X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Modliszka śliczny :)

moodliszka lubi tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej co Wy dzisiaj tak szalejecie z tym pisaniem, nie nadazam :D!
    Dzien dobry Kociaki :*:)

Ginger Myszko, sliczny masz juz brzuszek i widac,ze bardzo drobniutka jestes :)

Izik, ja tez mam takie naciaganie skory brzucha i uczucie pelnosci,wiec Dzidziusie zaczynaja rosnac Nam pelna para ;)

Izulka, my tez juz 3 razy zmienialismy mieszkanie. Ogolnie zaczynalismy od kawalerki lata temu i wtedy nad nami mieszkaly diwe patole masakra..:O
    Pozniej udalo nam sie ladne wynajac od takiego dziadka, ktory opiekowal sie mieszkaniem syna,ktory byl w Anglii. Wkurzajacy byl troche bo po kase koniecznie do domu chcial przychodzic,a przeciez widzial,ze nic nie dewastujemy (mial lokatora raz co mu lodowke czyms poniszczyl jakby siekiera i sciany).Wgl jak nas nie bylo, bylismu na urlopie i wymieniali piony to zadzwonil i wbil na mieszkanie ich pilnowac..Jednak mi sie to nie podobalo bo jakim prawem? Teraz mamy lux bo okazalo sie,ze wynajmujemy od kolegi mojego najstarszego brata,ktory jest w Irlandii i jego mama z nami umowe podpisywala tez swietna babka :) Tutaj w koncu nam sie trafilo i teraz to juz myslimy tylko nad przeprowadzka na swoje,ale to jeszcxze troszke. Masakra takie przeprowadzki co :)?

Marta, gratulacje i nie martw sie Kochana bo tak jak mowia dziewczyny na pewno by lekarz zlecil dodatkowe badania jakby cos bylo nie tak :* Glowka do gory.

Modliszka, hihi ja przerabialam przed ciaza jak sie tutaj wprowadzilismy to chyba pol roczny az remont nizej :O Ciesze sie,ze to bylo przed ciaza bo tez by mnie strzelilo tak jak Ciebie z nerwow ;)

Mala, ranny ptaszku zawstydzasz nas tym wstawaniem wczesniejszym :)

Magdalena, z checia wpadniemy na dzemik akurat na sniadanie znowu jadlam kanapki z dzemem bo mi w miare wchodza :)

Skarb,a Ty to tylko bys kazdemu kopala tylek haha :D Szalona Ty sily oszczedzaj przyda sie ona po porodzie hihih :D

No to chyba nikogo nie pominelam ;)?

Ps. Moj Maz chyba jest w ciazy bo drugi dzien z rzedu schowal maslo do szafki,a ja sobie mysle co one takie rozlazle,a w lodowce :) A czytalam,ze to nam powinny sie takie akcje zdarzac talerze w pralce i ciuchy w zlewie hihih :D

Micia, moodliszka lubią tę wiadomość

Jestes juz z nami :)
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Modliszka, tez juz pokazny brzuszek :)
    Leci Ci z noska pewnie naturalny ciazowy katar bo tez tak mam,a okres alergii juz minal bynajmniej moj ;)

moodliszka lubi tę wiadomość

• Ginger84 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona a ja się właśnie zastanawiałam gdzie ty;)

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana, ja sie dziwie jak widze tutaj godziny wpisu 6 cos :) My z Maluszkiem wtedy jeszcze smacznie spimy tak do 10 zazwyczaj sie ostatnio udaje choc oczywiscie cala polamana sie budze :) Maz biedny na oparciu glowa od fotela spal tak sie na wyrze ponoc rozpychalam hihih :) Przed wczoraj w nocy sie przebudzilam i patrze,a On chcial do drugiego pokoju pojsc by mi bylo wygodnie bo widzial,ze sie sie wierce przez sen,ale nie chcialam i zostal. Ojj dzisiaj mam nadzieje,ze przyjdzie juz ta poducha i nie bede sie tak wiercila moze ;)

Woda na kawe sie gotuje zapraszam na babskie pogaduszki ;)

• Ginger84 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya wrote:
    Biorę naklejkę, nawet nie wiedziałam że jest do tego jakiś szablon ;)

Ja znalazłam http://naklejkomania.eu/napisy-cytaty/1420-motyw-501.html ich stronie i właśnie nie wiem myślę że malowane może mieć ciekawy efekt

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba tez mala kawusie sobie zrobię a raczej mleko z kawą;) od czasu do czasu mam smaka bo tak to raczej nie pije

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Ci masz spanie. Ja się już o 6/7 budzę ale zanim Patryk idzie na zajęcia to mam już obiad zrobiony a potem mogę się Byczyc;p

Rozmarzona lubi tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj Kochana to Ty juz nawet obiad masz utrzaskany :O? Ojej,ale wyszlam na leniucha hihhi :)

Mowisz razem sie napijemy kawki, a z checia ;)
    Ja ostatnio juz codziennie pije jedna bo ciezko bez.

