Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale wspomnienia, jesteśmy juz stare wyjadaczki
To test się robi rano? Ja zrobiłam pod wieczór
Madziu spokojnie, dzidzia ma dobra amortyzację
Wyjadlam Laurce pudrowe cukierki. Nie żebym jakoś szczególnie chciała ale Nadia kica po nich jak zajączekmuszę odkupić corci bo 1/3 opakowania jest w moim brzuchu
-
Skarb, to widze poczatki takie same mialysmy tzn perypetie z lekarzami,ze sobie cos uroilysmy choc dwie kreski i bety wysokie
Ah taka nasza sluzba zdrowia..
Cebulka, glowka do gory na pewno zrozumie,ze zle zrobil i przybiegnie do was szybciej niz Ci sie wydaje z przeprosinami :*
Madzia, koniecznie na siebie uwazaj i duzo teraz lez obserwujac swoje cialo i "macajac" DzidziusiaJestes juz z nami -
Fajnie ale nie chcialabym jeszcze ra przez to wszystko przechodzić... Z miesiąca na miesiac rozczarowanie i płacz...
To byla nasza ostatnia próba bo nie można bylo dluzej tych zastrzyków brać co ja..jezdzenie na monitoring cyklu, leki, to zażenowanie kiedy lekarz mówi ci kiedy masz się kochać a kiedy nie...
Oby kolejna ciaza przyszla lżej..Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Mala, z rana hcg jest najwyzsze dlatego zazwyczaj robi sie z rana pierwszym moczem
jednak jestem zdania,ze jak maja byc dwie kreski to o innych porach tez wyjda
Madzia, a test mega fajne wspomnienie w aucie hihiWiadome,ze jak nie wytrzymalas to zrobilas w warunkach jakich sie dalo,ciekawosc gora. Ja kiedys lata temu jak myslalam,ze jestem w ciazy to w pracy wyszlam do kibelka i tez dzialalam bo nie wytrzymalam do kolejnego dnia by w domu zrobic
Izulka, przy drugich na pewno latwiej nam pojdzie, organizm juz bedzie wycwiczony do przyjecia drugiego czlowieczka:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 16:00
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
te nasze maluchy będą tak kochane ze szok
powiem wam ze nieraz nie będąc w ciąży zastanawiałam się jak to będzie z drugim dzieckiem ze nie będę umiała go kochać tak jak moja Laurkę. A ja już bardzo kocham to moje maleństwo juz się o to nie martwię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 16:00
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Ja glownie pisze z telefonu, ale 2 rzeczy mnie wlurzaja, jak przesuwam do dolu to przechodzi mi czesto na strone Waszych suwaczkow, co mnie wkurza. No i czasami klikne lubie to zamiast przejsc do kolejnej strony.
Ja tez nie zazdroszvze marcowkom...a u nas tutaj tez nie pisze jakos batdzo duzo, ale ciagle mamy jakies przygody zdrowotne...
A co do samego poczatku ciazy - my mielismy b.duzo szczescia: pierwszy cykl, 1 stosunek (nastapily nierzewidziane okolicznosci) i udalo sie;) -
To ja tez sie pochwale, ze zostawilam zdjecie w tel i jeszcze mamie sie chwalilam pamietam jak na krew pojechalam zdjeciem
Pozniej siedzialysmy w kolejce bo ona akurat do lekarza szla i mowi "Pokaz jeszcze raz to zdjece"
hehe mile to wspominam i jeszcze jak sie poplakalam ze szczescie po becie i sciskalam sie z mama :)Ja test tez mialam zostawic na pamiatke,ale mowie a dobra zdjecie mam
Jestes juz z nami -
Dziewczyny mam pytanie. Jak teraz wychodzi po usg,ze jest to dziewczynka i na polowkowym jeszcze bede miala szanse sie upewnic w 21 tyg to potem jeszcze moze sie odmienic cos? Pytam bo pozniej juz nie bede miala predko usg,a kupuje juz dziewczece rzeczy (dobrze,ze mi sie plec do teraz nie odmieniala,ze nie wiedzialam bo jakbym juz cos kupila i na nowo bym musiala kupowac:D?) i zeby jaj nie bylo przy koncu na usg jak wszystko kupie ,a sie cos zmieniJestes juz z nami
-
Rozmarzona oby :-*
Moja dzidzia bedzie taka rozpieszczona i wychuchana przez nas ze szok.. Tyle czekać na nią to na pewno będzie oczkiem.
