X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Modliszka śliczny :)

moodliszka lubi tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej co Wy dzisiaj tak szalejecie z tym pisaniem, nie nadazam :D!
    Dzien dobry Kociaki :*:)

Ginger Myszko, sliczny masz juz brzuszek i widac,ze bardzo drobniutka jestes :)

Izik, ja tez mam takie naciaganie skory brzucha i uczucie pelnosci,wiec Dzidziusie zaczynaja rosnac Nam pelna para ;)

Izulka, my tez juz 3 razy zmienialismy mieszkanie. Ogolnie zaczynalismy od kawalerki lata temu i wtedy nad nami mieszkaly diwe patole masakra..:O
    Pozniej udalo nam sie ladne wynajac od takiego dziadka, ktory opiekowal sie mieszkaniem syna,ktory byl w Anglii. Wkurzajacy byl troche bo po kase koniecznie do domu chcial przychodzic,a przeciez widzial,ze nic nie dewastujemy (mial lokatora raz co mu lodowke czyms poniszczyl jakby siekiera i sciany).Wgl jak nas nie bylo, bylismu na urlopie i wymieniali piony to zadzwonil i wbil na mieszkanie ich pilnowac..Jednak mi sie to nie podobalo bo jakim prawem? Teraz mamy lux bo okazalo sie,ze wynajmujemy od kolegi mojego najstarszego brata,ktory jest w Irlandii i jego mama z nami umowe podpisywala tez swietna babka :) Tutaj w koncu nam sie trafilo i teraz to juz myslimy tylko nad przeprowadzka na swoje,ale to jeszcxze troszke. Masakra takie przeprowadzki co :)?

Marta, gratulacje i nie martw sie Kochana bo tak jak mowia dziewczyny na pewno by lekarz zlecil dodatkowe badania jakby cos bylo nie tak :* Glowka do gory.

Modliszka, hihi ja przerabialam przed ciaza jak sie tutaj wprowadzilismy to chyba pol roczny az remont nizej :O Ciesze sie,ze to bylo przed ciaza bo tez by mnie strzelilo tak jak Ciebie z nerwow ;)

Mala, ranny ptaszku zawstydzasz nas tym wstawaniem wczesniejszym :)

Magdalena, z checia wpadniemy na dzemik akurat na sniadanie znowu jadlam kanapki z dzemem bo mi w miare wchodza :)

Skarb,a Ty to tylko bys kazdemu kopala tylek haha :D Szalona Ty sily oszczedzaj przyda sie ona po porodzie hihih :D

No to chyba nikogo nie pominelam ;)?

Ps. Moj Maz chyba jest w ciazy bo drugi dzien z rzedu schowal maslo do szafki,a ja sobie mysle co one takie rozlazle,a w lodowce :) A czytalam,ze to nam powinny sie takie akcje zdarzac talerze w pralce i ciuchy w zlewie hihih :D

Micia, moodliszka lubią tę wiadomość

Jestes juz z nami :)
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Modliszka, tez juz pokazny brzuszek :)
    Leci Ci z noska pewnie naturalny ciazowy katar bo tez tak mam,a okres alergii juz minal bynajmniej moj ;)

moodliszka lubi tę wiadomość

• Ginger84 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona a ja się właśnie zastanawiałam gdzie ty;)

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana, ja sie dziwie jak widze tutaj godziny wpisu 6 cos :) My z Maluszkiem wtedy jeszcze smacznie spimy tak do 10 zazwyczaj sie ostatnio udaje choc oczywiscie cala polamana sie budze :) Maz biedny na oparciu glowa od fotela spal tak sie na wyrze ponoc rozpychalam hihih :) Przed wczoraj w nocy sie przebudzilam i patrze,a On chcial do drugiego pokoju pojsc by mi bylo wygodnie bo widzial,ze sie sie wierce przez sen,ale nie chcialam i zostal. Ojj dzisiaj mam nadzieje,ze przyjdzie juz ta poducha i nie bede sie tak wiercila moze ;)

Woda na kawe sie gotuje zapraszam na babskie pogaduszki ;)

• Ginger84 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya wrote:
    Biorę naklejkę, nawet nie wiedziałam że jest do tego jakiś szablon ;)

Ja znalazłam http://naklejkomania.eu/napisy-cytaty/1420-motyw-501.html ich stronie i właśnie nie wiem myślę że malowane może mieć ciekawy efekt

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba tez mala kawusie sobie zrobię a raczej mleko z kawą;) od czasu do czasu mam smaka bo tak to raczej nie pije

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Ci masz spanie. Ja się już o 6/7 budzę ale zanim Patryk idzie na zajęcia to mam już obiad zrobiony a potem mogę się Byczyc;p

Rozmarzona lubi tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj Kochana to Ty juz nawet obiad masz utrzaskany :O? Ojej,ale wyszlam na leniucha hihhi :)

Mowisz razem sie napijemy kawki, a z checia ;)
    Ja ostatnio juz codziennie pije jedna bo ciezko bez.

Ginger84 lubi tę wiadomość

• Ginger84 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo nawet dwudniowy hihi;) i galaretkę i juz nawet u psa sprzątniete pranie rozwieszone chyba tyle ;) ale wybaczam ci twoje lenistwo;*

Mieszkasz gdzieś na drugim końcu Polski zamiast wpaść na kawę:(

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana tez zaluje,ze gdzies blisko nie mieszkamy :( Czuje,ze bysmy sie swietnie dogadaly i milo spedzaly czas ;) Bije od Ciebie takie cieplo Kochana,ze az zarazasz :* Mam nadzieje,ze po narodzinach Naszych Szkrabow tez znajdziemy chwile na zamiane slow i doswiadczen <tule> :)

• Ginger84 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya wrote:
    kurde, to teraz dałaś mi do myślenia :P

No to może ty mi pomożesz w decyzji czemu sama się mam męczyć hihi;) mój mąż mówi ze lepiej ten szablon i tez mi się wydaje ze lepsze niż naklejka ale jeszcze się waham.

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona napewno znajdziemy dzieci pójdą spać a my zamiast ogarniać dom będziemy na forum hihi a potem skąd ten bałagan w domu Sie bierze;p

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya wrote:
    Ja nie mogę sobie wyobrazić jak ten szablon namalowany będzie wyglądał i czy nie będzie z tym za dużo zachodu ;)

Kurcze sama już nie wiem:/

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger, powiem Ci,ze tez mi sie tak wydaje ;) Ahh piekne uczucie,ze tyle juz za Nami, Szkraby pieknie rosna i czule kopia az sie rozmarzylam :)

Wiecie co mam problem z depilacja nog. Jak mam to robic to jestem chora bo nie wiem jaka pozycje przybrac ;/ Schylac sie pod prysznicem niewygodnie, brzuszek wtedy wadzi i nie chce go gniesc to przystawiam taborecik przed prysznic stawiam jedna noge i gole. Nie wiem jednak czy niedlugo nie bedzie mi za ciezko tak z noga podparta(juz srednio mi wygodnie),a Wy macie jakies szczegolne sposoby? Moze i glupie pytanie,ale jak mam sobie w jakis sposob ulzyc to dawajcie :) Czasem sie ciesze,ze nie ma tej pogody bo nie trzeba miec super extra gladkich nog do kiecek.

• Ginger84 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wannę wiec wystawiam nogi do przodu i gole. Gorzej z miejscami intymnymi lusterko pójdzie w ruch bo mój ostatnio miał ubaw po pachy jak zobaczył jak się tam na dole ogolilam hihi ;)

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i tenisowki do odseslania wrr za duże są. A mierzyłam dl wkładki :/ nie kupuje więcej butów na necie:/
    Ale meliski sandały zostawiam;)

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • anet Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam mamuśki w ten słoneczny piękny dzień :) ja dziś poszłam do brafiterki kupić nowe staniki i wiecie co załamałam się, moje e sprzed ciąży zamieniło się na ff :/

f2w3rjjgeh3gw66n.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona to samo sobie pomyslalam o tej pogodzie i goleniu nog :D

Ginger, szkoda ze trampki za duze, ale dobrze, ze sandalki sobie zostawisz.

Shibuya nie czekaj na lozeczko ze zdjeciem, tylko strzelaj fote juz w tym tygodniu;) a panele w koncu maz polozyl?

My mamy pokoj dziecka, ale na razie nie bedziemy go urzadzac, bo lozeczko i komoda/szafka beda stac w sypialni, bo tak bedzie wygodniej, a w ciagu dnia czas na poczatku bede spedzac w kuchni/sypialni/duzym pokoju.

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie tez tesknie za wanna :( Glupi prysznic ehhh. No wlasnie i psioszke golic tez niedlugo bedzie ciekawie, mojemu groze,ze bedzie mnie golil to widze strach w jego oczach :D Narazie daje rade,ale nie wyobrazam sobie z lusterkiem bo znajac moje szczescie to sie cala potne :D Fakt tez teraz tak dokladnie sie tam nie gole haha Przyznajmy sobie szczerze mamy teraz wymowke do pewnych niewygodnych do robienia rzeczy :D

Kochana, tez nie zamawiam na necie ciuchow itp bo raz zamowilam sukienke niby sliczna na modelce,a przyslali kawalek szmaty i to za duzej. Odeslalam, zaplacilam za przesylke i powiedzialam nigdy wiecej ciuchow czy butow :) Niektorzy maja szczescie i idealnie zamawiaja,ale ja do tej grupy nie naleze ;)

‹‹ 682 683 684 685 686 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