Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ginger chcesz mnie bardziej dobic ?
mowie ze tykam a ta nowa opcja jest wredna
bo mam juz 2 razy , widze ze Ania to samo
Tobie wybaczam bo zrobilas to nie umyslnie :*
Aniu : mowisz ze Twoj brzuszek sie stal nie widzianyCzemu to sie dzieje tylko w kolejkach, autobusach i tym podobnych powiecie mi
?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 11:35
-
Ginger84 wrote:no powinno się wyświetlac kto nie lubi:/
Teraz nie ma ale kiedys na pewno bedzie , taka nowosc- dali nam nowa opcje do wkurzania ciezaroweczek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 11:38
-
skarb15 wrote:Ginger chcesz mnie bardziej dobic ?
mowie ze tykam a ta nowa opcja jest wredna
bo mam juz 2 razy , widze ze Ania to samo
Tobie wybaczam bo zrobilas to nie umyslnie :*
Jej twa dobroć nie zna granic:) hihihi
Kochana wrzucamy na luz Nikolka nie może się denerwować a ty się pozytywnie nastrajaj na powitanie męża:)))
Mała po co ty wogóle chodzisz do banku? Ja gdybym tam nie pracowała to byłam tylko otworzyć konto a tak wszystko internetowo i bankomat.
właśnie zrobiłam przelewy, obliczyłam fundusze.
dziś idę w końcu na brwi i zamówić nowe okularki dla mojego smyka pewnie z 500 zł wydamy:/ już wybraliśmy śliczne czarne oprawki z pomrańczowymi bokami.skarb15 lubi tę wiadomość
-
Eeee tam dosc tych smutaskow , golabki wstawiac trzeba bedzie zrobic ziemiaczki i wogole musze sie wyrobic chodz nie wiem kiedy wroci do wieczora na pewno
No i ja musze zrobic sie na bustwo ide sie pobawic w kosmetyczke
Ginger84 lubi tę wiadomość
-
Jeeee gołąbki jak ja dawno nie jadłam:( nie ma kto zrobić więc kupię w sklepie w słoiku. to nie to samo ale przynajmniej jakaś namiastka.. zresztą sama nigdy nie robiłam jakoś za dużo roboty z tym..
skarb15 lubi tę wiadomość
-
Ginger84 wrote:Jej twa dobroć nie zna granic:) hihihi
Kochana wrzucamy na luz Nikolka nie może się denerwować a ty się pozytywnie nastrajaj na powitanie męża:)))
Mała po co ty wogóle chodzisz do banku? Ja gdybym tam nie pracowała to byłam tylko otworzyć konto a tak wszystko internetowo i bankomat.
właśnie zrobiłam przelewy, obliczyłam fundusze.
dziś idę w końcu na brwi i zamówić nowe okularki dla mojego smyka pewnie z 500 zł wydamy:/ już wybraliśmy śliczne czarne oprawki z pomrańczowymi bokami.
Ale fajnie to zabrzmiało , az sie usmialam naperawde potrafisz wywolac na mej twarzy usmiech
Ide trzepnac sie w gloweA tak powaznie to sie uspokoic - a takie duperele robione kolo siebie potrafia mnie uspokoic
-
Ginger84 wrote:Jeeee gołąbki jak ja dawno nie jadłam:( nie ma kto zrobić więc kupię w sklepie w słoiku. to nie to samo ale przynajmniej jakaś namiastka.. zresztą sama nigdy nie robiłam jakoś za dużo roboty z tym..
Musze powitac meza idealnie wiec szykuje co lubi nie powiem troche duzo tego ale odpoczywam co jakis czas bo brzunio mnie boli :* -
Skarb no właśnie ja teraz Tobie kliknęłam nie lubię, nie wiem jak to się stało ;(. Ale potem kliknęłam też lubię i nie wiem jak to cofnąć
.
A Skarb piękny brzusio, ja muszę poczekać na nowo by wyskoczył bo po jelitówce zniknął.
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
mam nadzieje ze przez przypadek to nie ja klikam "nie lubie" jesli tak to przepraszam . mam awarie telefonu wiec bede rzadziej was odwiedzac.
haen ja sernik na zimno robie na szybkiego z bitej smietany w proszku z dodatkiem tezejacej galaretki na biszkoptach lub herbatnikach , na to owoce i galaretka.bita smietana z dwoch torebek na 2/3 wody z przepisu , galaretka 2 szt w 1/2 wody z przepisu i na wierzch 2 galaretki moga byc w 2/3 wody z przepisu bo szybciej tezeje. -
Ginger pojawiam się na jakiś czas i mieszam
chyba się coś tu pozmieniało, czy lubię było zawsze w tym miejscu
.
Bez sensu jak można coś lubić i nie lubić. Wybacz Skarb :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 11:49
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Ide zrobic Wam wjazd na chate !
No co sie tak na mnie uwzielyscieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 11:51
Micia, Ginger84 lubią tę wiadomość