Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A to kupilam jeszcze jak nie znalam plci i bedzie pare rzeczy w pieski hihi
Cebulka, tak bede musiala zrobic. A sluchaj jak mam 4lactiv tez jakis probiotyk to tez moze byc? Bo go wlasnie kupilam,ale nie bralam bo nie chcialam sie tak faszerowac. Odwodnic to mysle,ze nie bo nie latam co chwile i duzo pije,ale lepiej dmuchac na zimne
Izulka, masz racje ladne imiona :*Micia, skarb15, Ona_89', natali101 lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
skarb15 tak zgadza się zapalony wędkarz z niego że hoho
A w tym roku jeszcze nie był bo nie ma czasu jak żoneczką się opiekuje
Też myślałam że zakupy zrobię później ale teraz są fajne promocje na proszki płyny do płukania chusteczki to po troszeńku kupuję żeby wrazie czego mieć wcześnie..chociaż mam nadzieję że Kubunio będzie grzeczny i siedział w brzuszku do listopada
izulkaa masz rację wszystko kosztuje więc trzeba kaskę odkładać jeśli teraz się nie kupujeizulkaa, skarb15 lubią tę wiadomość
-
i ostatnie to czapeczki troszke wieksze od kolezanki bo miala nowki po likwidacji sklepu jej ciotkiWybaczcie ,ze tak na raty,ale ja i zabawy na lapku
Cebulka, ojjj kiedy byly te czasy,ze jak cos nabroili to przychodzili z kwiatami hihih jak musieli sie jeszcze staracNajwazniejsze,ze jest juz dobrze miedzy Wami :* Takie w paseczki w co drugim sklepie body mozna dostac to moglo sie nawet nam powielic
izulkaa, skarb15, natali101 lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
śliczne ubranka:) mi nie dane kupować różowe;)
koleżanka ma do sprzedania kilka sztuk ubranek dla dziewczynek rozm 0-3mc potem wstawię wam zdjęcia może któraś będzie chciała skorzystać zanim wystawi na OLX.izulkaa lubi tę wiadomość
-
Ja mniej więcej już przeglądnełam ciuszki dla młodego i w sumie większość mam na początek. Wypiorę ulożę to zobaczę ile czego mam ale myślę że niczego nie będę musiała kupować. Jedynie jakiś grubszy polarkowy kombinezon bo po Patryku mam zimowy a pazdz/listopad może być jeszcze ciepło.
-
Cebulka, to tez widze poszalalas z zakupami
Super okazja z tym pajacem, sama bym kupila
Dokladnie, na ciuchach dla ciezarnych to tak zdzieraja,ze szok.. U nas jest taki sklep wlasnie gdzie idzie dostac fajne rzeczy i pelen wybor,a ceny
Kosmos jakis normalnie.. Taka fajna spodniczke widzialam dluzsza jeansowa na szelkach jak przy ogrodniczkach z dzidziusiem na brzuchu,ale 139 zl masakra.. Takze spodnie kupilam ciazowe jedne kiedys w h&m za 79 zl, ktore i tak jeszcze mi leca,a nie maja guzikow,a tak to kupuje wieksze rzeczy w zwyklych sklepach.
Jestes juz z nami -
Ginger, ale przynajmniej masz wiekszosc rzeczy bo jakby byla dziewczynka to wiele na nowo bys musiala kupic,a tamte by lezaly
Widzisz to byl znak,ze czekaly na kolejnego potomka
A tak to wiadomo,ze jak bedziesz chciala sobie cos dokupic bo Ci sie spodoba to i tak dokupisz:) Jak sie dzisiaj Slonce czujesz??
Cebulka, tak zrobie i dziekuje za podpowiedz :*Jestes juz z nami -
Rozmarzona śliczny ten pajac...ja czekam teraz na wyprzedaż ciuszków w tesco. Tam są śliczne i dobre jakościowo rzeczy. Byłam w h&m ale jakoś nic nie wpadło mi w oko. Zresztą dwa bodziaki za 39 zl to dużo. Liczę, że uda mi się wszystko co potrzebuje kupić w tesco.
Rozmarzona lubi tę wiadomość
Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Wiesz tez lubie rzeczy z tesco dla Maluszkow
kupilam tam ten 5-pak bodow co u gory widnieje :)Bede musiala sie tez przejsc. Pajacyk prawda,ze slodki
?A jaki milusi polarkowy mmm
Tez sie w nim zakochalam i kupilam jakis czas temu w smyku za 35 zl
Tez staram sie na ceny patrzec i kupowac na wyprzach bo i nawet wtedy potrafia kosztowac nie male pieniadze,a troszke tego trzeba kupic.
Jestes juz z nami -
No dokładnie ciuszki wyjściowe napewno jakieś dokupię ale takie po domu to przynajmniej mam.
Na razie w miarę się czuję ale cały czas leżę zrobiłam tylko rosołek mąż robił drugie danie. Troszkę pobolewa ale to już norma. Jak nie chodzę i nie siedzę to jest do wytrzymania.
Wczoraj jak wracałam od przyjaciółki wieczorem to już zgięta w półchyba taki "urok" tej ciąży..
-
Ojj Biedna Ty Moja :* Pewnie nie forsuj sie tylko odpoczywaj ile sie da by nie bolalo. Wiesz tez czuje brzuch na dole,ale wydaje mi sie,ze ja mam maly brzuch,a Maluszek rosnie wiec ten brzuch poprostu mnie pobolewa. Walczylam z myslami czy brac nospe by uchronic sie przed bolami nerkowymi jak kazal gin. Wczesniej jednak mi odradzal nospe,a tu w tej sytuacji zebym brala 2 razy dziennie. Jednak w szpitalu jak mi dawali nospe codziennie to jak mnie mialo bolec to i tak po niej bolalo,wiec nie widze sensu doraznie jej brac. Jak zacznie bolec wtedy wezme jak kazali 2 naraz, przybiore pozycje na kotka jak to stwierdzili by odciazyc nerki.Potem odczekam 20 minut znowu dwie,a jak nic nie da to juz musze zastrzyk,wiec jak bedzie mialo bolec to i tak nieuniknione.Jestes juz z nami
-
Ginger pociesze Cię...mnie też prawie cały czas boli brzuch. Na szczęście rzadko się już napina ale bardzo się oszczedzam. Mnie jest o tyle łatwiej, że wszystkie bóle zrzucam na jelita i tak się nie denerwuje. Może ty też masz wrażliwe jelita lub inne narządy i stąd te bóle...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
No właśnie nie wiadomo skąd ale z jelitami nigdy nie mialam problemu. A teraz to wogóle mam wrażenie jakby mnie wszystkie wnętrzności bolały więc dziwne to. Ale staram się tym nie stresować. Ja dam radę a zdrowie i życie maluszka jest najważniejsze. Sadzi mi takie kopniaki że nie mam co do tego wątpliwośći że wszystko z nim dobrze:) Cebulka ja mimo że praktycznie leżę to brzuch i tak napięty:/