Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Rozmarzona, gdzieś kiedyś było, że maluchy nie przepadają za usg
Shibuya złej baletnicy to wiesz.. nie potrafiły pobrać, a nie, że twoje żyły są nie takco do porodu to jeszcze adrenalinka będzie no i nie będziesz miała wyboru
kurcze, jak przyjdzie październik, to będziemy się tu nawzajem nakręcać
Moja malutka uwielbia milkęale tam prawie sam cukier, to się nie dziwię. Podobno dzieci lubią połykać wody płodowe, gdy się zje coś słodkiego
Shibuya, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Shubuya jak cie to pocieszy to jak ja byłam w szpitalu to zamiast wstawić welfron to pobierali krew kilkanaście razy na dobę...bo musieli o kazdej porze dnia badać hormony...
Wyszłam z takimi siniakami ze szok.. Pod koniec to miałam wszystkie zyly popękane praktycznie i posiniaczone nna kolorowo ze nie widzieli i nie czuli juz zyl...w kazda stronę wiercili igla żeby zlapac zyle..
Masakra...
Wiec ciesz się ze ty masz tylko kilka razy pobierane i niedługo wyjdziesz -
Jak moja Laura miała 1,5 miesiąca i w szpitalu nie umieli się jej wbić (a i podobno tak się wierciła, że 3 piguły nie dawały rady, a ona była na maksa odwodniona i ledwo żywa), to jej kroplówki podłączali do czółka, głowy i klatki piersiowej. Do dziś w tych miejscach ma widoczne żyły..
-
Izulka, ale z wenflonu się nie pobiera krwi
On służy tylko to podawania leków albo kroplówek.
Shibuya, skoro miały problem zeby pobrać Ci krew to moze faktycznie się odwodniłaś? Jak żyły nie są dostatecznie wypełnione, to spada ciśnienie krwi i wtedy jest wysokie prawdopodobieństwo wystąpienia omdleń.
W wynikach badań krwi będzie odpowiedź
Shibuya lubi tę wiadomość
Synuś
-
Witajcie,
Pochwalić się chciałam, że od przedwczoraj czuje ruchy maluszkaa jeszcze dzień przed nimi miałam leki, że jest cis nie tak i na następny dzień taka niespodzianka. Od tamtej pory mocno wysłuchuje się w brzucha żeby jak najwięcej poczuć
A że złych wiadomości to odpadł mi dziś kawałek zęba i strasznie mnie to męczy,boję się bolesnego albo długiego leczenia. Wizytę u gina i dentysty mam w najbliższy czwartek.
Dobrej nocki mamuśkiKitaja, perelka89, Mala_Czarna_89, moodliszka, Ona_89', Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Shibuya, nie znam się za bardzo, ale gdyby coś było nie tak, to myślę, że lekarz by Ci powiedział
ja jak ostatnio byłam u lekarza to tez mierzył tak wszystko i tez różne wymiary wskazywały na różne tygodnie i dni ciąży i mówił, że wszystkie różnice takie są normalne i w normie, no i ze przede wszystkim na tym etapie każda dzidzia ma swoje własne tempo wzrostu
wiec myślę, że z Twoim Maluchem jak najbardziej jest wszystko w porządku :p ;* ale rozumiem Twoje schizy, bo ja sama starając się wszystko analizować prawie do głowy dostałam i dopiero mąż musiał mi do głowy wbić, że gdyby coś było nie tak, to lekarz na pewno by powiedział, a nie ukrywał coś przed nami żeby nas nie denerwować
-
Shibuya po pierwsze szybkiego powrotu do pełni sił
A po drugie mój maluszek na ostatnim usg, które miałam robione 18+3 miał dokładnie tak samo jak Twój. Główka i brzuszek na ok 19, a kość udowa na 17+1, 17+2. Lekarz mi powiedział, że takie różnice w wymiarach są zupełnie normalne, mogą sięgać do dwóch tygodni. Także myślę, że wszystko ok i nie masz się co stresować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 23:50
-
Pół dnia mnie tylko nie ma a tu znowu szpitale:(
Shibuya wracaj szybko do siebie. Dobrze ze z maluszkiem wszystko ok.
