Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
anet wrote:witam mamuśki w ten słoneczny piękny dzień
ja dziś poszłam do brafiterki kupić nowe staniki i wiecie co załamałam się, moje e sprzed ciąży zamieniło się na ff
Ja obecnie mam f lub ff, jeszcze ciagne na przedciszowych, tylko przedluzki musialam sobue kupic, bo w obwodzie ciasno sie zrobilo, ale pewnye tez czekaja mnie zakupy w tym temacie -
Hihi dobrze,ze moje skarby sie mieszcza w dotychczasowych stanikach,a i tak sa fajnie pelniejsze niz przed ciaza
Duze staniki to klopot do zakupienia bo nie ma takiego wyboru w modelach (tak bynajmniej bylo jak je sprzedawalam)i Panie narzekaja,ze chcialyby jakies inne niz gladkie lub standardowe.
Haen, myslalam ze taka marudna juz sie zrobilam nawet co do golenia,ale naprawde mnie to denerwuje i az mi sie nie chce nigdzie wychodzic jak pomysle o calej skomplikowanej metodzie golenia ;/Jestes juz z nami -
My zero seksu wiec i tak nie gole się tak często ale wiesz jak idę do mojego ulubionego gina to trzeba;) Haha
W ciąży z Patrykiem mój R.mi lusterko trzymal a ja jechałam golarka;) teraz tez tak zrobię.
Ja często zamawiam przez neta w sumie to prawie wszystko od ciuchów mebli kosmetyków ale na buty to mam zawsze pecha ja nie wiem czy te moje stopy jakieś koślawe są czy co:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 12:59
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Gdybym nie wynajmowala mieszkania,a miala juz swoje to tez bym szalala z tymi naklejkami (szczegolnie fajne to z teczowymi misiami:D). Teraz to tylko chcemy odmalowac bo i tak tam jest biala tapeta,ktora juz nie do konca jest taka bialaJestes juz z nami
-
Hihi Ginger, tez do lekarza zawsze musze byc odpowiednio przyszykowana zeby siary nie bylo haha
Ten pomysl z trzymaniem lusterka przez Meza jest extra podoba mi sie
Ogolnie bedzie to pewnie smieszne i oboje bedziemy sie nabijac z tego,wiec nie wiem jak to golenie wyjdzie,ale mojemu to chyba bym sie bala dac jednak wygolic
Wiecej stresu jak zachodu, nogi niech mi goli o to to
Nie Kochana, na pewno nie sa koslawe tylko tak teraz wlasnie produkuja te buty niedokladnie i rozmiar rozmiarowi nierownyJestes juz z nami -
Rozmarzona tez pierwsze mieszkanie u nas to kawalerka
babka co miesiąc musiała nas odwiedzać.. Media ona placila a my jej musieliśmy pieniadze dawać.. Nawet nie wiem czy dobra kwotę, czy nie za duza..
Pomalować ścian nie wolno bylo, mebli ruszyć jej tez nie..
A ostatnie mieszkanie tez masakra.. Musieliśmy sami sobie remont zrobic, gladzie, pomalować itd bo byl grzyb,. Przeciekal dach bo to ostatnie piętro bylo.. Nie wyobrażam soie na 4 wyjść teraz albo z wózkiem
Oczywiście remont za nasze.. W zimę okno strzelilo bo bylo nieszczelne i oczywiście kto placil ? My! A to ani nasza wina ani nasze mieszkanie.. Szyby czy farb ze soba nie weźmiemy później.. Oczywiście wizyty co miesiac...
A i tak rozstaliśmy się w nie milej atmosferze.. Bo czepial sie facet nawet gwoździa w ścianie... :/kosmos..
Takze wiedziałam ze trzeba się wynieść... Na koniec okazalo się ze nas okłamywal z czynszem, bral od nas wiecej.. Eh..
A jak miałam się znowu przeprowadzac to juz na swoje.. Wiec wynajmowalismy a w miedzy czasie robiliśmy remont nowo zakupionego mieszkania
Cieszę się ze juz po remontach u nas, zr w spokoju można mieszkać i nie tłumaczyć sir z koloru ścian czy gwoździ na obrazy.. A wiadomo ze hak dziecko się pojawi to też grzyba miec nie może.. Poza tym umowy na rok a jaka gwarancja ze bam nie wypowiedzieli by ...a z małym dzieckiem ciężko by bylo się przenosić...Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Rozmarzona z nogami to jeszcze nie problem,ale bikini... mmhh zastanawia mnie jak to teraz zrobic. Depiluje sama woskiem i musze sie do tego dzis zabrac,pewnie ostatni raz sama....
