Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
skarb ja się zastanawiam jak ty wyglądasz
pamiętasz kiedyś sobie ubzduralam ze masz 28 lat, potem ze jesteś taka mega szczuplutka a ty tu z takim biustem wyskakujesz
madalena a ja mam nadzieje ze nie będę tak schizowac jak przy pierwszym dziecku ale to się okażeMadaLena30 lubi tę wiadomość
-
Zorro, to jest straszne prawda?!
może i by mi się chciało, ale jak już ma do czegoś dojść, to mnie łapie taka blokada, że przyjemności z tego żadnej nie mam. Mojemu też później jest źle, bo widzi, że jestem spięta i żadna tam radość z tego. Gdzie te spontany kiedy rzucałam się na niego, bo już nie mogłam wytrzymać. LIBIDO I LUZIE WRÓĆCIE
-
skarb15 wrote:Ostatnio z moim bylismy na zakupach chcialam zakupic jakis biustonosz ale na miseczke H nie ma takiego wielkiego wyboru , ale moj wyszulal sliczny bezowy za 160 zl i byl idealny
-
Moodliszka nie tylko ty to masz
u mnie przez to ze mój nie chcial to nawet juz nie mysle o tym.. Z resZta parcia tez nie mam na to.. Uda się to dobrze, nie to nie placze z tego powodu.. Chociaż czasem mnie najdzie alr zanim go namowie to się odechciewa
Z reszta nie czuje sie teraz atrakcyjna.. Mój tez stwierdził ze teraz jjz inaczej patrzy na mnie.. Bardziej jak na domek dla dzidziusia niż seks bombęhaha
-
Modliszka i Zorro, myślę że to kwestia czasu i was złapie ochota
Wiadomo, że człowieka tak nie poniesie jak kiedyś, ale pieszczoty i przytulance też mogą być miłe
No nic zobaczymy... kogo bardziej przypili hehe
OOO a tera kłuje mnie prawy jakby jajnik... przez ciąże to się zastanawiam gdzie co ja mam ;/ -
Aniu : Pamietam wlasnie
Nie opisze sie bo dziwnie siebie opisywac
mi cale zycie wydaje sie za maly:D -
Moodliszka : chcesz jak moj M wyjedzie spowrotem - ech juz w sobote - to Ci oddam moje libido bo mam go nadmiar
izulka : ja kupilam w sklepie Eden w jw czy jakos tam naszukalismy sie po calym miescie 0 wyboru : bo sa takie klasyczne biale czarne - a ja chcialam wyjatkowy i ten bezowy byl najwiekszy w calym tym sklepie i akurat idealny ,sliczny jest i ladnie lezy - tak mi moj nafundowal
Potem jak biust po karmieniu nam obwisnie dopiero wtedy bedziemy mialy czym sie martwicmoj po 1 porodzie nie jest taki jak kiedys a co dopiero po 2 chodz dbam o piersi :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 19:04
-
Izulka : hehe to bedziemy miec szyte na miare i bedziemy miec taki jaki chcemy o ! hehe
izulkaa lubi tę wiadomość
-
Modliszka, dokładnie
Ciekawe czy to przez poziom hormonów tak nam się porobiło? Nigdy tak nie miałam,a tu niespodzianka. Współczuję mężowi,bo przywykliśmy do innego życia, ale co zrobić...
Madalena, trzymam Cię za słowoBardzo bym chciała żeby mój temperament wrócił. Póki co nigdzie go nie widać ani nie słychać
Skarb, masz H? Zazdroszczę! Serio serio. Ja mam w ciąży C, wcześniej BSynuś
-
Hej,
wirus chyba nie do końca sobie poszedł. Łeb boli. nadal kręci mi się w głowie. Ochoty nie mam na nic. Żyć się nie chce, pracować też nie. Gotować i sprzątać to już w ogóle. Apetytu brak i nawet otwierać komputera mi się nie chce, tylko, że od soboty mam zaliczenia na studiach i muszę jakieś prace i prezentacje robić bleee.
Brzuch mi wyskoczył z dnia na dzień i detektor znalazł dziś serduszka na wysokości pępka, ale się zdziwiliśmy ! Oznacza to, że wszystko mi się przemieściło tak jak czuje właśnie. Jelita mi się troszkę pogorszyły bo jestem już na minimalnej dawce sterydu, ale chyba nie dam rady go odstawić, bo już pojawiły się skurcze i krew... ( z dupki oczywiście- brzuszkowo jest ok:)
No, a weszłam tylko, żeby Wam powiedzieć, ze dziś stwierdziłam, że jednak ten wirus mi trochę dał w kość, wymioty, biegunka, brak apetytu i że jutro pójdę do gina a nie w poniedziałek. Powiem jej, że się martwię czy wszystko ok,czy serduszka biją ( skąd ona ma wiedzieć, że mam detektor ;P ) Także jutro wielki dzień czy jest ta parka czy jej nie maA połówkowe 30 czerwca u tego samego profesora co 1 prenatalne.
Pozdrawiam i mam nadzieje, że lepiej się czujecie niż ja. -
Aniu : tak tez mam wlasnie to normalne . Ubyly Ci z gory bo poszly pewnie nie co w dol normalna sprawa , ale tez nie ktore pamietam jak mowily ze piersi im sie zmiejszyly po karmieniu i byly mniejsze niz przed ciaza :*
Zorro : mi sie i tak wydaje zbyt maly dla mnie mogl by byc nawet nie co wiekszy ale gdzie ja bym biustonosz wtedy znalazla ?
magdalena : kremem na rozstepy 2 x 1 i kremem na ujedrnienie biustu 2 x 1;)
Co do biusty wiadomo zyly na piersiach sa normalne mi sie zrobily az wypukle dwie na obydwu piersiach -
Mala_Czarna_89 wrote:Oj chciałabym mieć takie problemy z biustem
mój cale życie niewielki, a po ciąży jeszcze jakby z gory go ubylo.
Z drugiej strony teraz gdy rano siedzę bez stanika to mnie wkurza ze piersi leżą na brzuchu i mi się tam pocidopasuj tu bluzke albo stanik.. Nie mówiąc o stroju kąpielowym..wchodze do sklepu i od razu pytam jaki maja największy rozmiar.. Haha
Ślubny jak szukalam to zeszlam cala galerie i nie kupiłam bo nie bylo rozmiarów juz takich.. Juz wtedy problem a co dopiero jak będę karmić..Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 19:34
-
Izulka zylki na piersiach sa normalne w ciazy czy pod czas karmienia
no ale rozstepy juz nie i trzeba sie smarowac kremami by temu zapobiec jezeli ktos ma tendencje do rozstepow nie uniknie , ale nie co zapobiegnie :*
Ja tam lubie swoje piersi i jak wchodze do sklepu to tak samo na wejsciu jakie maja najwieksze biustonosze
-
Olcia co do detektora to zauważyłam od jakiegoś czasu ze serduszko słyszę nie tylko w jednym miejscu, tylko w promieniu nawet 10cm od najintensywniejszego bicia
Izulka domyślam się ze to ciężkie i niewygodne, ale jednak to najbardziej kobiecy atrybut ciała i mega seksownyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 19:37
-
To trzymam kciuki za wizyty kochane ja polowkowe mam w czwartek dzien po was i strasznie sie boje ,
gina pytalam czy nie zbyt szybko on ze nie jak by czegos nie dalo sie zbadac czy cos to umowimy sie za 2 tyg czy tam tydzien , z Roksanka w 21 tyg tez musialam isc za tydz bo ulozyla sie nie tak .