puka i mu otworze drzwi taki dojrzaly,a taki wstydzioch
Edit: Mezus spi po nocce to by lecial w razie co na pomoc hahaO ile bym go dobudzila -.-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 14:16
Zorro lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Wiecie co przymierzam sie do wysprzatania lazienki bo przede wszystkim zlew po plukankach z szalwii wyglada strasznie.. ale jak wstane to w krzyzu lupie,uczucie pelnosci i mi sie normalnie odechciewa
Strasznie szybko sie teraz mecze jak cos robie tez tak macie?? O gotowaniu nie wspomne nadal z przymusem to robie ;/
Jestes juz z nami -
Rozmarzona melduje ze czułam się miarę ok ale teraz już zaczyna dokuczać wrr:(
Zaraz idę do optyka z Patrykiem tzn jadę autem bo nawet po domu ciężko chodzić tak mi brzuchol ciągnie.
Zorro bardzo dobrze zrobiłaś. Trzeba się upominać o swoje a w końcu jesteśmy uprzywilejowane;)Zorro lubi tę wiadomość
-
Szalwia skuteczna, ale zacieki po niej na umywalce 1sza klasa. Ja sie ze sprzataniem wstrzymuje, tym bardziej, ze wczoraj odkurzalam rano, a potem ta krew poleciala, moze przypadek, a moze jednak cos tam uciskalo i sie poschylalam i taki skutek;/
-
Rozmarzona nie bawie sie w to bo to wkurzajace cos o tym wiem nie chce mi sie patrzec jak dodam jakiegos posta sparawdzac go bo co post mi ktos kliknie . To wkurzajace .
-
skarb15 wrote:spoko na prawde dzieki.
Nie bede sie odzywac jak posty sa bez sensowne akurat ja jedna przez przypadek mam 7
Milego moze i zachowuje sie jak dziecko ale rozumiem z 4 razy sie pomyslic nie 10 razy u jednej osoby.
Skarb mam nadzieję, że to będzie dla Ciebie szczęśliwy tydzień. Fajnie, że w końcu doczekałaś się tego dnia
Mała_Czarna - niech Laura szybko wraca do zdrowia. Nie znam jej, nigdy jej nie widziałam, a już czuję do niej sympatię, bo często o niej piszesz i widać, że masz naprawdę fajną i mądrą córkęMala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
Ona dziękuję, wywokalas uśmiech na twarzy mojego dziecka
Ja sobie godzinkę pospalam, przynajmniej oczy mnie nie pieką. Laura tfu tfu czuje się lepiej, tzn wymioty nie mecza. Mam nadzieję ze to tylko zatrucie. Pani w aptece powiedziała ze jeśli zatrucie to się nie zarazę a jeśli wirus to nawet jak zacznę brać probiotyk to mogę od córki złapać. No ale przecież muszę się nią opiekować, przytulać itd nie zamkne jej w innym pokoju. Jakoś to razem przejdziemy
Zauwazylyscie ze bardzo łatwo wyprowadzić nas z równowagi?
ginger trochę prywaty- ile idzie z pko przelew do innego banku zakładając ze jeszcze dzis wyśle?Ona_89' lubi tę wiadomość