Z shopingu nici posprzatalam, zrobilam pranie i jak pisalam cos mi w plecach strzelilo i nie dam rady chodzic. Zmobilizuje sie tylko i wyjde z psiakiem przy okazji kupie bocwinke i tyle planow na dzis.
Dziewczyny fajne macie pomysly na naklejki,literki i pokoje dla dzidziusiow. Mam nadzieje ze mnie najdzie wena jak otrzymamy mieszkanie. Ostatnio zastanawialam sie czy warto od razu zrobic pokoik dla dzidzi czy zostawic goscinny. Na poczatku przeciez bedzie z nami w sypialni...
A wy jak robicie,przygotowujecie pokoik mimo ze na poczatku dzidzia bedzie z wami?
Ginger i Shibuya moja znajoma ma szablony na scianie-super to wyglada. Wydaje mi sie ze lepszy efekt niz naklejki. Sama mysle o czyms takim.
-
Rozmarzona- modeli dużo i bardzo ładne, ale cena automatycznie skocze do góry, ale w czymś trzeba chodzić
My z mężem dzidzie chcemy mieć w nocy u nas w sypialni w kołysce, a w ciągu dnia będzie przebywał/ przebywała w swoim pokoiku
-
Magdalena dzięki w końcu ktoś kto widział to na żywo;) wiec zostaje przy szablonie tak jak powiedział mąż
Ja pokoju nie urządzam bo na początku będzie w sypialni a potem albo z bratem a jak nie będzie chciał to będziemy kombinować z zamiana naszej sypialni. Ale narazie o tym nie myślę. -
Izulka, My wlasnie nie dokladalismy do niczego, jak zastalismy mieszkanie tak nie ruszalismy. W tej kawalerce wlasnie to brali pieniadze za czynsz i sami placili,a liczniki na nas zrobili bo ktos tam ich kiedys oszukal. Tez nas na koncu wkurzyli bo chcieli nam z odstepnego potracic za odmalowanie scian. Nie zgodzilismy sie,poniewaz to bylo w koszcie wynajecia mieszkania i nie mieli prawa tak zrobic tym bardziej,ze sciany nie byly zdewastowane ani nic. Na tym kolejnym to znowu ten dziadek tez lubil sam wszystko placic tylko net na nas, wiec my placilismy. Oczywiscie zawsze sprawdzalismy czy nas nie orznal,ale on byl uczciwy w miare . Na koncu troche tylko przygrali bo jego syn nagle chcial sprzedac mieszkanie (juz raz mu sie nie udalo jak tak postanowil) i przychodzili do nas ludzie je ogladac zanim sie wyprowadzilismy.. Masakra jakas takze szybko sie stamtad wynieslismy. Dziadek sprawdzal po nas nawet prysznic, w ktorym drzwi np od poczatku byly naruszone. Wkurzalo mnie tez bo tam byl wiezowiem i jak ktos jaral zielone to az u nas bylo czuc.. Wlatywalo normalnie wentylami albo jak sie okno otworzylo,a jakby byl Maluszek juz?? Masakra jakas.. Teraz i mieszkanie mamy ladne i bez problemow z wlascicielem
Tamte w sumie tez bylo ladne,ale minusow bylo sporo.
Ginger, yhym leworecznaJestes juz z nami -
Hehe mi maz od razu zaoferowal pomoc w depilacji,ale jak go uswiadomilam ze nie zrezygnuje z wosku na rzecz golarki to sie poddal.
Wole raz na jakis czas a nie co 3dni z maszynka latac
Mhh fakt moze lepiej od razu pokoik przygotowac tym bardziej ze pokoje nie sa duze i nawet nie wiem czy nasze lozko szafki nocne szafa komoda lozeczko to nie za duzo....
Dziewczyny pokazcie efekt jak juz zrobicie szablony. -
Magdalena, mi brzuszek narazie tak stopniowo rosnie,wiec jeszcze TAM daje rade hihi
Bardziej mi dokucza wlasnie dolna depilacja nog
Izulka, widze taka sama reakcja faceta hahaA niby tacy odwazni,a przychodzi co do czego to takich pierdol sie boja
Anet, zawsze musza zdierac,a najbardziej to juz na kobietach ciezarnych co jest bez sensuJestes juz z nami