Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja znowu mam duze piersi i miej pod biustem 75 wiec tez nie jest kolorowo
Kremy mam z perfecta mama - na rozstepy na ujedrnienie biustu a trzeci do twarzy , jak narazie nic nowego mi nie wyskoczylo tfu tfu by nie zapeszyc :*
Jest 20 tydz a ja widze jeszcze swoja talie hihiz brzuszkiem czuje sie taka seksi
-
izulka : szybko zleci
Zawsze przed wizytami sie stresuje ale przed polowkowym masakra cale szczescie ze z moim ide -
Skarb , jak przed ciaza tez miałam 70-75
ale teraz mi nie wygodnie w takich.. Uciska mnie jak siedzę albo leze.. A dużo staram się leżeć wiec wole kupić luźniejsze
Tez się stresuje zawszejest stres zobaczyć swoje geny na usg
juz nie mogę się doczekać jak będzie z nami
-
W ciazy mam 75 pod biustem
Tez duzo leze. tylko jak moj wrocil troche za duzo nachodzilam sie ale juz leze i leze
Kochana ja tez wtedy odetchne z ulga ! :* a tak sie boje tego polowkowego -
polowkowe to dla mnie wlasnie wielkie przezycie , z Roksanka myslalam.ze zawalu przed gabinetem dostane a jak robil mi usg to sie cala trzeslam.
Ale musi byc dobrze ja.nie potrzebne panikuje ;*
Co ty jestem.taka w sam razmam talie osy wiec takie wymiary
-
W pierwszej ciazy przytylam do 25 tyg + 15 kilo , cala bylam opuchnieta a teraz w 20 tygodniu w drugiej ciazy - 3 kilo i zero opuchniec, wygladam jak czlowiek a rosnie mi jak narazie brzusio tylko
-
Fajnie
to,inaczej sie odżywiasz ? Czy miałaś to zatrucie ciążowe albo cukrzyce ?
Ja póki co jestem +1 to mysle ze w miare dobrzezobaczymy co to bedzie później bo póki co niczego sobie nie odmawiam i jem wszystko:)
A miałaś juz robione prenatalne wczesniej? Ja bylam w 13 tc to się stresowałam bo pierwsze takie badanie w zyciu.. Pierwsza ciąża.. A teraz wiem juz jak to wygląda to nie stresuje się takprzynajmniej póki co:) juz nie mogę się doczekać jak zobaczę ta kruszynke moja
zdjęcie mam z poprzedniego badania to podziwiam
-
W pierwszej ciazy wiesz nie mam pojecia gin nawet nie zwrocil na to uwagi chodz bylam opuchnieta jak banka
Teraz wiesz odzywiam sie calkiem inaczej - nie jem slodkiego , cos wezme raz na jakis czas . nie mam apetytu wiec jem bo musze , teraz troszke wiecej dam rade zjesc
To sie kochana nie dziwieNie robilm bo nie widzialam takiej potrzeby, ale polowkowe i te po 30 tyg oczywiscie robie
A te wasnie 3 najwazniejsze badania wiec stres jest nie unikniony ;O -
Ja nosze 80f/ff, teraz troche mi urosly, ale miseczki sa ok, tylko w obwodzie ciasne, ale mialam przedluzki i tak sie ratuje poki co. Staniki dla mnie to kwota ok.150 zl/szt. Najlepuej leza firmy Panache, z polskich zle na mnie leza albo cos nie tak z rozmiarami, tyle, ze przez lata juz sie przyzwyczailam do takiej ceny;)
Niestety plecy ten ciezar czuja (a jak teraz nie cwicze, to jyz tym bardziej), kupno koszuli rozpinanej to horror, jak dobrze lezy na brzuchu, to biust sie nie miesci...takze to tylko zludne wrazenie, ze duzy biust to cos fajnego. Ja zreszta mam taki ksztalt i strukture, ze grawitacja go sciaaaga, takze po ciazy juz gorzej nie bedzie:) -
A i bylam z moim u fryzjera sciela mi duzo wlosow bo byly zniszczone , stwierdzila ze musze miec anemie
-
Skarb To ja robiłam i wiem ze wszystko ładnie sue rozwija
prawdopodobieństwo wad prawie zerowe wiec jestem spokojna
Mala czarna oby tak bylo ciagle:P ale nie sadze bo słodkie jem non stop:P moze dzidzia wszystko zjada;) a ty ile przytyłaś ?
Ja do 3 miesiąca bylam na minusie nawet przez te wymioty i mdlosci..teraz,nadrabiam -
Izulka ; na pewno jest dobrze ale my musimy jak zawsze napanikowac
mi dzidziusia pobadala na wizycie i nie widziala potrzeby bym szla ;*
U mnie to wogole parodia biust za duzy i madra kup bluzki , kurtki czy staniki jak juz cos znajdziesz mam dlugie rece to za krotkie rekawywiec sie musze naszukac
Teraz to spodenki kupowalam w pasie za ciasno a w dupie za szerokie ale w ciazy to normalne zjawisko akurat hihiKupilam takie jedne ale daje je nisko po za brzuszek by nie cisly
-
Haen rozumiem cie:) bol kręgosłupa...strój kąpielowy inny rozmiar góry,inny dolu.. Eh.
Koszule musze i tak większe kupować bo nie dopne,się na piersiach..kurtki zimowe tez dramat..to w zimę ta ja juz nie wiem jak ja ubiorę kurtkęhaen lubi tę wiadomość