A wymiary tez napewno ma dobre bo gdyby było coś nie tak to lekarz by wam powiedział.
Trzymam kciuki za dobre wyniki i szybki powrót do domku
Ja się mecze bo zasnąć nie mogęwystępy w przedszkolu bardzo udane oczywiście się poryczalam przy dziękowaniu pani. Nawet ja otrzymałam dyplom podziękowanie;)
Szkoda mi się rozstawać z tym przedszkolem ale trzeba iść dalej. Pisze jakbym to ja sama chodziła do tego przedszkola;) ale pocieszam się ze za 3 lata tam wrócimy;)
-
Dzień dobry mamusie
Ja znowu realne sny..dzis snil mi się poród
zapamiętałam corcie 3800 urodzona 0:16 i poród trwał 7 godz..ciekawe czy się sprawdzi
Milego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 09:00
Mala_Czarna_89, Ona_89', haen, Micia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wpadam tylko na chwilkę pochwalić się iż ku zaskoczeniu całej rodziny i znajomych i oczywiście nas samych w moim brzuszku mieszka Dziewczynka;-)
Teraz w domu wojna o imię
Ja bym chciała Helenka lub Hania
Mąż Julia albo Oliwia ;-/Mala_Czarna_89, izulkaa, moodliszka, perelka89, haen, Kitaja, Cebulka, Micia, olcia88 lubią tę wiadomość
4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
witam a ja wczoraj o 20.45 wyladowalam z ostrym ciagnacym w dol bolem brzucha na ip i okazalo sie ze to nie jest bol zwiazany z ciaza a z zoladkiem i brakiem apetytu dostlam skurczy zoladka i dlatego nie czulam ruchow zrobili mi usg i male zyje dobrze sie rozwija i wazy 390gram je to co uda mi sie zjesc dostalam zastrzyk w posladek z nospy i skierowanie do gastroendykrynologa bo tak nie moze byc bym w tak zaawansowanej ciazy malo jadla wiec jakas przyczyna tego musi byc no i w domu bylam ok godz 23 tyle tam sie naczekalam poznalam tam dziewczyne w 12tc z blizniakami ktora nie jadla nie mogla pic a wymiotowala i mdlala im na rekach bo sil juz nie miala 6kg schudla i zglosila sie na ip na kroplowki ja zabrali lekarz ktory nas badal mowil ze ona tydzien sb polezy na tych kroplowkach ale postawia ja na nogi chociaz
-
Shibuya dużo zdrówka dla Was kochana i szybkiego powrotu Wam życzę
izulkaa ja też mam strasznie realne sny w ciąży masakra jakaś po prostu a w dodatku dziś mi się śniły jakieś erotyczne chyba organizm domaga się swojego mam chęć zapytać swego gina czy możemy ale powiem Wam że się wstydzę
Oliwia to moje dawno wybrane imię dla córeczki
maia1991 dobrze ze to tylko tak się skończyło ale przynajmniej wiesz co się dzieje i wiesz co dalej
maia1991, Shibuya, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Marta to tez mi się snilo
aż budzić mi się nie chciało
Ja na szczęście pytam go o to co wizytę bo na początku mieliśmy zakaz..z reszta i tak mój gin mowil przed ciąża kiedy mamy się kochać żeby miec dzidziusia, wiec jakos wstyd jest mniej ważny niż poczecie bobaskaa teraz juz nie mam problemu z pytaniem o przeciwskazania
-
Taki kryzys w okolicach 20tc. Maia to cię maz teraz będzie pilnował musisz się nauczyć jeść żeby ten maluch pod sercem miał wszystko czego mu potrzeba.
Kopie mnie każdego dnia coraz wyżej, rośniemyprzed chwila miałam taniec po całym brzuchu
maia1991 lubi tę wiadomość