Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Shibuya i maia1991 wracajcie nam Kochane do zdrowka :* najwazniejsze ze z maluszkami wszystko dobrze :*
MW : sliczny brzunio ;*
Nymeria: gratuluje kopniaczkow :*
madzi4aam: jakie ty masz sliczne zdj na profilowym :* dopiero teraz zobaczylam sliczny maluszek ;*
Zorro kochana dzwoni teraz do mnie widze ze mu ciezko tak samo jak i mi teskni juz za mna i za dzidziusiemmowil ze wroci najszybciej jak tylko bedzie mogl:( jak sie zegnalismy to poplakalismy sie oboje
ale mam smuteczek teraz
Moja Nikolcia najbardziej lubi lewa strone brzuszka , jest bardzo aktywna ale jak mowi sie cos do niej to pewnie nasluchuje bo tatusiowi siedziala cichutko :*
A brzuszek powieksza sie slicznie ze moj M napatrzec sie nie mogl :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 12:11
Shibuya lubi tę wiadomość
-
hehe moja Nikolcia tez sobie chyba dyskoteke w brzuszku urzadzila
Co do snow masakra snily mi sie dzis takie rzeczy ze topilam swoja stara kolerzankepotem ze.moj brat przycisna reke drzwiami i mu odpadla i nie chcial zrobic operacji i mial umrzec
wybudzic sie nie moglam a jak sie obudzilam cala spocona
Potem mi sie snilo ze ktos za mojego M sie przebral i ukradl mi rzeczy a ja sie pobilam z jego zona w tym stanie -
Zorro ta kupka to na szczęście
Haen miałam iść to prawda ale w czwartek gdy zernelam w lusterko to po rance ani śladu wiec nie miałabym mu czego pokazać i oddalam ten termin szwagierce a ja idę w poniedziałek.
do wielu facetów niestety dociera ze są ojcami gdy faktycznie zobaczą dziecko. Pewnie inaczej gdy para długo się stara mężczyzna jest wtedy bardzo zaangażowany w ciążę. W każdym razie u nas po porodzie jakby piorun w m strzelił, polaly się łzy i urósł 10cm gdy szedł z mala na rękach lucze ze teraz będzie podobnie
skarb15, Zorro lubią tę wiadomość
-
Jejku ale mi smutno
Na pocieszenie zrobie sobie na obiad kalafiorek moze jestescie chetne mamusie ?:* -
A my jesli potwierdzi sie dziewczynka to albo Amelia albo Natalia choc Natalia teraz mniej dają zauwazylam
Jesli chłopiec to Wiktor albo Antek chociaz braliśmy pod uwagę Franka
Zmienia się strasznie moda na imiona...
Ja byłam jedyna w klasie Iza, teraz tez nie znam żadnej malej dziewczynki za to Julek, Zuzi, Oli, ani maseskarb15 lubi tę wiadomość
-
Dzieki kochane za podpowiedzi;-)
Doszlismy do kompromisu i nasza córcia bedzie miała na imię Patrycja;-) ehh zakochałam się
A co do faworyzowanie którejs strony moja PATRYSIA;-) woli lewą i tam siedzi cały czas i daje kopniaki;-)
Dziewczyny bedące w szpitalu trzymajcie się dzielnie!!!Shibuya, skarb15 lubią tę wiadomość
4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
Witamy sie i dzisiaj my
Dzien leci nie zapeszac spokojnie i mam nadzieje,ze tak pozostanie do konca.Pije sobie kawe, chcialam cos slodkiego pelno rzeczy naszykowalam,ale cos juz odeszla mi na nie ochota
Ginger, wlasnie pisalam nie wiem czy widzialas,ze tez mi sie zdarzylo takie czarne plamienie przed oczami,ze przez chwile az slepa bylam. Slabo mi sie do tego z nikad zrobilo i piszczalo w uszach,a jak sie polozylam to przeszlo.Kiedys w objawach gdzies pisali,ze moze wystepowac taka przypadlosc czasem noi mnie dopadlo :)Nie martw sie Kochana na zapas :*
Marta, u mnie tez zostanie raczej Oliwka choc zastanawialam sie tez nad Amelka,ale moj stwierdzil,ze to takie wredne imie i chyba zostanie OliwkaWidze teraz moda na takie imiona,ze zdarzaja sie takie roczniki w ktorych jest plaga na dane imie jak bylo w przypadku bratanicy Mai
Tyle Majek latalo,ze szok tez mi sie to imie podoba,ale juz zajete.
Shibuya, tez masz traume przed pobieraniem krwi? ja mam straszna i babka fajna jak mi wenflon zakladala to pytala sie jak Maz ma na imie w razie czego by go wolac
Powiem Ci,ze zalezy od podejscia jakie babka ma jak pobiera. Raz jak na zwyklym pobieraniu bylam to babka wsciekla drugiej cos opowiadala to tak mi wbila i szarpnela,ze sinca mialam na pol reki przez 2 tyg.. A nieraz sa do tego wrecz stworzone,ze nie czuje nawet jak wbijaja igle
A wenflonu to juz nie nawidze szczegolnie miec..spac nie moge,zgiac reki bo sam fakt w glowie,ze mam igle w zyle to grrrrr niewygodne przez to pozycje do snu.
