Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala_Czarna_89 wrote:Hehe no PKO
pracujesz tam? Powiem szczerze ze nie jestem zbyt zadowolona z obsługi, u nas panie totalnie niedoinformowane w okienkach a na infolinii próbowała mi ost wmówić ze wcale nie jestem klientem tego banku
Tak:) no muszę ci przyznać rację że różnie bywa z tą obsługą. Ja np już prawie pół roku nie pracuje a klienci do mnie dalej piszą np na fb lub dzwonia żeby coś tam załatwić bo z nikim się dogadać nie idzie. No więc dalej obsługuje klientów z domu heh. Czasem mnie to wkrzabo w końcu jestem na l4 ale mam swoich klientów którzy są ze mną od lat więc im nie odmówięwiesz gorzej bo teraz nie jestem na biezaco z oferta wiec czasem ciezko wiec ide do oddzialu sprawdzam co i jak. Wychodzę z założenia że wszystko się da załatwić no prawie wszystko tylko trzeba chęci ze strony pracownika:)
Dlatego dyrektorka czeka na mnie z otwartymi rękoma:) zresztą mamy świetny kontakt ze sobą. -
Wasza wina wasza wina wasza bardzo wielka wina
Nikolcia kazala pogrozic ciotkomMicia lubi tę wiadomość
-
spoko na prawde dzieki.
Nie bede sie odzywac jak posty sa bez sensowne akurat ja jedna przez przypadek mam 7
Moj wyladowal jak cos juz.
Milego moze i zachowuje sie jak dziecko ale rozumiem z 4 razy sie pomyslic nie 10 razy u jednej osoby.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 13:09
-
Skarb, przestań. Nie denerwuj się z powodu jakieś opcji, która w ogóle nie powinna mieć miejsca. Nie przejmuj się naprawdę. Nie masz czym. Może to faktycznie przypadek? Dużo dziewczyn korzysta z telefonu, a na nim nietrudno o pomyłkę. Może ta ilość wynika z tego, że byłaś do tej pory dzisiaj bardzo aktywna i palce niektórym ZjeżdŻały tam gdzie nie miały? Nie smutaj no, proszę ;* nie Możesz, dzisiaj powinnaś być w szampanskim nastroju ;*
-
Moodliszka : dziwnie mi bo ten przypadek ma miejsce tylko na moim profilu :* Nie ze sie przejmuje ale moze zwyczajnie to co pisze jest bez sensowne.
-
Skarb nakopie ci zaraz do rzici (jak to sie mowi na sląsku) czyt. do DUPY!!
a ja się nie żale? wiecznie coś mnie boli wiecznie źle się czuje i też o tym pisze. tak więc daj już spokój bo przez debilną opcję nie ma co psuć sobie nastroju jeszcze bardziej kochana:*
poza tym od tego tu jesteśmy żeby się wspierać i nie zapominaj o tym ok??!!
-
mikado i bardzo dobrze bo też juz chciałam do nich pisać.
Ginger u mnie w banku pracują panie po 50tce same przyznały ze nie korzystają z opcji online no to ludzie..
Anita się stresuje przed przyjazdem mężanie dziwię się, sama byłabym bardzo podekscytowana. A tymczasem padam z nóg. Teraz szwagierka wyszła to kładę się koło Laury na kanapie i spróbujemy trochę odespać noc
-
skarb sorki kozestalam z telefonu i jakas zawiecha i nie moglam przesunac strony i kliknelam 2 razy ale juz pisze do administratora strony ze to co wymyslili to jakas paranoja i utrudnia korzystanie z aplikacji na telefonie ale jestem wsciekla jesli mnie usuna z forum to sie spotkamy pod innym nickiem
-
A co tu sie wyrabia
! Co to mi tutaj za koperkowe afery ja sie grzecznie pytam
? Skarb, mow mi tu komu mam nakopac do tylka
??
Hihi jak na targu tu dzisiaj gwarno!
Ginger, Kochana jak mi sie tam czujesz melduj
Micia, co Ty nam tutaj tak rzadko zagladasz <nono>
Mala Czarna, duzo zdrowka dla coreczki :*
Modliszka, no jest i Ona
Dobra bo zaraz i mi sie dostanie nokaut -->nie lubie hihiSmiechowo tu dzisiaj
Micia lubi tę wiadomość