Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Skarb nie przejmuj się, zazwyczaj najgorzej polegać na rodzinie... Tez się nie raz zawiodłam...
Grunt żeby przyjechał w spokoju :)nie możesz mówić ze zawiodlas go bo skąd mogłaś wiedziec ze brat tak się zachowa...
Ja myślałam o wozku z tako ale sama nie wiem jeszcze...skarb15 lubi tę wiadomość
-
Ale to nie pierwszy raz ja potrzebuje go a on mnie olewa bo tu siedzi a Anka albo z kolega.
Dzis siedzi z kolega i grzebia przy motorze, wiec nie fajnie . -
Nikt chyba nie lubi sie z kimś umawiać a ten ktos nas później wystawia do wiatru. Nie dziwie sie Stefa twojej reakcji ja bym pewnie gorzej zareagowala.
Czasem sie niechcący kliknie lubie to albo teraz to nie lubię. U mnie to często występuje jak na telefonie czytam ja palcem w jedno miejsce a telefon obok co nie znaczy ze to ja Tobie kliknelam
Mala czarna dzielnie sie trzymaj i nie daj sie zarazkom!
Mnie cos cos brzuch spina od rana. O 15 mam wizytę mam nadzieje ze wszystko w porządku bo sie zaczynam denerwować im bliżej tym bardziej..
Jeszcze mi rodzice i teście grają na nerwach niby nikt nie dzowno to powinnam miec spokoj ale to czego dowiaduje sie od siostry i brata mojego męża to przechodzi ludzkie pojęcie..skarb15 lubi tę wiadomość
-
Mikado : No to walsnie e tem nie mysle o nim bo szkoda nerwow.
Taa teraz bede miala test na sprawdzenie rozkojarzenia gorzej jak klikne sobie tak przez przypadek - glupio zrobili
Poczulam sie jak by ktos mnie tu nie lubil ale coz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 11:02
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
.
Skarb dzięki za pamięć, jeszcze żyje ale co to za życie. Mała Czarna biedna córeczka, uważaj na siebie Mój przyniósł wirusa jelitówki w weekend, ja mam od poniedziałku jelitówkę 2 dni wyrwane z życiorysu, biegunka, ból żołądka, bóle mięśni, lekka gorączka i ból gardła dziś już mogę siedzieć i w miarę funkcjonować
. Brałam smectę i citrosept, ale prawie nic nie pomaga trzeba to przejść. Dobrze, że mam detektor to chociaż wiem, że z dzidziusiem ok
, bo ruchów jeszcze nie odczuwam, a brzuch zmalał przez choróbsko
.
Trzymajcie się zdrowo Dziewczyny :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 11:23
Mala_Czarna_89, Rozmarzona lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Ginger : To Ciebie mam pasem lac ? A już miałam szukać sprawcy
haha
Mysle sobie boze jestem jedynym wyjatkiem ze ktos mnie nie lubi na listopadówkach, ale ze mnie wrazliwiec
Ale ja mam humorki raz sie wsciekam raz sie ciesze nie wiem co we mnie w tym tygodniu wstąpiło wybaczcie miWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 11:09
-
Mojemu w aptece dali smecte, probiotyk multilac i elektrolity ProHydro APTEO, farmaceuta mówił, że to mogą kobiety w ciąży. Mała CZarna Ty też bierz probiotyk.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 11:11
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
No właśnie Skarb pisałam, że jelitówka mnie trzyma i nie chce puścić
. Na wizycie USG byłam tydzień temu dzidziuś ma się dobrze tylko mama poległa
.
1 lipca poznamy płeć.
Tak ja brałam Multilac jak mojego dopadła jelitówka, można go w ciąży a ma dużo dobrych bakterii. Myślę, że gdybym nie brała to by było jeszcze gorzej. A tak chociaż u mnie bez wymiotów się obyło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 11:14
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Juz mam 2 razy nie miło
To juz nic nie pisze i spokoj, bo mnie to zaczyna juz draznic
Aniu bede musiala sie chyba jakos powstrzymac ale tykam jak bąba, - taki stresujacy mam tydzien w zyciu w sumie juz drugiMoze moj mnie uglaszcze ?
Micia : Swietnie ! przepraszam musiałam nie doczytac :* Najwazniejsze ze z dzidzia wszystko dobrze wracaj do zdrowia :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 11:26
Micia, MW26 lubią tę wiadomość
-
skarb15 wrote:Ginger : To Ciebie mam pasem lac ? A już miałam szukać sprawcy
haha
Mysle sobie boze jestem jedynym wyjatkiem ze ktos mnie nie lubi na listopadówkach, ale ze mnie wrazliwiec
Ale ja mam humorki raz sie wsciekam raz sie ciesze nie wiem co we mnie w tym tygodniu wstąpiło wybaczcie mi
głuptasie ty:* hehe
możesz lać hahah:)
ale wybaczam w końcu w ciązy jesteś:p
to jak już dobrze uśmiech jest na buzi??skarb15 lubi tę wiadomość