Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Skarb wiem wiem i to mnie wkurza aaaa
Ja z tych osób które nie lubią o nic prosić i najchętniej wszystko sama:/
W sumie mąż czeka aż go przeprosze trochę ja też zawaliłam ale ta moja cholerna duma:/ juz dawno mogliśmy być pogodzeni bo mąż daj buzi głaskal ale ja oczywiście urażona dupna pani:/ ehh ciężki ten mój charakter wiecie.. -
Ginger Ty to jestes biedna z tymi bolami! Mnie tez brzuch bolal i lekarz kazal mi brac caly czas aspargin i powiem Ci (odstukac w nie malowane) ale jest lepiej! Na poczatku ciazy lykalam 3*2 potem tylko jedna w ciagu dnia i wlasnie wtedy zaczal bolec mnie brzuch, po konsultacji z lekarzem wrocilidmy do 3*2Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Uciekam nalesniki z nutella wzywaja, prosilabym meza by usmazyl, ale udaje ze spi ah Ci faceci za kare usmaze tylko dla siebie
GINGER wypoczywaj dzis jak najwiecej i poczytaj sobie opinie o tym asparginie na necie moze troszke by Ci pomoglo,milego dnia mamuski
haen, Micia lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Kitaja właśnie kupiłam asparagin do jutra jeszcze mam zwykły magnez a potem próbuje z tym. Nie ukrywam ze mam ogromną nadzieję że mi pomoże;) mój właśnie poszedł po Patryka. U nas pogoda do bani wiec będzie pewnie popołudniu seans bajkowy + gry planszowe;)
Kitaja lubi tę wiadomość
-
Kitaja : kochana ach te zachcianki ciazowe
Ginger : pozwole sb wtracic ze Rozmarzona bd miala corciea z imieniem nie pamietam czy juz ma wybrane :*
W ciazy pewnie sie jeszcze bardziej uparta zrobilas co ? :*
Kochana musisz troszke odpuscic duma nie jest najwazniejsza , chodz jak trzeba i jest powod owszem .
Ja z natury tez jestem uparta jak osiol
Ale do mojego M mam slabosc i nie potrafie sie z nim klocic :*
Boli mnie brzuszek zauwazylam ze zawsze z rana najbardziej . Wezme tabletki i zobacze czy przejdzie ...
Moj sie odezwal neta nie mial jest caly i zdrowy uffKitaja lubi tę wiadomość
-
Skarb ja doskonale wiem ze duma nie jest dobra ale właśnie też jestem uparta jak osioł i sama mnie to cholernie wkurza ale ciężko to zmienić
no nic wróci to go przytule;)
Dobrze ze twój dolecial cały i zdrowy;) to teraz będziecie odliczać do jego powrotu. Oby szybko to zlecialo. -
U nas deszcz aż się z lozka nie chce wstac...
ciśnienie od razu spada.,
Mówicie ze nie polecacie chipsów? Ja jadłam wczoraj i nie tylko i w sumie nic mi nie jestchyba się juz przyzwyczaił mój brzuch.. W pierwszych miesiącach jak zjadłam nawet 3 chipsy to od razu wzdęcia,a teraz nic
Moja linia poniżej pępka jest jasna chociaz brunetka jestem za to mega mi powyrastały czarne włosy na brzuchu -
Jesli chodzi o zatooki to rozumiem bol bo ja mam polipy ba zatokach..wiec nie disc ze co chwile zatoki to i spływającą wydzielina..w ciąży radze sobie syropem z cebuli, czosnku i miodu
inhalację i zostaje czekać...
Juz się przyzwyczaiła wiec nawet do lekarza staram,się nie chodzić.. Przed ciaza owszem,alr teraz o tak nic sensownego nie przepisze wiec wole juz sama się leczyć...Micia lubi tę wiadomość
-
Ginge, Kitaja, Izulkaa no właśnie ja od lekarza rodzinnego nie dostałam żadnych leków, antybiotyku nie chciałam on też nie chętny by przepisać, dał mi czas chyba, że będzie gorzej, ale nie może być
. Ja miałam kiedyś konsultacje laryngologiczną i prześwietlenie mam jakiś kolec w nosie i on mi troszkę utrudnia wydostanie się wydzieliny z nosa, zwłaszcza z prawej dziurki. Stosuje domowe sposoby i też mi spływa wydzielina do gardła, ale dziś jest lepiej znalazłam w necie coś takiego, POLECAM
:
http://www.gorzow.com/?action=informacje&id=3094
lekarz poleca przy początkach przeziębienia wlewać krople wody utlenionej do ucha, a przy zatokach wodę utlenioną z solą fizjologiczną do nosa, tylko trzeba przy tym leżeć i mieć głowę spuszczoną w dół. Stosuję od dwóch dni i jest o niebo lepiej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 12:07
izulkaa, Kitaja, madzi4aam lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
nick nieaktualny
-
Buffy wrote:Molcia a nie zimno wam? Ja byłam z psami na spacerze w jeansach i bluzie, a jednak przewiało mnie
kupiłam wczoraj sukienkę - mój brzusio w niej wygląda imponującoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 12:16
skarb15, Micia, Nymeria, Ginger84, izulkaa, Rozmarzona, Kitaja, olcia88, Cebulka, agulla03, haen, Zorro, Ona_89', moodliszka, Shibuya, natali101 lubią tę wiadomość
-
Ale widoczki:)
Mi np. chipsy nie szkodza, ale soki pomaranczowe czy jablkowe powoduja zgage...ogorka kiszonego jadlam ostatni raz przed ciaza, bo nie sluza mi takie kwasne rzeczy, nie wiem o co chodzi...np. nie nam problemu z napojami gazoowanymi.
Ale wlasciwie jedyna rzecza, ktora wywoluje wielki usmiech na twarzy to ziemniaki;) nie wiem co w nich jest, ale jak widze ugotowane ziemniaczki, to reszta obiadu przestaje istniec I tyle ziemniakow co zjadlam do tej pory, to chyba przez kilka lat nue jadlam:D
Natalii czy to ostatni dzien pracy? Juz sama koncowka chyba? -
Ginger84: A w ciazy jeszcze bardziej odczowasz wszystko wiec maz na pewno zrozumie ze z Cb wiekszy uparciuszek
Mam nadzieje, bo juz tesknie :* Bedzie od wizyty do wizyty jak przedtem ech
Ale mam mdlosci