Haen Myszko, nie przejmuj sie bo moj brzuch tez nadal maly! Jak czekalam u lekarza w kolejce to babka z podziwu nie mogla wyjsc i szoku,ze ja w 5 miesiacu jestem
I sama to widze,ze jego rozrastanie stoi w miejscu i trzeba sie przyjrzec dobrze by cos dostrzec
Widzisz nawet w autobusie stalam jak ta cipka bo nie bylo widac i kazdy jak siedzial tak nie ustepowal miejsca. Wiesz co? Wydaje mi sie,ze jak nam przez to na koniec wywali brzuszki to jeszcze bedziemy narzekaly
Skarbie, nie lam szybko zleci i niebawem znowu Mezusia ujrzysz :*
Co do ruchow to ja ciagle jakos na srodku czuje w dolehaen, skarb15 lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Shibuya, strasznie mi przykro ,ze czegos sie cholera jasna doszukali ;/ Nie lam sie Kochana, pomysl ze masz dobra opieke i najwazniejsze,ze doszli do tego skad to wszystko i podejma odpowiednie kroki. Ja wiem,ze to niewiele takie pocieszenie,ale nie mozesz sie zalamac walcz dla Dzidziusia :*!
Oo to do Twojego fajnie to dotarloMoj sie smieje,ze juz sie nie moze doczekac itp,ale wydaje mi sie,ze jak poczuje ruchy tak jak ja to jeszcze bardziej sie zakocha w Malej
Teraz mam maly brzuch i jak go molestuje "dotknij kopie!", a On nie czuje.. to sie zastanawiam jakim cudem skoro tak mocno kopie
Pewnie zaleznosc brzuszka bo jak leze to jakbym nie byla wgl w ciazy az nieraz smiac mi sie chce, gdzie malutka sie miesci
Shibuya lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Shibuya-To dość powszechna choroba/wada kardiologiczna,ważne że wiedzą już co jest grane i pewnie będziesz pod dokładniejszą kontrolą
My po spacerze, rano upiekłam ciacho czekoladowe na obiad się smaży rybka
Rozmarzona, Shibuya, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny w pierwszej ciąży brzuch dopiero w 7 miesiącu się pojawił. Teraz dla odmiany już w 3 . Obecnie mam wielki i wiem, że będzie gigantyczny. Z Nati nie mogłam go objąć.
A ja ostatni weekend w pracy. Oby do pt 26.06 i upragnione wolne. W nagrodę w sobotę 27.06 jadę z córką i koleżanka do Magicznych Ogrodów i oczywiście Kazimierz Dolny odwiedzimy. Później dwa tygodnie lenistwa z córką, a następnie 2 tygodnie bez córy. Nasze ostatnie wolne kiedy dzieci nie ma w domu. Na kolejne przyjdzie poczekać 7 latRozmarzona lubi tę wiadomość
-
Natali, dobrze ze mowisz o brzuszku bo bym nawet na to nie wpadla,ze tyle czasu moze mi srednio sie zwiekszac
Mysle jednak,ze nie ma co narzekac bo bynajmniej mam jeszcze jak w miare sie wydepilowac itp,a jak mowie Mezowi o goleniu,ze kiedys bedzie musial mi pomoc to widze przerazenie w jego oczach
Jestes juz z nami -
ten nasz wątek listopadowy jest jakiś taki problematyczny..
U mnie dziś mielone ziemniaki i miały być buraczki ale surówka z kapuchy tak na mnie patrzyla w sklepie ze nie mogłam jej odmówić
W domu w końcu mam taki porządek za jakim tęskniłam od początku ciąży. No i piorę kolejny sort malutkich ubranekbluz też raczej nie muszę kupować bo mam sporo ciepłych i nieużywanych jako ze nasze dzieciaki rodziły się w cieplejsze miesiące.
Tak się teraz przyzwyczaiłam do drugiej córki ze naprawdę będę miała problem jeśli zamieni się w syna.
Zrobiłabym juz ten remont sypialni no! Ale po tapetowaniu chciałabym od razu wstawić łóżeczko i nowe łóżko dla nas których teraz nie mam i funduszy też raczej brakWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 13:59
-
Dokladnie troche sie pokomplikowalo tutaj ;/
Co do wyprzedazy, to ostatnio pare dni temu kupilam w pepco kilka sztuk bodziakow i na dlugi i na krotki rekaw za 4.99Wynalazlam stojak gdzie mieli wyprzedaze od 2.99 dla Maluszkow,a wczesniej jakos go nie widzialam,wiec nie wiem czy to zawsze maja czy tylko przy akcjach bo takie na sklepie na dany moment byly.
Jestes juz z nami -
Mala, takie szykowanie generalne jest mega
Nie dziwie Ci sie,ze juz bys tak bardzo chciala. Moj Maz mnie zadzwiwil bo jakos nigdy nie pedzil sie do remontow bo i tak wynajmujemy ladne mieszkanie,a komus nie bedziemy ladowac pieniedzy w remonty. Tak teraz stwierdzil,ze pokoj trzeba odmalowac, wyro sypialniane odwrocic w poziomie zeby bylo miejsce na lozeczko i dojscie do Dzidziusia
Ciagle mowie jako Dzidzius "On" i jak mojego pouczalam,ze to dziewczynka i niech juz przestanie mowic,ze pisiorek jeszcze wyrosnie tak slowo Dzidzius lubie i on mnie teraz upomina
Jestes juz z nami