Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Cebulka a jak cora po tym upadku sie czuje? Nosi kask dalej?
Olcia, wiadomo ze to z troski propozycja lekarza napisana, bo ja tez czesto intuicyjnie podejmuje decyzje dot. m.in.zdrowia, tylko w ciazy to boje sie, ze organizm w bambuko mnie robi, a ja tego nie czuje:) nawet jak na ip bylam i mialam wysokie cisnienie, to ja czulam sie juz spokojna, a tu strasza mnie przyjeciem na oddzial albo alergia, ktora mi zawsze dokuczala teraz poki co odpukac jakos sobie mnie olala.olcia88 lubi tę wiadomość
-
Dobry wieczór
u nas praca wre.. tylko bardzo zmęczona jestem.. czesto mam wyrzuty sumienia ze tyle robie..
Widziałam ze pisałyscie o biustach.
w poniedziałek kupiłam biustonosz.. UWAGA!!! 75G!!! Ciągle H nosiłam a tu teraz G...uwierzcie ze chciałabym mieć C...
-
Po ciąży mi urósł biust i miałam 75 jj,a teraz 80 j. Liczę, że po tej mi spadnie
Podgrzewacz dostaliśmy - ostatnio mąż go odnalazł.
Mała Czarna to miałyśmy dokładnie tak samo z karmieniem.
Wbrew pozorom mały biust lepszy do karmienia. Moja pierś była większa od głowy Nati po porodzie. Nawet gdzieś foto jest, bo mąż robił -
Ja miałam go wewnątrz więc go nie widziałam. Dotykać też nie doytkalam bo bałam się, że zacznie krwawic. Wyobraz sobie moje przerażenie jak leżę na fotelu ginekologicznym w jakimś 21 tyg i nagle lekarz wyjmuje zakrwawione palce ze mnie...myślałam, że zemdleje ze strachu...szybko zaczął mi czymś tamowac mój gin ta ranke i zaczął uspokajać, ale przeżyłam chwile grozy.
Wracając do polipow to tworzą się przez hormony. Podobno często w ciąży. Poza tym, przy nich zakaz współżycia to nie są poważne...
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013