Mój mówi do brzucha ze tatuś ją kocha i tyle miłości na nią tu czeka:) milo się tego slucha;) do mnie mówi ze to bedzie jego oczko w glowie;)
Przed ciaza zawsze mówiliśmy ze siebie zawsze bardziej będziemy kochać bo z naszej miłości przeciez pojawi się ktos z nas obojga.. Ze to siebie wybraliśmy o świadomie pokochaliśmy a dziecko będziemy kochać od poczatku ale inaczej..
Teraz wiem ze zmienia się myślenie.. -
Izulka, no wlasnie cos w tym jest,ze jednak dziecko zyskuje jakby to powiedziec wiecej milosci bo sie tak na nie czeka i jest takie urocze
Moj tak samo sie smieje,ze mnie kocha,ale Dzidziusia bedzie bardziej kochal hehe wybaczam Mu to
izulkaa lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Ale jaja ja tu sobie gadu gadu,a zapomnialam ze rozgrzewam olej na patelni
Jak sie zerwalam z wyra do kuchni to jak perszing
Chate by jeszcze czlowiek spalil tfu tfu
Ps. Prawda,ze w ciazy gorzej z pamiecia, mi bynajmniej kuleje ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 16:11
Jestes juz z nami -
Rozmarzona mi 2 razy lekarz mowil ze dziewczynka, w lipcu jadę na polowkowe i jak potwierdzi sie jeszcze raz dziewczynka to kupuje ciuszki
mam nadzieje ze się nie odmieni.nastawilam się juz na corcie z reszta narządy będą juz ukształtowane wiec mysle ze Male ryzyko pomylki
juz bym kupiła ma pewno coś ale wole poczekać do polowkowego i być pewna
a wtedy pierwsze co to do sklepu pojadę z moim i cos kupimy
Wiadomo ze jak,okaże się chłopak to tez kochac będę ale ciężko bylo by się przestawićRozmarzona lubi tę wiadomość
-
Na pewno to inna milosc ale mysle ze skradnie nam swiat taka mala istotka bezbronna
Mój juz wyobraża sobie jak wraca z pracy a bobas go wita w drzwiach i na ręce chce iść...
Oby szybko zleciało i rozwiązanie bylo szczęśliweRozmarzona lubi tę wiadomość
-
Witam was mamuski
u nas dzis przecudny sloneczny dzien,wlasnie odpoczywamy w ogrodku opalam nozki
z rana mialam gosci takze troche naobslugiwalam sie, a teraz zasluzony relax
co do poczatkow uff, ciesze sie ze juz za mna , ja pojechalam do Polski porobic badania hormonalne,a na wizycie u gin okazalo sie,ze jestem w ciazy lekarz kazal mi uwazac w szczegolnosci na wirusy po dwoch dniach dopadlo mnie przeziebienie plus goraczka pamietam jak plakalam mezowi,ze i tym razem nic z tego nie bedzie! A jednak moje malenstwo okazalo sie silne i juz polowa ciazy<3 co do imienia u nas bedzie Jasio jest to imie powszechne zarowno w Polsce jak i Norwegii,tesciu jest przeszczesliwy, bo wnusio bedzie jego imiennikiem.
Rozmarzona lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Ja i moja dymiąca czacha meldujemy się w 20 tc. Nadal bez ruchów, tylko te dziwne kłucia. Ze mną już chyba lepiej, zawrotów trochę mniej, tylko ten ból głowy i apatia- boję się, że już mi taki leń zostanie. No i brak apetytu. Odkryłam, że fajnie leży się w łóżku i śpi w dzień
Mąż tylko załamany czy tak już będzie i nic nie będę robić.
Widzę, że mężulkowie załapali moją grypę żołądkową z zeszłego tygodnia. U mnie rodzinka zniosła wirusa w miarę, tylko ja leżałam z michą i od tego czasu tak się właśnie nie mogę pozbierać do dziś.
Zaraz po raz kolejny muszę łyknąć apap bo idę na wieczór panieński, bo za tydzień weselicho ( jedno z trzech w te wakacje) Miał byc piknik na plaży a potem do klubu, ale jako, że brzydka pogoda to będzie w domu świadkowej, która jak się okazało mieszka ulicę obok mnie ( o jak mi przykro z powodu tej złej pogody)
A w talii mam 83 cm. Teraz będę mierzyć co tydzień w soboty -
Mamuski ktore sa w szpitalu duzo zdrowia dla was i szybkiego powrotu do domu :-*
Shibuya lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan