Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ej co Wy dzisiaj tak szalejecie z tym pisaniem, nie nadazam
!
Dzien dobry Kociaki :*
Ginger Myszko, sliczny masz juz brzuszek i widac,ze bardzo drobniutka jestes
Izik, ja tez mam takie naciaganie skory brzucha i uczucie pelnosci,wiec Dzidziusie zaczynaja rosnac Nam pelna para
Izulka, my tez juz 3 razy zmienialismy mieszkanie. Ogolnie zaczynalismy od kawalerki lata temu i wtedy nad nami mieszkaly diwe patole masakra..
Pozniej udalo nam sie ladne wynajac od takiego dziadka, ktory opiekowal sie mieszkaniem syna,ktory byl w Anglii. Wkurzajacy byl troche bo po kase koniecznie do domu chcial przychodzic,a przeciez widzial,ze nic nie dewastujemy (mial lokatora raz co mu lodowke czyms poniszczyl jakby siekiera i sciany).Wgl jak nas nie bylo, bylismu na urlopie i wymieniali piony to zadzwonil i wbil na mieszkanie ich pilnowac..Jednak mi sie to nie podobalo bo jakim prawem? Teraz mamy lux bo okazalo sie,ze wynajmujemy od kolegi mojego najstarszego brata,ktory jest w Irlandii i jego mama z nami umowe podpisywala tez swietna babkaTutaj w koncu nam sie trafilo i teraz to juz myslimy tylko nad przeprowadzka na swoje,ale to jeszcxze troszke. Masakra takie przeprowadzki co
?
Marta, gratulacje i nie martw sie Kochana bo tak jak mowia dziewczyny na pewno by lekarz zlecil dodatkowe badania jakby cos bylo nie tak :* Glowka do gory.
Modliszka, hihi ja przerabialam przed ciaza jak sie tutaj wprowadzilismy to chyba pol roczny az remont nizejCiesze sie,ze to bylo przed ciaza bo tez by mnie strzelilo tak jak Ciebie z nerwow
Mala, ranny ptaszku zawstydzasz nas tym wstawaniem wczesniejszym
Magdalena, z checia wpadniemy na dzemik akurat na sniadanie znowu jadlam kanapki z dzemem bo mi w miare wchodza
Skarb,a Ty to tylko bys kazdemu kopala tylek hahaSzalona Ty sily oszczedzaj przyda sie ona po porodzie hihih
No to chyba nikogo nie pominelam?
Ps. Moj Maz chyba jest w ciazy bo drugi dzien z rzedu schowal maslo do szafki,a ja sobie mysle co one takie rozlazle,a w lodowceA czytalam,ze to nam powinny sie takie akcje zdarzac talerze w pralce i ciuchy w zlewie hihih
Micia, moodliszka lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Kochana, ja sie dziwie jak widze tutaj godziny wpisu 6 cos
My z Maluszkiem wtedy jeszcze smacznie spimy tak do 10 zazwyczaj sie ostatnio udaje choc oczywiscie cala polamana sie budze
Maz biedny na oparciu glowa od fotela spal tak sie na wyrze ponoc rozpychalam hihih
Przed wczoraj w nocy sie przebudzilam i patrze,a On chcial do drugiego pokoju pojsc by mi bylo wygodnie bo widzial,ze sie sie wierce przez sen,ale nie chcialam i zostal. Ojj dzisiaj mam nadzieje,ze przyjdzie juz ta poducha i nie bede sie tak wiercila moze
Woda na kawe sie gotuje zapraszam na babskie pogaduszkiJestes juz z nami -
Shibuya wrote:Biorę naklejkę, nawet nie wiedziałam że jest do tego jakiś szablon
Ja znalazłam http://naklejkomania.eu/napisy-cytaty/1420-motyw-501.html ich stronie i właśnie nie wiem myślę że malowane może mieć ciekawy efekt
-
Kochana tez zaluje,ze gdzies blisko nie mieszkamy
Czuje,ze bysmy sie swietnie dogadaly i milo spedzaly czas
Bije od Ciebie takie cieplo Kochana,ze az zarazasz :* Mam nadzieje,ze po narodzinach Naszych Szkrabow tez znajdziemy chwile na zamiane slow i doswiadczen <tule>
Jestes juz z nami -
Shibuya wrote:kurde, to teraz dałaś mi do myślenia
No to może ty mi pomożesz w decyzji czemu sama się mam męczyć hihi;) mój mąż mówi ze lepiej ten szablon i tez mi się wydaje ze lepsze niż naklejka ale jeszcze się waham. -
Ginger, powiem Ci,ze tez mi sie tak wydaje
Ahh piekne uczucie,ze tyle juz za Nami, Szkraby pieknie rosna i czule kopia az sie rozmarzylam
Wiecie co mam problem z depilacja nog. Jak mam to robic to jestem chora bo nie wiem jaka pozycje przybrac ;/ Schylac sie pod prysznicem niewygodnie, brzuszek wtedy wadzi i nie chce go gniesc to przystawiam taborecik przed prysznic stawiam jedna noge i gole. Nie wiem jednak czy niedlugo nie bedzie mi za ciezko tak z noga podparta(juz srednio mi wygodnie),a Wy macie jakies szczegolne sposoby? Moze i glupie pytanie,ale jak mam sobie w jakis sposob ulzyc to dawajcieCzasem sie ciesze,ze nie ma tej pogody bo nie trzeba miec super extra gladkich nog do kiecek.
Jestes juz z nami -
Rozmarzona to samo sobie pomyslalam o tej pogodzie i goleniu nog
Ginger, szkoda ze trampki za duze, ale dobrze, ze sandalki sobie zostawisz.
Shibuya nie czekaj na lozeczko ze zdjeciem, tylko strzelaj fote juz w tym tygodniu;) a panele w koncu maz polozyl?
My mamy pokoj dziecka, ale na razie nie bedziemy go urzadzac, bo lozeczko i komoda/szafka beda stac w sypialni, bo tak bedzie wygodniej, a w ciagu dnia czas na poczatku bede spedzac w kuchni/sypialni/duzym pokoju.Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
No wlasnie tez tesknie za wanna
Glupi prysznic ehhh. No wlasnie i psioszke golic tez niedlugo bedzie ciekawie, mojemu groze,ze bedzie mnie golil to widze strach w jego oczach
Narazie daje rade,ale nie wyobrazam sobie z lusterkiem bo znajac moje szczescie to sie cala potne
Fakt tez teraz tak dokladnie sie tam nie gole haha Przyznajmy sobie szczerze mamy teraz wymowke do pewnych niewygodnych do robienia rzeczy
Kochana, tez nie zamawiam na necie ciuchow itp bo raz zamowilam sukienke niby sliczna na modelce,a przyslali kawalek szmaty i to za duzej. Odeslalam, zaplacilam za przesylke i powiedzialam nigdy wiecej ciuchow czy butowNiektorzy maja szczescie i idealnie zamawiaja,ale ja do tej grupy nie naleze
Jestes juz z nami