Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
zorro : u mnie wlasnie tam gdzie byl to tak na gorze dziwnie jak by troche opadlo i tak mysle ze taki sie pempus sam zrobil czy to przez kolczyk ze mialam kiedys
-
Hmmmm, szczerze mówiąc nie widzę tam niczego "opadniętego"
Moze mi tez cos wisi tylko o tym nie wiem
Mam dużo płytszy pępek od Ciebie, ale wiadomo,że każdy ma inny
Ladnie Nikolka rośnie
Madziaam, ja mam tę linię,ale jest jaśniutka. Pytałam lekarza kiedy będzie ciemniejsza to najprawdopodobniej u mnie już w ogóle się nie przyciemni (jestem blondynką). U dziewczyn z ciemną karnacją i ciemnymi włosami jest podobno najciemniejszaskarb15 lubi tę wiadomość
Synuś
-
Skarb co za bzdury ze nie można być w ciąży niedługo po porodzie? Gdyby tak było to matka natura nie dalaby nam okresu tak jak w czasie ciąży. Znam dwóch braci jeden ze stycznia drugi z końca tego samego roku, z jajka się nie wykluli. Jak można talie coś powiedzieć dziewczynie która dopiero co straciła dziecko i spodziewa się Następnego?
Paliska ale strachu się najadlas nie zazdroszczę. Ale teraz masz najwieksza pewność z nas wszystkich
Jejku alee koziołki ktoś we mnie wywraca cudne to ale takie dziwne.
Spotkanie rodzinne bardzo udaneobie spodziewamy się drugiej córki wiec nasi mężowie zastanawiali się jak to będzie jak nas będzie 6 kobiet i ich 2 facetów
mój o młodszej córeczce mówił ciągle po imieniu- chyba go nie docenilam i jednak zdaje sobie sprawę ze tam w środku jest jego drugie dziecię
-
madzi4aam : dziekuje bardzo
ja mam jasniusienka na zdj nie widac
zorro : dziekuje sliczniewlasnie.tak sobie wyglada bo tak jakos sie smiesznie ulozyl ten pepus
Aniu : tacy wlasnie kochani byli lekarze ze ja zamiast sie cieszyc bo nie wiedzialam czy bede miec dzieciatko w koncu czy nie -
to plakalam az do zrobienia drugiej bety . Ba malo tego nawet jak zrobili druga gadali rozne straszne rzeczy ...
-
jak naciagne ta niby 'opadnieta' skore do gory to wychodzi ladny pepus .
Ale mam dzis na noc bol do glowy naprawde pepka sie czepilam -
No tak w nocy spac nie mogly to pisalyscie kochane tutaj, a teraz cisza;-) ja wczoraj najadlam sie chipsow i mialam sciskanie porcelany chyba malemu nie posmakowaly! Objecuje ze juz w ciazy nie tkne ich .SKARB ale masz juz piekny brzusio ahhhhh ja tez taki chce.A co do lekarzy to ja bym poszla z mala jak sie urodzi by pokazac i powiedziec im, ze sa debilami bez serca i wspolczucia!!!!PAULUSKA witaj , to straszne przez co przeszlas, ale teraz wiesz ze z dzidzia wszystko dobrze, a listopad tuz tuz zaraz bedzie sie tu u nas dzialo
skarb15, Micia lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Aniu czekałam aż mój M zadzwoni jak wroci z lotniska dalam rade do 1 w nocy pozniej padlam i zasnelam a on i tak nie zadzwonil na darmo sie naczekalam moglam pojsc spac. PEwnie neta u niego nie bylo i dlatego tak ..
No własnie mi chodzi o te skore nad pepkiem nie wiedzialam jak to wyjasnic i chcialam sie upewnic czy to ja mam tak bo kolczyk kiedys mialam czy po prostu taki sie zrobił smieszny sam z siebie
haen to fajnie ze miło spedziłaś czas
Kitaja : Ja z chipsami serowymi na bazie kukurydzianej mialam smaka a pozniej mialam to samo co Ty i nie ruszam tego badziewia
Dziękuję ślicznie :*
Chętnie bym tak zrobiła ale nie chce w JW rodzić akurat
No i 140 dni za namiRówniusie skończone 20 tygodni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 09:13
-
Ja od 7 nie spie:) uznalam ze musze zjesc chociaz mala kromeczke z nutella, nutelli w domu brak, wiec wyszlam z domu na chwile, co wprawilo w prawie zawal mojego meza (przed wyjsciem mu powiedzialam, ze wychodze, ale byl w polsnie), ktory sie zestresowal, ze gdzies zniknelam hihi;)
-
Witam was ale się rozpisałyscie potem postaram nadrobić
Rozmarzona śliczna ty moja jaka ty młodziutka;)
Wczoraj nie zaglądalam. Poklocilam się z moim w sumie o pierdole. Ale mieliśmy jechać na ur do mojej przyjaciółki wiec powiedziałam ze pojadę sama. Spakowalam Patryka bo szedł na noc do znajomych i go zawiozlam. I co musiałam się wrócić do domu bo jak jechałam to tak mi się brzuch spinal ze bym nie dojechała na te ur a po dłuższym siedzeniu juz napewno nie wróciła:(
W końcu pokloceni pojechaliśmy:/ ale ja ani nastroju brzuch bolał wiec nie do końca dobrze się bawiłam.
Wkurza mnie ze jestem od kogoś zależna:( tak to wsiadam jadę i w dupie mam wszystko a tak nic sama zrobić nie mogę ehh:( no to się wyżalilam.
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Haen : Jeszcze byś męza o zawał serca doprowadziła
Ginger kochana tak bedzie do listopada oszczedzaj się nie denerwuj a z mezusiem na pewno dojdziesz do porozumienia :*
A i tak wgl trzepnij go w glowe bo tobie nie wolno sie denerwowac ! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 09:23
-
Ja zjadlam pol paczki laysow paprykowych fuj fuj chociaz wczoraj rzucilam sie na nie jak glupia jakbym nigdy nie jadla, a skonczylo sie to fatalnie takze dziewczyny nie polecam chipsow w ciazy! MICIA Ty jestes biedna z tymi zatokami, szybko wracaj nam kochana do pelni zdrowia :* HEAN hm..., nutella narobilas mi ochoty, a najchetniej zjadlabym ja z nalesnikami ide smazyc
Micia lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan