Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Rozmarzona: mozna urodzic 2 tygodnie przed lub 2 tyg po terminie czyli ciaze mozna do 42 tyg nosic :*
Sliczne jest to zdjecie. :*Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
, mi dziś troszkę bardziej dokuczają zatoki jeszcze na dobre się z nimi nie rozprawiłam
.
Skarb wiesz, że też się zastanawiałam nad tym zdjęciem Rozmarzonej i kiedyś chciałam spytać o to samo. Rozmarzona dosyć, że fajne zdjęcie to i ładniutka twarz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 20:43
Rozmarzona, Kitaja lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Micia, Ty tez Biedna nadal sie borykasz z jakimis dolegliwosciami
A probowalas robic sobie inhalacje takie nad miska wody z sola i nakryc sie recznikiem? Albo nad mietowa herbata tez mi fajnie odtykalo nos to moze i zatoka troszke ulza :)Ojej dziekuje bardzo az mi sie milo zrobilo i sie zawstydzilam hihi:)
Micia lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Rozmarzona co ja za cuda wianki już robiłam włącznie z inhalacjami, tylko mam taki problem, że po inhalacjach mam krwotoki z nosa, lekarz zalecił aż 6 tabletek rutinoscorbinu na dzień, żeby zapobiec krwotokom
. Antybiotyku nie chcę brać więc walczę, ale nie jest już tak najgorzej, zakraplam sobie nos solą fizjologiczną z wodą utlenioną i zaczyna działać, jest o niebo lepiej, tylko jak katar spływa gardłem to znowu kaszel męczy jak nie urok to wiadomo co
. Na to też mam sposób syrop z cebuli i syrop prawoślazowy. Dam radę
.
Rozmarzona co do zdjęcia to cała prawda.
Rozmarzona lubi tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
<szok>
serio nie wiem co powiedziec jeszcze raz dziekuje..
Agnike, to wlasnie przez ta zabawe kolezanki bo mam 25,wiec troche wiecej niz by sie wydawalo hihi
Micia, Ty sie uzerasz z zatokami,a ja wiecznie z dziaslamiOdpukac narazie mam spokoj
Walcz dzielnie Kochana
!
Micia lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Wsciekne sie jak mnie swedza wiecznie nogi po prysznicu grrr
Juz dwoma balsamami nasmarowalam i dalej swedzi, skora bardziej wrazliwa teraz i przesuszona po prysznicu.
Edit: jutro rowne 20 tygodni :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 21:27
Jestes juz z nami -
Mamy schody w domu,troche ich jest. Na brzucho nie upadłam.. przeturlalam się.. moj tz rok temu też rąbnąl w tym samym murjscu as dziurę w ścianie zrobił
Dziewuszki przyszła mi dziś niania elektroniczna. Prezentuje się supernarazie mogę szczerze polecić
http://allegro.pl/elektroniczna-niania-bt-baby-monitor-pacifier-i5452500749.html
Tylko tansza, powystawowa:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 21:29
-
Rozmarzona: sliczna kobitka z Ciebie :*
Dokladnie w przyblizonym terminie porodu najlepiej
Micia : mnie dawno pytanie to tez korcilo hehe
Pauliska . Dziekuje :* jakos leci , czasami mnie brzuszek pobolewa ale leze jak najwiecej bo i tak praktycznie nic mi nie wolno . A u cb jak z samopoczuciem kochana ? :*
Kolezanka wlasnie pisze placze bo by chciala juz urodzic :* A straszyli ja ze przez kolke ciazowa moze urodzic w 34 tygMicia, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
boze zatoki ja.mialam nie dlugo przed ta ciaza co ja sie nameczylam wspolczuje
madzi4aam : kochana mam nadzieje ze u Ciebie wszystko wporzadku ;*
-
natali : trzymam kciuki za Twoja siostre na pewno bedzie wszystko dobrze :* Dawaj nam znac co z nia :*
-
natali : oj przepraszam. ja i moj brak skupienia
i tak trzymam bardzo mocno kciuki . :*
Mamusie te co kiedys mialy kolczyk w pepku jak pepki u Was teraz wygladaja ?
No w pierwszej ciazy mialam normalny . W drugiej wypycha mi sie do przodu ale tam gdzie byl kolczyk na gorze nie wiem jak to wytlumaczyc troszke to opadlo dziwnie na dol ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 22:29