Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Marta co się stało? Gratuluje dużego synka
Moodliszka my tez jakos częściej jeździmy niż oni do nas
Dla mnie i tak za często bo jakos raz na miesiac jestesmy u jednych i u drugich ale oni to by chcieli żebyśmy co tydzień przyjeżdżali
A propos moja tesciowa jutro bedziewakacje się zaczely -ma wolne to bedzie nas nawiedzać pewnie częściej
-
Dziewczyny ja mam pytanie z innej beczki ..bo dzis mialam dyskusje co wybrac dla dziecka lozeczko, kolyska czy kosz mojzesza? Ja bylam przekonana do lozeczka ale teraz to bym chciala wszystkie trzy rzeczy wyzej wymienione
tyle ze to kosztuje i zajmuje miejsce dodatkowo w domu..sa opinie gdzie mamy twierdza ze lozeczko przydaje sie pozniej a przez pierwsze miesiace kosz lub kolyska sa bardziej przyjemne dla dzidziusia
wasze opinie?
-
Moodliszka zawsze możesz kupic wczesniej wózek a oni dadzą,kasę za niego kiedy będą miec
U mnie tesciowa tez chce dolozyc się do wózka alr ona myśli ze kupimy wózek za 400 zl wiec nawet nie zawracam sobie tym głowy...
Kupimy na jaki bedzie nas stać... A jak bedzie chciała cos dac to da, a my i tak wydamy na co chcemyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 19:09
-
A mnie naszła dzika ochota na pączka, musieliśmy jechać do piekarni a teraz zjadlabym ogórka konserwowego
Ja będę mieć łóżeczko i kołyskę. Laura pierwsze pol roku spala w kołysce, ale dla mnie zdecydowanie wygodniejsze łóżeczko, zamiast schylania się prawie do ziemi przy zszytym kroczu. Np i przewijak będzie na łóżeczku. A kołyska pewnie na stale zagości w salonie -
Izulka, tak samo moi rodzice proponowali nam druga czesc domu do odremontowania calutka z wlasnym wejsciem tylko by trzeba bylo zrobic. Kiedys nawet nad tym myslelismy bo moi rodzice nie sa tacy wlasnie zeby sie wtracac czy co chwile przylazic,ale zadecydowalismy i tak ze chcemy sami sobie. Tak,wiec mielismy kupic mieszkanie,ale narazie musimy sie wstrzymac bo teraz sa wazniejsze wydatki i jeszcze chwile musimy wynajmowac. Widze tesciowa taka sama sie trafila hihi
Majeczka, nie potrafie powiedziec co jest dobre,ale wiem ze widzialam na allegro takie lozeczka,ze mozesz z nich zrobic tez kolyske (plozy do doczepienia) tylko nie wiem na ile to praktyczne.
Marta, gratulacje Synusia Kochana. Mow nam tutaj co sie stalo.
Modliszka, nam maja tesciowie dac na wozek, ze tak chca,ale zapowiedzialam przez Meza jak sie zastanawiali gdzie kupic to,ze ja chce wybrac. Oczywiscie juz by wybrali po swojemu.Jestes juz z nami -
Izulka, my jesteśmy u swoich mniej więcej właśnie raz w tygodniu :p ale to z własnej nieprzymuszonej woli :p fajnie się z nimi spędza Czas, niemal jak ze znajomymi, wiec tak jakoś wyszło
Rozmarzona, moi wiedzą jaki chcemy i wydaje mi się, że właśnie dlatego dopiero teraz powiedzieli, ze chcą go mam kupić, bo chcieli wiedzieć jaki chcemy -
Rozmarzona my tez wynajmowalismy.. Generalnie bez wsparcia moich nigdy byśmy nie kupili chyba mieszkania bo sam remont troche kosztował.. Ale kredyt musieliśmy wziac i splacamy.. W sumie rata mniej więcej taka jak byśmy wynajmowali i dawali komuś odstepne i czynsz wiec nie ma tragedii
Male bo 2 pokoje tylko ale własnemoze z czasem , jak splacimy kredyt pomyślimy o większym
Haha jak bym moja tesciowa słyszałamój juz jej zapowiedział ze jak chce cow kupic to niech pieniadze da u czasem sama nie kupuje nic bo sami chcemy sobie kupic to co nam się podoba
niby zrozumiala ale zobaczymy
-
Moodliszka bo chcieli sie dowiedziec moze ile kosztuje w ogóle taki wózek
W sumie nie maly wydatek
To dobrze ze na luzie z nimi sie dogadujecie
My chodzimy w niedziele na kawke i dzieki temu jest dobrze, bo jak byśmy byli na codzien to wiem ze bylo by duzo gorzejWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 20:00
-
nick nieaktualnyU mnie po wizycie.
Mam ślicznego i zdrowego synka(Aga możesz mi przy moim imieniu na liście dopisać, że synek).
Ma około 20cm i ważny jakieś 450 gramów; grzecznie dał sobie wszystko zmierzyć a w końcu zrobił pozycję jak na modlitwę (nie wiem po kim to ma :p ).
Ogólnie jestem super happyMolcia, Micia, izulkaa, Zorro, Kasia Kraków, MadaLena30, Rozmarzona, Nymeria, justa1234, haen, Izik, agulla03, Anastazja85, Kitaja, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Buffy wrote:U mnie po wizycie.
Mam ślicznego i zdrowego synka(Aga możesz mi przy moim imieniu na liście dopisać, że synek).
Ma około 20cm i ważny jakieś 450 gramów; grzecznie dał sobie wszystko zmierzyć a w końcu zrobił pozycję jak na modlitwę (nie wiem po kim to ma :p ).
Ogólnie jestem super happyta długość to całego ciałka (z nóżkami)?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 20:09
-
Marta i Buffy gratulację zdrowych synków
.
Moodliszka ja z Moim w środę się wybieram na połówkowe jeszcze ze mną nie był na wizycie. Chcemy wspólnie poznać płeć. Przed USG mam badanie dopochwowe, już dziś mówiłam Mojemu żeby się na to przygotował, jakoś normalnie to przyjął, też nie wiem kto będzie bardziej skrępowany ja czy on
.
MadaLena30, Rozmarzona, Kitaja lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
nick nieaktualny
-
Buffy wrote:Molcia tak mniej więcej z nóżkami
Wysoki po tacie ;pmy mamy połówkowe jutro - zobaczymy czy nam to potwierdzi, bo podejrzewam, że najmniejsze ubranka się nam nie przydadzą
a tak na poprawę humoru https://www.facebook.com/demotywatory/videos/10152926804251931/?comment_tracking={%22tn%22%3A%22O%22}
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 20:20
Buffy lubi tę wiadomość
-
Mala masz racje nie pomyslalam o schylaniu ...
ale jak pomysle o kolysce to mi sie dziwnie milo robi ja uwielbialam ponoc kolyske
no i musialabym meza namowic na jedno i drugie
wiecie jest tyle gadzetow ze uuuu mamy ktore maja juz dzieci na pewno lepiej sa zorientowane