Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala_Czarna_89 wrote:Hehe no PKO
pracujesz tam? Powiem szczerze ze nie jestem zbyt zadowolona z obsługi, u nas panie totalnie niedoinformowane w okienkach a na infolinii próbowała mi ost wmówić ze wcale nie jestem klientem tego banku 
Tak:) no muszę ci przyznać rację że różnie bywa z tą obsługą. Ja np już prawie pół roku nie pracuje a klienci do mnie dalej piszą np na fb lub dzwonia żeby coś tam załatwić bo z nikim się dogadać nie idzie. No więc dalej obsługuje klientów z domu heh. Czasem mnie to wkrzabo w końcu jestem na l4 ale mam swoich klientów którzy są ze mną od lat więc im nie odmówię
wiesz gorzej bo teraz nie jestem na biezaco z oferta wiec czasem ciezko wiec ide do oddzialu sprawdzam co i jak. Wychodzę z założenia że wszystko się da załatwić no prawie wszystko tylko trzeba chęci ze strony pracownika:)
Dlatego dyrektorka czeka na mnie z otwartymi rękoma:) zresztą mamy świetny kontakt ze sobą. -
Wasza wina wasza wina wasza bardzo wielka wina

Nikolcia kazala pogrozic ciotkom
Micia lubi tę wiadomość
-
spoko na prawde dzieki.
Nie bede sie odzywac jak posty sa bez sensowne akurat ja jedna przez przypadek mam 7
Moj wyladowal jak cos juz.
Milego moze i zachowuje sie jak dziecko ale rozumiem z 4 razy sie pomyslic nie 10 razy u jednej osoby.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 13:09
-
Skarb, przestań. Nie denerwuj się z powodu jakieś opcji, która w ogóle nie powinna mieć miejsca. Nie przejmuj się naprawdę. Nie masz czym. Może to faktycznie przypadek? Dużo dziewczyn korzysta z telefonu, a na nim nietrudno o pomyłkę. Może ta ilość wynika z tego, że byłaś do tej pory dzisiaj bardzo aktywna i palce niektórym ZjeżdŻały tam gdzie nie miały? Nie smutaj no, proszę ;* nie Możesz, dzisiaj powinnaś być w szampanskim nastroju ;*
-
Moodliszka : dziwnie mi bo ten przypadek ma miejsce tylko na moim profilu :* Nie ze sie przejmuje ale moze zwyczajnie to co pisze jest bez sensowne.
-
Skarb nakopie ci zaraz do rzici (jak to sie mowi na sląsku) czyt. do DUPY!!

a ja się nie żale? wiecznie coś mnie boli wiecznie źle się czuje i też o tym pisze. tak więc daj już spokój bo przez debilną opcję nie ma co psuć sobie nastroju jeszcze bardziej kochana:*
poza tym od tego tu jesteśmy żeby się wspierać i nie zapominaj o tym ok??!!
-
mikado i bardzo dobrze bo też juz chciałam do nich pisać.
Ginger u mnie w banku pracują panie po 50tce same przyznały ze nie korzystają z opcji online no to ludzie..
Anita się stresuje przed przyjazdem męża
nie dziwię się, sama byłabym bardzo podekscytowana. A tymczasem padam z nóg. Teraz szwagierka wyszła to kładę się koło Laury na kanapie i spróbujemy trochę odespać noc
-
skarb sorki kozestalam z telefonu i jakas zawiecha i nie moglam przesunac strony i kliknelam 2 razy ale juz pisze do administratora strony ze to co wymyslili to jakas paranoja i utrudnia korzystanie z aplikacji na telefonie ale jestem wsciekla jesli mnie usuna z forum to sie spotkamy pod innym nickiem
-
A co tu sie wyrabia
! Co to mi tutaj za koperkowe afery ja sie grzecznie pytam
? Skarb, mow mi tu komu mam nakopac do tylka
??
Hihi jak na targu tu dzisiaj gwarno
!
Ginger, Kochana jak mi sie tam czujesz melduj
Micia, co Ty nam tutaj tak rzadko zagladasz <nono>
Mala Czarna, duzo zdrowka dla coreczki :*
Modliszka, no jest i Ona
Dobra bo zaraz i mi sie dostanie nokaut -->nie lubie hihi