Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A ty tam w kolejce teraz czekasz ?:*
Aj bo przyjechal gosciu o 6 internet naprawiac teraz sasiad kosi
Masakra ledwo zyje . -
Mała, mam dokładnie to samo
Mój śliczny ciążowy brzusio ludzie wolą brać za oponkę po zimie :p jutro też wybieram się na badania, wiec pewnie się to nie zmieni
czekam tylko jak będę musiała zrobić glukozę, wtedy z przyjemnością minę sobie całą kolejkę, och już widzę ten wzrok tych wszystkich ludzi
Nie uwierzycie, ale ja dzisiaj miałam pobudkę dzięki mojemu mężowibyła 6.45 kiedy ten mnie budzi i (uwaga!) pyta się mnie gdzie mam sennik hahahahahahahahahahaha...
nie wiedziałam, czy mam się śmiać czy go zabić xD
Micia, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Izik ja też tak mam, no poza wzdęciami, brzuch mi się tak strasznie napina nie raz wieczorem, aż czuję ból, ale szybko przechodzi, co do parcia na pęcherz to już od tygodnia masakra - ciągle biegam, ale też dużo ostatnio piję
witam się z rana! dzisiaj mamy połówkowe i zobaczę znowu mojego wiercipiętka nie mogę się doczekać, mam nadzieję, że wszystko jest ok - trzymajcie kciuki!haen, moodliszka, justa1234, skarb15, Micia, Rozmarzona, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Izik tez tak mam... Jak wstaje albo się klade albo obracam to wszystko ciągnie
O parciu jakos niedawno pisałam takze dalej aktualne
Mnie zgaga dopada coraz częściej
Moodiszka a co mu się snilo ze takie pilne ?
Na glukoze bez kolejki się wchodzi? Nie robiłam jeszcze
-
A ja po sniadanku leniuchuje na sofce-dzis wolne:)
Molcia 3mam kciuki za polowkowe!
Dzis w planach na obiad bocwinka i shoping-musze rozejrzec sie za ta sukienka na wesele...alez mi sie nie chce.
Izik od 3 dni wieczorem czuje rozpieranie w dole brzucha i parcie na pecherz niekoniecznie konczac obfitym oddaniem moczu...
-
Ja juz w domu a tu córka okupuje mi komputer
gdy wychodziłam to przyszła babka z dzieckiem niecały rok i weszła bez kolejki. Przy glukozie faktycznie chyba trzeba tak zrobić.
Jak można funkcjonować bez śniadania. I bez kawy...
Wrzuciłam do pralki ostatni sort ubranek po Laurze. Trzeba zacząć się rozglądać za rzeczami dla malucha
-
Dzień dobry
Ja też dziś planuje ostatnia partie ubrań wyprać. Zostanie mi pościel i kocyki.
Jej jak ładnie u nas słoneczko świeci. Mam nadzieje ze przełoży się to na moje samopoczucie;)
Lecę Patryka na zajęcia zawieźć. Obiad juz mam zrobiony pomidorowa i kasza z gulaszem i ogórkiem kiszonym wiec potem labaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 09:26
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Bardzo dziękuję Wam dziewczyny za ciepłe słowa jesteście kochane
haen tym bardziej że różnica minimalna i dzidziuś na pewno wyrówna więc od dziś się nie martwięTym bardziej że nie mam żadnych badań dodatkowych bo to górna granica normy. Wszystkie narządy rozwijają się prawidłowo i zdrowo więc kocham mojego synka nad życie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 09:39
Molcia, Mala_Czarna_89, MadaLena30, skarb15, Aga_502, majeczka8, haen, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Ja obecnie mam taki sam brzuch jak ginger84, tylko że jestem w 25 tygodniu i 4d ciąży. Pewnie to kwestia budowy ciała. Mam nadzieję, bo moja niunia ważyła i mierzyła trochę więcej niż przewidują normy.
Każdy mi mówi, że mam mały brzuch jak na ten tydzień/5 miesiąc ciąży. 10 lipca zacznę już 3 trymestr, a my teraz mieszkamy w bałaganie, bo mąż zaczął remont pokoju dla nas i niuni. Wybrałam już nawet naklejki na ścianę. Apetyt nadal bardzo słaby, ciśnienie 108/70 puls tylko 95/91
-
Izulka, u mnie na glukozę wchodzi się bez kolejki
ale ludzie przecież przez pierwsze sekundy nie wiedzą, że ja na glukozę, wiec pójdę sobie z niemałą satysfakcją
a niech mi ktoś coś głupiego powie :p
A śnił mu się pogrzeb jego taty. A widzieć pogrzeb, to szybki rozwód lub choroba dzieckaale od razu powiedział, że jemu się śniło, że był uczestnikiem, a wtedy to oznacza szczęśliwy ożenek
to mu podniosłam kciuka do góry i powiedziałam, że to już mu się spełniło xd ja ogólnie i tak nie wierzę w te senniki
ale czasami sprawdzam dla zabawy :p i w sumie jeszcze nigdy mi się nie spełniło, wiec...