Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Izulka : wiesz to w pierwszej ciazy zaczely mi sie niszczyc a wlosy po porodzie to masakra wiec scielam te zniszczone dopiero teraz .
a jak widzisz w.tej ciazy nie mam.objawow wygladam jak czlowiek a w tamtej i owszem nie ogarniam jak lekarz mogl tak na to oko przemruzycWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 21:22
-
Hahahah. Haen
Mój patrzy z przerażeniem jak mowie mu ze będą jeszcze większe
Skarb mi tez strasznie włosy wypadają.. Wypadaly,juz przed ciąża a teraz bardziej.. Zaluje ze nie bylam u dermatologa wtedy i nie zrobiłam nic z tym bo teraz choc bym szła to i tak antybiotyku nie wezmę .. -
Skarb gin stwierdził u mnie anemie po zwyklej morfologii i gnebi mnie z tym za każdym razem.
Izulka na ost wizycie +6kg teraz pewnie więcej. Przy Laurce miałam w sumie +17kg, miesiąc po porodzie -18kg mam nadzieje ze teraz też gruba nie zostanę
Co do mojej corci to szlam teraz sprawdzić czy juz śpi a ona króla lwa po kryjomu i w półmroku czyta -
Aniu z Roksanka mialam ten problem teraz z Nikolcia nie, tfu tfu by nie zapeszyc.
Oo juz tyle masz na plusieja minus 3 kilo, moj mnie troche rozpieszcza wiec moze cos ruszy hihi
izulka : teraz to my nic nie.zrobimy , mnie drazni to jak sobie spimy , mamy bieluska posciel i moje wlosy sa wszedzie i to widac. Fryzjerka do mnie ile po porodzie jestem mowie 8 miesiecy a ona do mnie ze tak z rok na pewno masa wypadac beda , a ja do niej ze nie tak szybko bo jestem w drugiej ciazy . -
Chyba srednio tak powinno sie 15 kg przytyć w ciagu calej ciąży.. Ale to chyba od predyspozycji zalezy..
Ja szybko przybieram na wadze ogólnie.. I szybko w miare tracę jak się uprę
A ćwiczylyscie po ciąży czy tak troche dziecko sciagnelo troche stresy itd? -
ja nic nie ćwiczyłam ale ciało młode było to pieknie samo się zregenerowalo. Teraz pewnie nie będzie tak łatwo ale juz postanowione ze później kupuje przyrządy do ćwiczeń i jedziemy z tym
miałam plan na wiosnę by do bikini ciało przygotowac- ciąża trochę skomplikowała sytuacje
Fajnie ze czyta ale miała spaćrano ma wielki problem ze wstawaniem a jeszcze prawie 2 tyg musi przemeczyc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 21:42
-
Wiem ze nie wiedzialas
Kochana na pewno mocno w to wieze :* Niech siedzi w brzuszku po terminie nawet :*moremi lubi tę wiadomość
-
Na pewno ci wynagrodzi bobasek wszystko :-*
Trzeba myśleć pozytywnie i cieszyć się ze pięknie rośnie
Powiem wam ze powinno być tak ze jak ktos chce być w ciąży to wciska,kuzik i jest.. A nie.. Nie dość ze trza się często namęczyć żeby zajść to jeszcze drugi problem żeby donosić.. Zycie jest zbyt skomplikowane...
Jedni nie chca dzieci a maja bez problemu, a inny oddal by życie a nic z tego... -
Haen, nie lubię chodzić do lekarza jak wiem, że nie umie mi pomóc. To, że mnie głowa boli to może np od zmniejszania sterydów albo ciążowo, albo ciśnienie. To, że zawroty głowy to może ciążowe sprawy, w końcu pompujemy więcej krwi. To, że biegunka to też od zmniejszania sterydów.
W ogóle śmieszna sprawa- do naszej przychodni pewnie jest zapisanych 1500 osób jak nie więcej, a dziś jak byłam oddać mocz na posiew to nawet panie recepcjonistki mi gratulowały i mówiły, że Panie lekarki już wszystkim rozpowiedziały... chyba mogę się czuć wyróżnionaNiestety pewnie dlatego, że na karcie mam kod przewlekłej choroby...i że jak odbieam recepty to mówią- Boże taka młoda a takie leki...
Plusy są takie, że jak dzwonie żeby się zarejestrować, to zawsze mnie wcisną jak oczywiście nie ma miejscPewnie dzieciaki też będą miały fory w pierwszeństwie w awaryjnych sytuacjach
Dobranochaen, moremi, Ona_89' lubią tę wiadomość