Ginger84 lubi tę wiadomość

• Ginger84 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo nawet dwudniowy hihi;) i galaretkę i juz nawet u psa sprzątniete pranie rozwieszone chyba tyle ;) ale wybaczam ci twoje lenistwo;*

Mieszkasz gdzieś na drugim końcu Polski zamiast wpaść na kawę:(

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana tez zaluje,ze gdzies blisko nie mieszkamy :( Czuje,ze bysmy sie swietnie dogadaly i milo spedzaly czas ;) Bije od Ciebie takie cieplo Kochana,ze az zarazasz :* Mam nadzieje,ze po narodzinach Naszych Szkrabow tez znajdziemy chwile na zamiane slow i doswiadczen <tule> :)

• Ginger84 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya wrote:
    kurde, to teraz dałaś mi do myślenia :P

No to może ty mi pomożesz w decyzji czemu sama się mam męczyć hihi;) mój mąż mówi ze lepiej ten szablon i tez mi się wydaje ze lepsze niż naklejka ale jeszcze się waham.

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona napewno znajdziemy dzieci pójdą spać a my zamiast ogarniać dom będziemy na forum hihi a potem skąd ten bałagan w domu Sie bierze;p

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya wrote:
    Ja nie mogę sobie wyobrazić jak ten szablon namalowany będzie wyglądał i czy nie będzie z tym za dużo zachodu ;)

Kurcze sama już nie wiem:/

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger, powiem Ci,ze tez mi sie tak wydaje ;) Ahh piekne uczucie,ze tyle juz za Nami, Szkraby pieknie rosna i czule kopia az sie rozmarzylam :)

Wiecie co mam problem z depilacja nog. Jak mam to robic to jestem chora bo nie wiem jaka pozycje przybrac ;/ Schylac sie pod prysznicem niewygodnie, brzuszek wtedy wadzi i nie chce go gniesc to przystawiam taborecik przed prysznic stawiam jedna noge i gole. Nie wiem jednak czy niedlugo nie bedzie mi za ciezko tak z noga podparta(juz srednio mi wygodnie),a Wy macie jakies szczegolne sposoby? Moze i glupie pytanie,ale jak mam sobie w jakis sposob ulzyc to dawajcie :) Czasem sie ciesze,ze nie ma tej pogody bo nie trzeba miec super extra gladkich nog do kiecek.

• Ginger84 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wannę wiec wystawiam nogi do przodu i gole. Gorzej z miejscami intymnymi lusterko pójdzie w ruch bo mój ostatnio miał ubaw po pachy jak zobaczył jak się tam na dole ogolilam hihi ;)

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i tenisowki do odseslania wrr za duże są. A mierzyłam dl wkładki :/ nie kupuje więcej butów na necie:/
    Ale meliski sandały zostawiam;)

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • anet Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam mamuśki w ten słoneczny piękny dzień :) ja dziś poszłam do brafiterki kupić nowe staniki i wiecie co załamałam się, moje e sprzed ciąży zamieniło się na ff :/

f2w3rjjgeh3gw66n.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona to samo sobie pomyslalam o tej pogodzie i goleniu nog :D

Ginger, szkoda ze trampki za duze, ale dobrze, ze sandalki sobie zostawisz.

Shibuya nie czekaj na lozeczko ze zdjeciem, tylko strzelaj fote juz w tym tygodniu;) a panele w koncu maz polozyl?

My mamy pokoj dziecka, ale na razie nie bedziemy go urzadzac, bo lozeczko i komoda/szafka beda stac w sypialni, bo tak bedzie wygodniej, a w ciagu dnia czas na poczatku bede spedzac w kuchni/sypialni/duzym pokoju.

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie tez tesknie za wanna :( Glupi prysznic ehhh. No wlasnie i psioszke golic tez niedlugo bedzie ciekawie, mojemu groze,ze bedzie mnie golil to widze strach w jego oczach :D Narazie daje rade,ale nie wyobrazam sobie z lusterkiem bo znajac moje szczescie to sie cala potne :D Fakt tez teraz tak dokladnie sie tam nie gole haha Przyznajmy sobie szczerze mamy teraz wymowke do pewnych niewygodnych do robienia rzeczy :D

Kochana, tez nie zamawiam na necie ciuchow itp bo raz zamowilam sukienke niby sliczna na modelce,a przyslali kawalek szmaty i to za duzej. Odeslalam, zaplacilam za przesylke i powiedzialam nigdy wiecej ciuchow czy butow :) Niektorzy maja szczescie i idealnie zamawiaja,ale ja do tej grupy nie naleze ;)

‹‹ 682 683 684 685 686 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